IndelB X30A Φορητό Ψυγείο Ηλεκτρικό 30lt 12V / 24V Γκρι
Φορητά Ψυγεία

IndelB X30A Φορητό Ψυγείο Ηλεκτρικό 30lt 12V / 24V ΓκριΚωδικός: 45363532

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ελαφριά και στιβαρή δομή
  • Eλαστικές ρόδες
  • Eνσωματωμένη σύνδεση Bluetooth
  • Eπαναφορτίζεται μέσω ηλιακού πάνελ
  • Διαστάσεις: 509x635x405 mm
  • Βάρος: 14,9 Kg
Δες όλη την περιγραφή
669,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 669,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 669,50 €

  2. 669,50 €

  3. 669,50 €

  4. 691,59 €

  5. 669,50 €

  6. 669,50 €

  7. 669,50 €

  8. 669,50 €

  9. 669,50 €

  10. 669,50 €

  11. 669,50 €

  12. 669,50 €

  13. 669,50 €

  14. 669,50 €

  15. 669,50 €

  16. 736,45 €

  17. 669,50 €

  18. 736,45 €

Περιγραφή

Το Lion Cooler X40A είναι ένας φορητός ψύκτης υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένος για υπαίθριες περιπέτειες, εκδρομές για κάμπινγκ και εκδηλώσεις για φαγητό. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ψύξης, στιβαρή κατασκευή και βολικά χαρακτηριστικά για να διατηρεί τα τρόφιμα και τα ποτά σας κρύα ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα

Ηλιακό Πάνελ και Επιλογές Ισχύος

Ο Lion X40A δεν είναι μόνο ένας φορητός ψύκτης υψηλής απόδοσης, αλλά διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ για μεγαλύτερη ευκολία και βιωσιμότητα. Ο ηλιακός συλλέκτης είναι έξυπνα ενσωματωμένος στο καπάκι του ψυγείου, αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου για τη λειτουργία και τη διατήρηση της λειτουργίας ψύξης.

Περιλαμβάνει ένα τυπικό καλώδιο τροφοδοσίας AC, που σας επιτρέπει να το συνδέσετε σε μια κανονική ηλεκτρική πρίζα για άνετη χρήση σε εσωτερικούς χώρους ή όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη ηλιακή πηγή ενέργειας. Επιπλέον, ο ψύκτης διαθέτει καλώδιο τροφοδοσίας συνεχούς ρεύματος που μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα 12V ενός οχήματος, καθιστώντας τον ευέλικτο σύντροφο για ταξίδια με το αυτοκίνητο ή εκδρομές σε κάμπινγκ.

Ανθεκτικότητα και Φορητότητα

Έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ανθεκτικότητα και διαθέτει στιβαρή και ανθεκτική στις κρούσεις κατασκευή. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να αντέξουν σε σκληρές εξωτερικές συνθήκες, καθιστώντας το κατάλληλο για κάμπινγκ, βαρκάδα και άλλες σκληρές δραστηριότητες. Οι ανθεκτικές λαβές και ο εργονομικός σχεδιασμός του ψυγείου καθιστούν εύκολη τη μεταφορά του, επιτρέποντάς σας να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε σας οδηγήσουν οι περιπέτειές σας

Εργονομικός Σχεδιασμός

Το Lion X40A προσφέρει μια μεγάλη χωρητικότητα για να φιλοξενήσει ποικιλία τροφίμων και ποτών. Με χωρητικότητα 40 λίτρων, μπορεί να χωρέσει έως και 42 δοχεία και πάγο, ή ακόμη και μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως μπουκάλια κρασιού και δοχεία τροφίμων. Περιλαμβάνει αφαιρούμενα διαχωριστικά και καλάθια, παρέχοντας ευέλικτες επιλογές οργάνωσης για να διατηρείτε τα αντικείμενά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου

Διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε με ακρίβεια την εσωτερική θερμοκρασία. Ο φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου και η ψηφιακή οθόνη παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και την τάση της μπαταρίας. Ο ψύκτης περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας, όπως προστασία από χαμηλή τάση και υπερθέρμανση, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.

Πρόσθετα Xαρακτηριστικά

Το Lion Cooler X40A διαθέτει μια σειρά από βολικές λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία σας στην ύπαιθρο. Περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη θύρα USB για τη φόρτιση κινητών συσκευών, μια λυχνία LED για φωτισμό στο εσωτερικό του ψυγείου και ένα ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών για μεγαλύτερη ευκολία. Ο ψύκτης είναι επίσης εξοπλισμένος με λαστιχένια μάνταλα βαρέως τύπου και στεγανό πώμα για την αποφυγή διαρροών και τη διατήρηση ψυχρών θερμοκρασιών.

Καθαρισμός και Συντήρηση


  • Πριν από τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι ο ψύκτης είναι αποσυνδεδεμένος από την πηγή ρεύματος. Αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα από το ψυγείο και πετάξτε τυχόν εναπομείναντα πάγο ή υπολείμματα τροφίμων
  • Σκουπίστε τις εξωτερικές επιφάνειες του ψυγείου χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και ένα ήπιο διάλυμα απορρυπαντικού. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών καθαριστικών ή διαλυτών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο φινίρισμα. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε καλά.
  • Μετά τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι στεγνά πριν συναρμολογήσετε ξανά τον ψύκτη. Αφήστε το καπάκι ανοιχτό για λίγο, ώστε να εξατμιστεί τυχόν υπολειπόμενη υγρασία. Μόλις στεγνώσει, κλείστε το καπάκι και αποθηκεύστε το ψυγείο σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Skroutz Tips

  • Σκεφτείτε τις ανάγκες σας για ψύξη: Εκτιμήστε πόση χωρητικότητα χρειάζεστε και τους τύπους των αντικειμένων που θα αποθηκεύσετε στο ψυγείο για να διασφαλίσετε ότι το ψυγείο X40A ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
  • Αξιολογήστε τις επιλογές ισχύος: Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον ηλιακό συλλέκτη, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε επαρκή πρόσβαση στο ηλιακό φως για τη φόρτιση. Εναλλακτικά, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα πηγών τροφοδοσίας AC και DC, αν προτιμάτε αυτές τις επιλογές.
  • Μόλις αγοράσετε το ψυγείο, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης για να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά του, τις απαιτήσεις συντήρησης και τυχόν προφυλάξεις ασφαλείας.

Με μια Ματιά

  • Φορητό ηλεκτρικό ψυγείο της IndelB
  • Διαθέτει ηλιακό πάνελ
  • Χωρητικότητα: 40 L
  • Διαστάσεις: 509x635x405 mm
  • Βάρος: 14,9 Kg

Κατασκευαστής

IndelB (Φορητά Ψυγεία)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
LTB030NBC8DPN/INB

Ιδιότητες

Είδος
Ηλεκτρικό

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
30 lt
Τροφοδοσία
12V, 24V
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη