6,76 € / kg
Περιγραφή
Παντζάρια στον Ατμό Συσκευασμένα σε Σακουλάκι Το παντζάρι ή κοκκινογούλι, είναι φυτό της οικογένειας Αμαρανθοειδή, η οποία παλιότερα ήταν γνωστή ως Χηνοποδιοειδή. Είναι μονοετές ή διετές φυτό του οποίου η ρίζα είναι εδώδιμη. Υπάρχουν πολλές καλλιεργήσιμες ποικιλίες, όπως το σέσκουλο, μια φυλλώδης ποικιλία παντζαριού, και το ζαχαρότευτλο, της οποίας η ρίζα έχει υψηλή συγκέντρωση σε σάκχαρα. Το έντονο κόκκινο χρώμα τους οφείλεται στην παρουσία βουλγαξανθίνης. Το παντζάρι τρώγεται τόσο ωμό, όσο και μαγειρεμένο, ολόκληρο. Η ρίζα του ωμή είναι σκληρή, ενώ μαγειρεμένη είναι πιο μαλακή. Χρησιμοποιείται στις σαλάτες. Απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα.
Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
- Είδος
- Παντζάρια
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
- σε Ποτηράκι
- Όχι
- Συσκευασμένα
- Ναι
- Προέλευση
- Εγχώριο
Διατροφικές Επιλογές
- Βιολογικό Προϊόν
- Όχι
Ποσότητα
- Βάρος
- 250 gr
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Άφησε πρώτος το σχόλιό σου!