Candy Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi
Πλυντήρια Στεγνωτήρια Ρούχων

Candy Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-FiΚωδικός: 45509564

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 8kg/5kg
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 15
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 53 cm

Πλυντήριο - στεγνωτήριο ρούχων από τον κατασκευαστή Candy, κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

RapidÓ PRO

Το RapidÓ PRO είναι το πιο γρήγορο πλυντήριο που σας εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης: χάρη στον καινοτόμο κινητήρα Speed-Drive και το σύστημα Quick&Clean, μπορεί να πλύνει πλήρες φορτίο σε μόλις 39 λεπτά χωρίς να θυσιάζει την απόδοση. Επιπλέον, περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα Steam Hygienic Plus, δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από το The British Allergy Foundation (BAF), το οποίο παρέχει βαθύ καθαρισμό και απολύμανση.

Εφαρμογή hOn

Ετοιμαστείτε να φέρετε επανάσταση στη ζωή σας με την εφαρμογή hOn. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 60 κύκλους σχεδιασμένους για κάθε τύπο υφάσματος και παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την αφαίρεση λεκέδων και τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς την απόδοση και την κατανάλωση και να σας δίνετε προτάσεις για το πώς να τα βελτιστοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε τον προγραμματισμό συντήρησης του πλυντηρίου για να αποφύγετε βλάβες και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του και να εξασφαλίσετε εξαιρετική απόδοση για τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά με την ησυχία σας ότι μπορείτε να διαχειριστείτε και να ελέγξετε την κατάσταση πλύσης από το smartphone σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι.

Βρείτε εύκολα το ιδανικό πρόγραμμα

Τραβήξτε μια φωτογραφία του πλυντηρίου με το smartphone σας και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Snap & Wash για να μάθετε ποιος κύκλος είναι καλύτερος για την ποσότητα, τον τύπο και το χρώμα των ρούχων. Μαζί με το ιδανικό πρόγραμμα, ρυθμίζονται αυτόματα και η σωστή θερμοκρασία και ταχύτητα στυψίματος.

Easy Iron Plus 39 min

Το RapidÓ PRO περιλαμβάνει το Easy Iron Plus 39 λεπτά, ένα καινοτόμο πρόγραμμα που, χάρη στη δράση του ατμού, μπορεί να εισχωρήσει βαθιά στα ρούχα σας και να χαλαρώσει τις ίνες. Χάρη στα 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, μειώνει επίσης το τσάκισμα και επιταχύνει το σιδέρωμα.

Εξοικονόμηση χρόνου

Ένα πλυντήριο με υπέροχα εφέ. Απλώς επιλέξτε από 9 γρήγορα και αποτελεσματικά προγράμματα Quick που θα πλύνουν τα ρούχα σας σε λιγότερο από 1 ώρα (14', 29', 30', 39', 44', 59') με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο κινητήρας inverter Speed Drive αυξάνει την απόδοση πλύσης έως και 50% σε σύγκριση με έναν συμβατικό κινητήρα.

Εξοικονομήστε χρόνο και επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα

Ο κινητήρας Speed-Drive είναι ένας καινοτόμος και ανθεκτικός κινητήρας inverter. Μπορεί να αυξήσει την απόδοση καθαρισμού έως και 50% (σε σύγκριση με ένα πρότυπο κινητήρα γενικής χρήσης) ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τους δυσάρεστους κραδασμούς.

Τέλεια υγιεινή

Η αποκλειστική τεχνολογία Quick&Clean αναμιγνύει νερό και απορρυπαντικό σε ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο διάλυμα. Το πλυντήριο εγχέει το διάλυμα στο τύμπανο με ένα πίδακα υψηλής πίεσης που διεισδύει βαθιά στις ίνες του υφάσματος. Αυτή η νέα τεχνολογία αυξάνει την ισχύ πλύσης του απορρυπαντικού και έτσι καθιστά δυνατή τη μείωση των κανονικών θερμοκρασιών πλύσης: μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα πλύσης 40 °C στους 20 °C, 60 °C στους 40 °C και πραγματικά βαθύ καθαρισμό των πολύ λερωμένων υφάσματα στους 60 °C.

Steam hygiene plus

Το RapidÓ PRO έρχεται με το Steam Hygiene Plus, ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις ζάρες, να απλοποιεί το σιδέρωμα και να αφαιρεί οσμές και αλλεργιογόνα μέσω βαθύ καθαρισμού. Αυτός ο καινοτόμος κύκλος μπορεί να φτάσει και να διατηρήσει θερμοκρασία 60°C συνδυάζοντας τον ατμό με ένα ισχυρό ξέβγαλμα, εξασφαλίζοντας βαθιά καθαρά και ασφαλή ρούχα.

Μέγιστη άνεση

Για να κάνετε το καθημερινό σας πλύσιμο όσο το δυνατόν πιο εύκολο, το Candy RapidÓ είναι εξοπλισμένο με υψηλότερο και ευρύτερο άνοιγμα στην πόρτα. Αυτός ο νέος εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των ρούχων.

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
RPW4856BWMBCB-S

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
15
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Γκρι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Ενεργειακή Κλάση Πλυσίματος
A
Κατανάλωση Ενέργειας
266 kwh/100 κύκλους
Κατανάλωση Ενέργειας (Πλύσιμο)
47 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα (Πλήρης Κύκλος)
5 kg
Χωρητικότητα Πλύσης
8 kg
Κατανάλωση Νερού
75 lt/κύκλο
Κατανάλωση Νερού (Πλύσιμο)
44 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
9:10 hrs
Διάρκεια Προγράμματος (Πλύσιμο)
3:38 hrs
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
76 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Ναι
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
-

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
53 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα