Telco Αποχυμωτής 650W Inox
Αποχυμωτές

Telco Αποχυμωτής 650W Inox Κωδικός: 45570941

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 650W
  • Χωρητικότητα Δοχείου Χυμού: 500ml
  • Χωρητικότητα Δοχείου Πολτού: 1500ml
  • Ταχύτητες: 2
Δες όλη την περιγραφή
42,45
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+20,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 40,76 €

Περιγραφή

Ο φυγοκεντρικός αποχυμωτής της εταιρείας Telco, με ισχύ 650 Watt, διαθέτει 2 ταχύτητες για να προσαρμόσετε την ένταση, ανάλογα με το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το τρόφιμο που επεξεργάζεστε καθώς και μία κανάτα συλλογής χυμού χωρητικότητας 500ml και ένα δοχείο υπολειμμάτων 1.5lt. Τέλος, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, που τον καθιστά πιο ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο και πιο εύκολο στον καθαρισμό.

Φυγοκεντρικός

Λειτουργεί σε υψηλές στροφές, και αφού πρώτα τεμαχίσει τα φρούτα ή τα λαχανικά που θα τοποθετήσετε, στη συνέχεια τα περνά μέσα από ένα σουρωτήρι φτιάχνοντας χυμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με 2 δοχεία

  • Κανάτα συλλογής χυμού χωρητικότητας 500ml με βαθμονομημένη κλίμακα, ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την ποσότητα χυμού που έχετε παράξει
  • Δοχείο υπολειμμάτων χωρητικότητας 1.5lt, όπου συγκεντρώνεται ο πολτός (ή αλλιώς πούλπα) που αφαιρείται από τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Όταν γεμίζει θα πρέπει να το αδειάσετε ώστε να συνεχίσετε την παραγωγή των χυμών σας

Λοιπά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 650 W
  • 2 ταχύτητες περιστροφής και λειτουργία Pulse
  • Μεγάλο στόμιο εισαγωγής 70mm για ολόκληρα φρούτα
  • Ανοξείδωτο φίλτρο με πολύ μικρές τρύπες
  • Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθαρισμό
  • Αντιολισθητικά πέλματα
  • 220-240V~50Hz

Γιατί να αγοράσετε αποχυμωτή;

Η επιλογή ενός αποχυμωτή μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά οφέλη στην υγεία και τη διατροφή σας. Eπιτρέπει την παρασκευή φρέσκου χυμού από φρούτα και λαχανικά χωρίς προσθήκη συντηρητικών, ζάχαρης ή τεχνητών γεύσεων, κάνοντας τον χυμό πλούσιο σε φυσικές βιταμίνες και μέταλλα. Σας βοηθά, επομένως, να ενσωματώσετε διαφορετικές θρεπτικές ουσίες στη διατροφή σας, συμβάλλοντας στην υγεία του δέρματος, του ανοσοποιητικού συστήματος και της γενικής ευεξίας. Επιπλέον, απομακρύνει τα υπολείμματα, όπως πάστα, σπόρους και φλοιούς, και τα μεταφέρει σε άλλο δοχείο, μειώνοντας τα απορρίμματα της παρασκευής χυμού. Τέλος, συνιστά μία πρακτική επιλογή καθώς είναι εύκολος στη χρήση και τον καθαρισμό.

Κατασκευαστής

Telco

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
060124
Ισχύς
650 W
Χωρητικότητα Δοχείου Χυμού
500 ml
Χωρητικότητα Δοχείου Πολτού
1500 ml
Ταχύτητες
2
Αργής Σύνθλιψης
Όχι
Inox
Ναι
Χρώμα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες