Sneakers

Converse Run Star Motion Cx ΜποτάκιαΚωδικός: 45617222

Αντανακλώντας την ενέργεια των δρόμων της πόλης, οι παιχνιδιάρικες και παραμορφωμένες γραμμές του Run Star Motion έχουν δημιουργηθεί για μελλοντική κίνηση. Επανασχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω,

Δες όλη την περιγραφή

Αντανακλώντας την ενέργεια των δρόμων της πόλης, οι παιχνιδιάρικες και παραμορφωμένες γραμμές του Run Star Motion έχουν δημιουργηθεί για μελλοντική κίνηση. Επανασχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω, το υπερυψωμένο πέλμα και η ενδιάμεση σόλα από αφρό CX, συμβάλλουν στην άνεση επόμενου επιπέδου σε κάθε βήμα.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
Δωρεάν

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 69,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 119,99 €

  2. 69,95 €

  3. 69,95 €

Περιγραφή

Αντανακλώντας την ενέργεια των δρόμων της πόλης, οι παιχνιδιάρικες και παραμορφωμένες γραμμές του Run Star Motion έχουν δημιουργηθεί για μελλοντική κίνηση. Επανασχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω, το υπερυψωμένο πέλμα και η ενδιάμεση σόλα από αφρό CX, συμβάλλουν στην άνεση επόμενου επιπέδου σε κάθε βήμα. Το επάνω μέρος παραμένει πιστό στο πρωτότυπο, σε αντιπαράθεση με μελλοντικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες για τολμηρή αυτοέκφραση. Μια υπερβολικά κυματιστή πλατφόρμα και οι ανάγλυφες προεξοχές πρόσφυσης σας ανεβάζουν ψηλά και σας βοηθούν να παραμείνετε σταθεροί με εξαιρετική πρόσφυση.

Λεπτομέρειες:

  • Παπούτσια πλατφόρμα με επάνω μέρος από πολυ-ζακάρ
  • Η εσωτερική σόλα από αφρό CX και η ελαφριά ενδιάμεση σόλα Phylon βοηθούν στην απορρόφηση των κραδασμών για άνεση όλη την ημέρα
  • Κυματιστή ανάγλυφη ενδιάμεση σόλα για έντονη έκφραση
  • Υπερβολικό ελαστικό μπροστινό μέρος και φτέρνα για εξαιρετική πρόσφυση
  • Αστέρι από καουτσούκ με τακούνι και premium λεπτομέρειες Chuck 70
  • Ύψος: 59mm

Chuck Taylor All Star Origins

Το All Star δημιουργήθηκε το 1917 ως αντιολισθητικό παπούτσι μπάσκετ και αρχικά προωθήθηκε για την ανώτερη απόδοσή του στο γήπεδο από τον εγκέφαλο του μπάσκετ Chuck Taylor. Αλλά με την πάροδο των δεκαετιών, συνέβη κάτι απίστευτο: Το αθλητικό παπούτσι, με τη διαχρονική σιλουέτα του και το αλάνθαστο μπάλωμα στον αστράγαλο, υιοθετήθηκε οργανικά από επαναστάτες, καλλιτέχνες, μουσικούς, ονειροπόλους, στοχαστές και πρωτοπόρους.

Κατασκευαστής

Converse

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
A06147C
Φύλο
Unisex
Χρώμα
Μπεζ
Τύπος
Μποτάκια
Δέσιμο
Κορδόνια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Εικόνες χρηστών

Ανακάλυψε τη μόδα στο Skroutz

Δες εμφανίσεις άλλων χρηστών και δείξε μας κι εσύ τη δική σου

Γίνε ο πρώτος που
θα ανεβάσει φωτογραφία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη