Iliadis Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό Τραπεζιού Κεραμικό ΚόκκινοΚωδικός: 45712591

Χριστουγεννιάτικη κούπα, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Iliadis, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Είναι...
Δες όλη την περιγραφή

7,20
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,00 €

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη κούπα, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Iliadis, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό, το οποίο προσδίδει στη διακόσμησή σας ένα πιο "χειροποίητο" αποτέλεσμα ενώ, ταυτόχρονα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

• Μήκος: 20εκ.
• Πλάτος: 16εκ.
• Διάμετρος: 16εκ.
• Υλικό: Κεραμικό

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
39907

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κούπα
Χρώμα
Κόκκινο
Τεμάχια
1 τμχ
μιας Χρήσης
-
Αλέκιαστο
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
20 εκ.
Πλάτος
16 εκ.
Διάμετρος
16 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη