Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band)
Smartwatches

Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band) Κωδικός: 45762478

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής OLED
  • Αυτονομία έως και 36 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Δεν υποστηρίζεται η eSIM

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του και η οθόνη του είναι αρκετά ευκρινής.

Δες όλη την περιγραφή
879,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 868,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 990,00 €

  2. 984,00 €

  3. 1.076,44 €

  4. 1.019,00 €

  5. 968,79 €

  6. 1.126,56 €

  7. 909,00 €

  8. 1.276,77 €

  9. 984,00 €

  10. 869,99 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    909,00 €

  12. 879,89 €

  13. 965,17 €

  14. 1.166,14 €

  15. 1.166,14 €

  16. 932,15 €

  17. 1.043,05 €

  18. 868,00 €

  19. 879,90 €

  20. 890,00 €

  21. 879,90 €

  22. 908,99 €

Περιγραφή

Το πιο στιβαρό και ικανό Apple Watch. Σχεδιασμένο για υπαίθριες περιπέτειες και σκληρές προπονήσεις, με ελαφριά κάσα από τιτάνιο, ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και τη φωτεινότερη οθόνη που υπήρξε ποτέ. Με διπλό άγγιγμα, έναν μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς με το Apple Watch.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του και η οθόνη του είναι αρκετά ευκρινής.

Γιατί να επιλέξεις το Apple Watch Ultra 2

Στιβαρό, ικανό και κατασκευασμένο έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις που έχουν οι αθλητές αντοχής, οι λάτρεις της περιπέτειας στη φύση και των θαλάσσιων σπορ — με ένα εξειδικευμένο λουράκι για κάθε έναν από αυτούς. Το S9 SiP προσφέρει μια υπέρλαμπρη οθόνη κι έναν νέο, μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς εύκολα και γρήγορα με το Apple Watch χωρίς να αγγίζεις την οθόνη. Έως και 36 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και 72 ώρες σε Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος.

Ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Το Apple Watch Ultra 2 σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο λουράκι Alpine ή Trail Loop διαθέτει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Μάθε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση της Apple για την προστασία του περιβάλλοντος στο apple.com/2030.

Εξαιρετικά στιβαρό, απίστευτα ικανό

Κάσα από τιτάνιο 49 mm, ανθεκτική στη διάβρωση. Μεγάλο Digital Crown και προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης για άμεσο έλεγχο σε αμέτρητες λειτουργίες. Ανθεκτικότητα στο νερό έως και 100 μέτρα.

Η μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη μέχρι τώρα

Η φωτεινότερη οθόνη Retina Always-On της Apple διαβάζεται εύκολα, ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως. Περισσότερος χώρος για να προσθέσεις complications και να εξατομικεύσεις το καντράν του ρολογιού σου και αρκετός χώρος για να βλέπεις έξι μετρήσεις ταυτόχρονα.

Μείνε κοντά σε ότι σου είναι σημαντικό

Το κινητό δίκτυο είναι ενσωματωμένο. Μπορείς να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα κειμένου χωρίς το iPhone σου. Κάνε streaming τη μουσική και τα podcasts που αγαπάς. Λάβε οδηγίες κατεύθυνσης με τους Χάρτες.

Για τους αθλητές

Προηγμένες μετρήσεις και προβολές στο app Προπόνηση, οι οποίες περιλαμβάνουν Ζώνες Καρδιακών Παλμών, εξατομικευμένες προπονήσεις και νέες προβολές προπόνησης ποδηλασίας. Το GPS ακριβείας διπλής συχνότητας παρέχει απίστευτη ακρίβεια για τον υπολογισμό της απόστασης, του ρυθμού και των διαδρομών. Το λουράκι Trail Loop είναι λεπτό, ελαφρύ και ευέλικτο, σχεδιασμένο για όλα τα είδη προπόνησης.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας στη φύση

Το app Πυξίδα παρέχει χρήσιμες προβολές και πληροφορίες, όπως το υψόμετρο και η κλίση. Δες την τελευταία τοποθεσία στην οποία είχες σήμα κινητού δικτύου. Σημείωσε την τοποθεσία σου με τη λειτουργία Σημεία Στάσης Πυξίδας. Η Ιχνηλάτηση χρησιμοποιεί δεδομένα GPS για να καταγράψει τη διαδρομή που έχεις ακολουθήσει ώστε να μπορείς να επιστρέψεις. Το λουράκι Alpine Loop είναι εξαιρετικά στιβαρό και ασφαλές για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων λατρεύουν την περιπέτεια στη φύση.

Για αυτούς που παθιάζονται με τα θαλάσσια σπορ

Κατασκευασμένο για ερασιτεχνικά θαλάσσια σπορ, αυτόνομες και ελεύθερες καταδύσεις σε βάθος έως και 40 μέτρα. Το app Βάθος δείχνει την ώρα, το τρέχον βάθος, τη θερμοκρασία του νερού, τον χρόνο παραμονής κάτω από το νερό και το μέγιστο βάθος που έφτασες. Το app Oceanic+ τοποθετεί ένα dive computer στον καρπό σου. Το λουράκι Ocean Band είναι ελαφρύ και ευέλικτο, με κούμπωμα τιτανίου και ρυθμιζόμενο ελατήριο για ασφαλή εφαρμογή ακόμα και όταν κάνεις θαλάσσια σπορ υψηλής ταχύτητας.

Προηγμένες δυνατότητες υγείας και ασφάλειας

Οι γνωστοποιήσεις σχετικά με την υγεία της καρδιάς και το app Οξυγόνωση σου παρέχουν πληροφορίες για ό,τι αφορά την υγεία σου, δίνοντας σου περισσότερο δύναμη να την επηρεάσεις. Η Ανίχνευση Πτώσης και η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορούν να σε συνδέσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση άσχημης πτώσης ή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Κράτα πατημένο το κουμπί Δράσης για να ενεργοποιήσεις την Σειρήνα που μπορεί να ακουστεί σε απόσταση έως και 180 μέτρα.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,92 "
Ανάλυση Οθόνης
502x410 pixels
Τύπος Οθόνης
OLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
64 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, 4G - LTE, Wi-Fi
Λουράκι
Ocean Band
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
Apple Watch Ultra 2

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο, eSIM
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Siri

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
542 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
1,5 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
49 mm
Βάρος
61,4 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+15Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kostasibanez
    4
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι ένα πολύ καλό smartwatch με πολύ έντονη οθόνη μπαταρία που κραταει δύο μέρες και με.πολυ καλές κ σωστές μετρήσεις .όμως σε σχέση ποιότητας κ τιμής είναι μέρα με νύχτα για εμένα δεν θα έπρεπε να αξίζει πάνω από 450 ε και εξηγούμε .αν το συγκρίνω με το watch pro 5 της samsung που έχω το samsung έχει άπειρες εφαρμογές οι περισσότερες χωρίς πληρωμή μετράει πίεση έχει άπειρες δυνατότητες customisation και πληρώνει άμεσα ανέπαφα κ δεν σου βγάζει την πίστη όπως το apple pay το apple watch έχει δυνατότητες όμως οι περισσότερες είναι κλειδωμένες τα watch face είναι συγκεκριμένα λίγα με μέτρια γραφικά .γενικά πληρώνεις το brand κ όχι τις λειτουργίες του .για εμένα είναι ένα όμορφο μέτριο προς καλό smartwatch .αναμένω την επόμενη ενημέρωση και σίγουρα περισσότερες εφαρμογές που να δουλεύουν σωστά να μην είναι φτηνές αντιγραφές από τις εφαρμογές που έχει ήδη το ρολόι κ ν μην κολλάνε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Henry_Rhys
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πρώτη φορά αγορά Apple Watch . Εξαιρετική οθόνη μεγάλης ευκρίνειας ,εύκολη σύνδεση/συγχρονισμός με το iPhone . Φορτώνει τις εφαρμογές αστραπιαία , περιήγηση στο μενού χωρίς κολλήματα και αρκετά smooth εμπειρία.
    Ενδεχομένως το βρήκα λίγο πιο βαρύ από αυτό που περίμενα μιας και στα διαφορα βίντεο αναφέρουν ότι λογω του τιτανίου είναι ελαφρύ ! Το λουράκι alpine olive είναι πιο σκούρο από αυτό που δείχνουν στα διαφημιστικά όπου φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμο …αλλά το συνήθισα τώρα και θεωρώ ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του τιτανίου ! Πολλές δυνατότητες - πολλές επαγγελματικές/ εξειδικευμένες δυνατότητες που δεν θα χρησιμοποιηθούν από μένα , ωστόσο η αγορά του βασίστηκε για την αυτονομία μπαταρίας , την αντοχή στον χρόνο , και την ακρίβεια στις μετρήσεις υγείας .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tania_tz_tzoumerkioti
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική ποιότητα και εφαρμογή
    Συγχρονίζεται άψογα με το κινητό
    Η μπαταρία κρατάει σχεδόν 2 μέρες αλλά φορτίζει σε ούτε μισάωρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KostasFW
    4
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενα κοσμημα που χαιρεσαι να το φορας.Ολων τα βλεματα πεφτουν πανω του και δικαιως.Εγω apple watch δεν ειχα ποτε γιατι δεν μου αρεσαν.Αυτο το χαλβαδιαζα απο οταν βγηκε το πρωτο Ultra.Ειναι πολυ βολικο που μιλαω απο αυτο και που απανταω τοσο ευκολα σε μηνυματα με φωνητικες εντολες.Παλμοι,καρδιογραφηματα και λοιπα καλα ειναι αλλα οχι πολυ χρησιμα σε μενα.Η μπαταρια κραταει κανα διημερο με αρκετουτσικη χρηση.Η αληθεια ειναι οτι για τους λογους που το πηρα τα 900€ ειναι πεταμενα λεφτα αλλα ειπα μια φορα να αγορασω κατι που μου αρεσε τοσο πολυ.Δεν το μετανιωνω,το καμαρωνω ολη μερα!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manos_Saridakis4
    4
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα περσι το 8 και το πούλησα σε δέκα μέρες. Πραγματικά άχρηστο. Πήρα τώρα ultra 2 , προερχόμενος από Fenix 7x solar. Το fenix είναι βασιλιάς. Αλλά δεν έχει απάντηση στα μνμ που έχει αυτό. Οποίος μπορεί να αντέξει την μπαταρία που κρατάει περίπου 30 ώρες , θα είναι οκ. Πήρα και power bank για το ρολόι όποτε είναι Ενταξει. Αναρωτιέμαι γιατί δεν βγάζουν ένα ακόμα μεγαλύτερο , για να χωρέσει η μπαταρία. Ας κοστίζει όσο κοστίζει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dalexakos87
    5
    11 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης έχω να πω ότι είναι ένα φοβερό εργαλείο σε κάθε χέρι. Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (εμένα με βγάζει άνετα 3 μέρες με κανονική χρήση) και μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις. Συνδέεται άψογα με το iPhone. Η οθόνη είναι ευδιάκριτη, είναι στιβαρό και πραγματικά εκτός από εργαλείο είναι και ένα πραγματικό κόσμημα. Το έχω λατρέψει. Όσον αφορά την τιμή είναι λίγο ακριβό ΑΛΛΑ είναι apple αυτό τα λέει όλα. Όποτε αν κάποιος διαθέτει τα χρήματα να το πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sterizos
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Φοβερό εργαλείο με πληθώρα δυνατοτήτων.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis/techitnews
    4
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Καλησπέρα σε όλους λίγα λόγια πριν αγοράσετε το νέο ρολόι της apple, είναι ένα αρκετά στιβαρό ρολόι που δεν έχει σχέση με τα κλασσικά Apple Watch σίγουρα δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη αλλά σε άτομα που θα κάνουν αρκετές προπονήσεις και θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις μοναδικές δυνατότητες που έχει !
    Αν θες να δεις ένα σύντομο unboxing και το αρχικό set up της συσκευής ρίξε μια μάτια εδώ.

    Apple Watch Ultra 2 | Unboxing , πρώτες εντυπώσεις και αρχικό Set up !
    https://youtu.be/E1q_9de064Q

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • enzo jola
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι είναι κόσμημα.Το αρνητικό στην υπόθεση είναι η e sim της cosmote.
    Καλά ένα μεγαλοστέλεχος της cosmote δεν έχει ρολόι της Apple για να καταλάβει τη χρησιμότητα της e sim?

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Kousidis
    4
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ Καλό ρολόι, αν είχες και πριν apple watch αξίζει η αναβάθμιση, αν δεν είχες ποτέ apple watch σκέψου λίγο γιατί έχει 900€.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Foivos_CHarisiadis
    5
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα κόσμημα … για αθλητές !

    Από Apple Watch series 8 έκανα upgrade στο Apple Watch ultra 2 μόλις βγήκε. Τι να πω … απλά δουλεύει ! Η μπαταρία είναι απίστευτη, βγάζει άνετα 2 ημέρες με προπόνηση και μέτρηση ύπνου. Είναι πολύ γερό και ανθεκτικό και η κατασκευή του είναι ποιοτικότατη! Το ηχείο πολύ δυνατό ! Και η οθόνη πολύ φωτεινή ! Είναι μια υπέροχη προέκταση του iPhone και συνδέεται άμεσα με ακουστικά Apple και υπολογιστή κλπ !

    Όσον αφορά την τιμή, αγοράζοντας το δεν παίρνεις απλά ένα υπερσύγχρονο ρολόι / εργαλείο αλλά και ένα κόσμημα που δίνει status και ομορφιά ! Συνεπώς δεν είναι ακριβό ούτε φτηνό.

    Ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο feature double tap που έρχεται τέλη Οκτωβρίου καθώς θα είναι πολύ χρήσιμο σε περιβάλλοντα πχ νοσοκομείο .. που δεν θες να ακουμπήσεις με βρώμικα γάντια το ρολόι η κατά την προπόνηση! Ανυπομονώ να κάνω και hiking με αυτό για να σας πω !
    -Φοίβος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Foivos_CHarisiadis
    5
    12 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πορτοκαλί

    Ένα κόσμημα … για αθλητές !

    Από Apple Watch series 8 έκανα upgrade στο Apple Watch ultra 2 μόλις βγήκε. Τι να πω … απλά δουλεύει ! Η μπαταρία είναι απίστευτη, βγάζει άνετα 2 ημέρες με προπόνηση και μέτρηση ύπνου. Είναι πολύ γερό και ανθεκτικό και η κατασκευή του είναι ποιοτικότατη! Το ηχείο πολύ δυνατό ! Και η οθόνη πολύ φωτεινή ! Είναι μια υπέροχη προέκταση του iPhone και συνδέεται άμεσα με ακουστικά Apple και υπολογιστή κλπ !

    Όσον αφορά την τιμή, αγοράζοντας το δεν παίρνεις απλά ένα υπερσύγχρονο ρολόι / εργαλείο αλλά και ένα κόσμημα που δίνει status και ομορφιά ! Συνεπώς δεν είναι ακριβό ούτε φτηνό.

    Ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο feature double tap που έρχεται τέλη Οκτωβρίου καθώς θα είναι πολύ χρήσιμο σε περιβάλλοντα πχ νοσοκομείο .. που δεν θες να ακουμπήσεις με βρώμικα γάντια το ρολόι η κατά την προπόνηση! Ανυπομονώ να κάνω και hiking με αυτό για να σας πω !
    -Φοίβος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Utsuro
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτό είναι το πρώτο μου smartwatch. Προτίμησα να δώσω σχεδόν τα δίπλα από το βασικό μοντέλο κυρίως για να μη το κλαίω μετά από ένα μέτριο χτύπημα, αλλά και για την μπαταρία του. Λόγω του μεγέθους της μπαταρίας και κρατάει περισσότερο, όποτε το φορτίζω πιο σπάνια, όποτε πιο δύσκολα θα πέσει η υγεία της μπαταρίας. Στο θέμα φωτεινότητα, το είχα ακριβώς κάτω από τον ήλιο και δεν καταλαβαίνω διαφορά από σπίτι μου. Απλά προσοχή με την επιλογή στο μέγεθος του λουριού. Μπείτε στην σελίδα της Apple και δείτε τις οδηγίες. Εγώ κάλυπτα και το medium και το large, και ευτυχώς πήγα στο large. Με το medium θα χτυπούσε ο γάτζος στο ρολόι κάθε φορά που θα το έβγαζα με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά.

    Σημείωση: καλού κακού πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα να το δείτε από κοντά και να το δοκιμάσετε πάνω σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το ultra 1 για να βεβαιωθείτε ότι σας κάνει μιας και είναι ακριβώς ίδια εξωτερικά. Είναι μεγαλύτερο από όλα τα αλλά μοντέλα. Για κάποιους είναι θετικό, για άλλους αρνητικό αυτό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι Πολύ ευχαριστημένος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά απίστευτο ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε smart watch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλύτερο smartwatch της αγοράς….

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

71 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dalexakos87

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανεξάρτητα από το iphone με esim?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band)Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band)Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (M/L))Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (M/L))Apple Watch Ultra Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Black/Gray Trail Loop S/M)Apple Watch Ultra Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Black/Gray Trail Loop S/M)Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Starlight με Starlight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Starlight με Starlight Sport Band (S/M))Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Loop (M/L))Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Loop (M/L))
από 868,00 €από 489,00 €από 997,00 €από 288,93 €από 523,37 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βηματόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΑλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες