Smartwatches

Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (M/L)) Κωδικός: 45795713

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής Retina OLED Always-On
  • Αυτονομία έως 18 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η οθόνη του είναι αρκετά ευκρινής και έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του.

Δες όλη την περιγραφή
464,06
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 464,06 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    477,90 €

  2. 485,00 €

  3. 459,99 €

  4. 501,12 €

  5. 529,00 €

  6. 508,40 €

  7. 637,12 €

  8. 570,94 €

  9. 464,06 €

  10. 532,30 €

  11. 489,00 €

  12. 552,55 €

  13. 489,00 €

  14. 488,70 €

  15. 757,99 €

  16. 488,94 €

  17. 694,53 €

  18. 620,57 €

  19. 620,57 €

  20. 506,40 €

  21. 514,47 €

  22. 518,19 €

  23. 559,97 €

  24. 595,92 €

Περιγραφή

Το Apple Watch Series 9 σε βοηθά να παραμένεις συνδεδεμένος, δραστήριος, υγιής και ασφαλής. Με διπλό άγγιγμα, έναν μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς με το Apple Watch, και μια ακόμα φωτεινότερη οθόνη.


➔ Δες όλα τα Apple Watch!

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η οθόνη του είναι αρκετά ευκρινής και έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του.

Γιατί να επιλέξεις το Apple Watch Series 9

Ο απόλυτος σύμμαχός σου για μια υγιή ζωή, τώρα ακόμα πιο ισχυρός. Το S9 chip προσφέρει μια υπέρλαμπρη οθόνη κι έναν νέο, μαγικό τρόπο να αλληλεπιδράς εύκολα και γρήγορα με το Apple Watch χωρίς να αγγίζεις την οθόνη. Προηγμένες δυνατότητες υγείας, ασφάλειας και δραστηριότητας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Και τα επανασχεδιασμένα apps στο watchOS σού δίνουν περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά.

Ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Το Apple Watch Series 9 από αλουμίνιο σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο λουράκι Sport διαθέτει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Μάθε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση της Apple για την προστασία του περιβάλλοντος στον ιστότοπο apple.com/2030.

Προηγμένες δυνατότητες υγείας

Παρακολούθησε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου.3 Και δες πόσο χρόνο πέρασες σε REM, Core ή Βαθύ ύπνο με τα στάδια ύπνου.

Ένας πανίσχυρος σύντροφος άθλησης

Το app Προπόνηση σού προσφέρει αμέτρητους τρόπους προπόνησης και προηγμένες μετρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή σου κατά την προπόνηση.

Πρωτοποριακές δυνατότητες ασφάλειας

Η Ανίχνευση Πτώσης και η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορούν να σε συνδέσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση άσχημης πτώσης ή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Και το Επείγον SOS σού δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συμβατό με όλα

Λειτουργεί άψογα με τις συσκευές και τις υπηρεσίες Apple ώστε να ξεκλειδώνεις αυτόματα το Mac σου. Το Apple Watch απαιτεί iPhone Xs ή νεότερο μοντέλο με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS

Προσαρμόζεται πανέυκολα

Με λουράκια σε διάφορα στιλ, υλικά και χρώματα καθώς και με λειτουργικά και κομψά καντράν ρολογιού με complications που προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντά σου, μπορείς να κάνεις αλλαγές στο ρολόι σου ώστε να ταιριάζει στη συγκεκριμένη στιγμή ή στη διάθεσή σου.

Απίστευτη ανθεκτικότητα

Πιο σκληρό κι από σκληρό. Είναι ανθεκτικό στις ρωγμές και στη σκόνη, με αξιολόγηση IP6X και κατάλληλο για κολύμβηση, με ανθεκτικότητα στο νερό έως και 50 μέτρα.

Μείνε σε επαφή

Στείλε ένα μήνυμα κειμένου, απάντησε σε μια κλήση, άκου μουσική και podcasts και λάβε γνωστοποιήσεις εν κινήσει. Το Apple Watch Series 9 (GPS) συνδέεται με το iPhone σου ή με το Wi-Fi για να μένεις σε σύνδεση.

Διατήρησε τη φόρμα και το κίνητρό σου

Παρακολούθησε την πρόοδό σου με το app Προπόνηση, σύνδεσε εύκολα αξεσουάρ Bluetooth για να λάβεις μετρήσεις, όπως η Δύναμη και ο Ρυθμός βημάτων. Δες νέες προβολές, όπως οι Ζώνες ισχύος. Διατήρησε το κίνητρό σου και ολοκλήρωσε τους Κύκλους δραστηριότητάς σου πετυχαίνοντας προσωπικούς ημερήσιους στόχους.

Προηγμένοι αισθητήρες. Σημαντικές πληροφορίες για την υγεία σου.

Προηγμένοι αισθητήρες και apps παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Μέτρησε καρδιακούς παλμούς και παρακολούθησε στάδια ύπνου. Κατάγραψε την ψυχική σου κατάσταση με το app Ενσυνειδητότητα για να αυξήσεις τη συναισθηματική σου επίγνωση.

Μείνε σε επαφή. Ακόμα και χωρίς το iPhone σου.

Το Apple Watch σού δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις τα μηνύματά σου και τις σημαντικές ειδοποιήσεις με μια ματιά. Και με την νέα Έξυπνη Στοίβα είναι ευκολότερο από ποτέ να δεις τι ακολουθεί. Κάνε streaming τη μουσική και τα podcasts που αγαπάς, από τον καρπό σου.

Λάβε βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο.

Το Apple Watch Series 9 καλεί για βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι. Αν έχεις μια άσχημη πτώση ή ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, η Ανίχνευση Πτώσης ή η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορούν να ενεργοποιήσουν το Επείγον SOS για να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να συνδεθείς με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν το χρειάζεσαι.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,9 "
Ανάλυση Οθόνης
484x396 pixels
Τύπος Οθόνης
OLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
-
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Sport Band
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
Apple Watch Series 9

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Siri

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
1 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
45 mm
Βάρος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • giannis.karagiannis18
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του ρολογιού 2 μήνες περίπου, έχει πολλά πράγματα σε θέματα γυμναστικής και παρακολούθησης υγείας γενικά είναι ένα έξτρα gadget.
    Αναφορικά με την μπαταρία του βάση κάποιον ρυθμίσεων που είδα στο ίντερνετ όπως το always display on και αυτό που όποτε κουνάς το apple crown δονείτε αν τ αλλάξεις αυτά εξοικονομείς.
    Αν είσαι σε δίλημμα να το πάρεις ή να μην το πάρεις θα σε συνιστούσα να μην το αγοράσεις δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να τ φορτίζεις κάθε 1-2 ημέρες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Papapetropoulos
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προφανώς συγχρονίζεται εύκολα με iphone , έχει όλες τις λειτουργίες που θες , το πρόβλημα του που μου ήταν γνωστό από πριν είναι η μπαταρία του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spiridon.P
    3
    7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος λουριού: S/M (Για καρπό 130-180mm)

    Στις 2 ημερες η οθονη γρατζουνια (αραχνια) φαινεται αν βαλεις φακο απο κινητο η στο εντονο φως! Η οθονη κυρτη και δεν μπορεις να βαλεις κατι να την προστατεψεις διοτι τα φιλμ ξεκολλανε! Αδιανοητο να γρατζουνιστει! Εψαξα και δεν εχει saphire glass αυτο που εχει κασα απο αλουμινιο ομως το ultra 2 και το series 9 45 με κασα stainless steel εχει saphire glass που εμποδιζει γρατζουνιες αλλα αυτο κανει 700+ και ειναι cellular!Για αλλη νια φορα η apple ενω πληρωνουμε τοσα λεφτα δεν μας υποστηριζει αντιθετως μας βαζει υποδυεστερα υλικα. Γρατζουνιεται ευκολα να το χετε υποψιν! Αυτονομια μπαταριας για κλαματα 1 μερα με μετρια χρηση. Η συσκευασια δεν με εξεπληξε! Το καλωδιο φορτισης μεσα ηταν braided πολυ ποιοτικο! Τωρα αν θελετε μια νορμαλ χρηση σε συνδυασμο με apple κινητα ειναι υπεροχο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sterizos
    5
    1 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χρυσό

    Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και πληθώρα δυνατοτήτων. Το αγόρασα για δώρο και σίγουρα έκανε εντύπωση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Schoumi13
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Sport Loop

    Απο τη στιγμή που έχεις iPhone, η επιλογή smartwatch είναι λίγο πολύ μονόδρομος. Απίστευτος συγχρονισμός σε κλασματα δευτερόλεπτου, όλα λειτουργούν άψογα μιας και πραγματικά ειναι φτιαγμένο το ένα για το άλλο. Είχα αμφιβολία για την μπαταρία από αυτά που άκουγα. Όντως, κρατάει 1-1μιση μέρα. ΑΛΛΑ φορτίζει τόσο γρήγορα που στην ουσία δεν σου στέρει τιποτα. Κάτοχος 2 εβδομάδων, πολύ ευχαριστημένος! Δεν συγκρίνεται προφανώς με φθηνότερα smartwatches και bands που είχα στο παρελθόν. Αξίζει τα λεφτά του! Ισως για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει τόσα χρήματα να πρέπει να κοιτάξει το SE για το οποίο δεν έχω άποψη. Αλλά επαναλαμβάνω, από τη στιγμή που έχει γίνει η αγορά iPhone καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannisromanos.neroutsopoulos
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο που έχω αγοράσει. Του έβαλα και ένα προστατευτικό για κάθε ενδεχόμενο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Restalious
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος λουριού: S/M (Για καρπό 130-180mm)

    Φοβερό Apple Watch για αλλη μια φορα! Ερχόμενος απο Series 7 δεν εχει τεράστιες διαφορές αλλα μπορώ να πω οτι ειδα τεράστια βελτίωση στην μπαταρίας. Το gesture δεν ειναι κατι τέλειο αλλα με εχει βολεψει μια 2 φορες. Αν ειναι να αγοράσεται καινουργιο μην πάτε σε Series 7-8... Καλυτερα εδω αλλιως SE...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris briz
    4
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έβαλα ένα αστέρι λιγότερο γιατί η οθόνη γρατζουνιέται πολύ εύκολα! Ήμουν κάτοχος του 5 του 8 και τώρα του 9 και τα τρία από τις πρώτες μέρες κιόλας έκαναν γρατζουνιά στις οθόνες τους! Επίσης η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο για ένα τόσο ακριβό ρολόι. Κατά τα αλλά είναι υπέροχο !

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hlias_ts
    5
    6 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Sport Loop

    Οτι και να πουμε ειναι λιγο, πολλα χρονια κατοχος android ειχαν περασει απο τα χερια μου αντιστοιχες ναυαρχίδες για εκεινο το λογισμικο αλλα καμια δε συγκρίνεται με αυτο εδω. Η οθονη ειναι απίστευτη οπως και το πληθος των λειτουργιών (οπως ο χειρισμος χωρις χερια). Οκ ναι η μπαταρια κραταει μια ημερα αλλα ετσι ειναι με ολες τις ναυαρχιδες (δες galaxy watch). Η τιμη τσουχτερή αλλα μια φορα το αγοραζεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexandros.papanastasiou
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Sport Loop

    Θα είμαι σύντομος. Είχα στο παρελθόν smartwatch Huawei & Garmin (πολύ αξιοπιστα και τα 2), εάν εξαιρέσεις την μπαταρία του που είναι το μόνο αρνητικό, σε όλα τα υπολοιπα ειναι το καλύτερο ρολόι της αγοράς απ όλα τα smartwatch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xristos_Antonaros
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι γνωστό το θέμα της μπαταρίας και όποιος το αγοράζει προφανώς είναι εις γνώση του. Προσωπικά το φορτίζω κάθε πρωί όταν είναι στο 20% μέχρι το 80%

    Κατά τα άλλα προερχόμενος από Huawei gt2 pro εμφανής η διαφορά σε όλα. Δεν έχω εμπειρία από αλλά, ωστόσο εκτιμώ ότι δύσκολα πλέον θα αλλάξω σε άλλο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Comfuzio13
    5
    26 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με smart watch πέραν από κάτι casio με αριθμομηχανή σαν έφηβος, ήμουν ανάμεσα στο SE 2022 και αυτό.
    Τελικά με κέρδισε το series 9. Σαν συσκευή είναι πολύ όμορφο και εύκολο στην χρήση και με τα κατάλληλα apps (widgy) κάνει αρκετές λειτουργίες που ήθελα αλλά δεν ήταν τόσο προσιτές εργοστασιακά.
    Τώρα η μπαταρία, κρατάει λίγο κάτω από 2 μέρες χρήση -χωρίς άθληση-. Δεν του έχω κόψει λειτουργίες, δεν αγοράζει κανείς συσκευή τόσο ακριβή για να κόβει λειτουργίες!
    Για μένα, σε αυτά τα λεφτά, άσχετα από μάρκα, θα έπρεπε η μπαταρία να κρατάει σαν το απόλυτο ελάχιστο 7 μέρες. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHaralampos_Liontis
    4
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    H ποιότητα κατασκευής είναι απίστευτη. Τα 4 αστέρια είναι καθαρά λόγω της μπαταρίας που ΑΝ το απενεργοποιείς την νύχτα κρατάει 2 ημέρες.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KonThan
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποιότητα apple! Βάζω 4 αστεράκια, απλώς γιατί η τιμή, όπως σε όλα τα apple προϊόντα, είναι 'στην απάνω σκάλα'. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα smart ρολόγια για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, πήγα κατευθείαν στο appla watch, καθώς διαθέτω όλα τα συμπληρωματικά προϊόντα από την apple, υπολογιστή, κινητό, tablet. Σε κάθε περίπτωση, αν και πολύ επιφυλακτικός, οφείλω να ομολογήσω ότι μου έχει λύσει τα χέρια!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos lompotesis
    5
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος 3 ημερών έλεγα να πάω στο 8 άλλα, επειδή δεν ειχε τεράστια διαφορά στην τιμή με το 8 είπα να πάρω το τελευταίο. Το ρολόι καλό, ακριβές μετρησεις και οι ειδοποιήσεις έρχονται πάντα απλώς η μπαταρία θα έπρεπε να κρατάει περισσότερο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinidis_achilleas
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρωτη φορα σε iwatch και χρηστης garmin epix 2
    Το ρολοι ειναι πολυ καλο και λειτουργει απροβληματιστα με το iphone 14 pro
    Εχει παρα πολλες λειτουργιες και ειναι ενα ολοκληρωμενο smartwatch
    Η οθονη ειναι χαρμα οφθαλμων με απιστευτη φωτεινοτητα
    Δεν θα κανω συγκριση με το garmin διοτι το ενα ειναι smartwatch και το αλλο adventure
    Το μεγαλυτερο θεμα μου ηταν η αυτονομια που δινει η apple δλδ 18 ωρες αλλα με εχει εκπληξει θετικα μιας και μου κρατησε 36 ολοκληρες ωρες με μιαμιση ωρα καταγραφη ασκησης και εφτασε στο 10%
    Στα συν οτι μπορεις να κανεις κληση εαν για καποιο λογο δεν μπορεις εκεινη την ωρα να κρατας το τηλ στο χερι σου
    Ηχος καλος
    οθονη σουπερ
    κατασκευη καλη

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • inalasko
    4
    8 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Ωραίο ρολόι αν και δεν έχει πολλές διαφορές με το series 8. Για να δεις το unboxing video μπες εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=KA44Z-kGHuo&t=46s

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Xristoff

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Excellent store and service. Highly recommended.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά μέγεθος λουριού: S/M (Για καρπό 130-180mm)

    amazing .....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 41 mm

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Sport Loop

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας

Ερωτήσεις

203 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
George_Stasinoulas

Με τον φορτιστή του... Όπως φορτίζει ένα κινητό, απλά στη προκειμένη ο φορτιστής είναι "ασύρματος"

Chris_Gousias2494

Ξέρει κανείς εάν το αφήνω να φορτίζει όλο το βράδυ σε qi pad φορτιστή χαλάσει η υγεία μπαταρίας του ??

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)

Παρόμοια προϊόντα

Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (M/L))Apple Watch Series 9 Aluminium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (M/L))Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band)Apple Watch Ultra 2 Ocean Band Titanium 49mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Blue Ocean Band)Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Starlight με Starlight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Starlight με Starlight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (S/M))Apple Watch SE 2023 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Midnight με Midnight Sport Band (S/M))
από 464,06 €από 868,00 €από 315,00 €από 319,00 €από 266,33 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΑλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΑλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΑλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες