Ad
Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml
Serum

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30mlΚωδικός: 45818285

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει...

Δες όλη την περιγραφή

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Δες όλη την περιγραφή
26,10
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 26,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 31,52 €

  2. 29,21 €

  3. 29,25 €

  4. 27,50 €

  5. 31,50 €

  6. 31,50 €

  7. 38,25 €

  8. 29,34 €

  9. 26,95 €

  10. 27,90 €

  11. 27,00 €

  12. 31,50 €

  13. 26,10 €

  14. 26,96 €

  15. 27,72 €

  16. 29,25 €

  17. 28,11 €

  18. 32,00 €

  19. 26,10 €

  20. 31,50 €

  21. 29,25 €

  22. 30,80 €

  23. 45,00 €

  24. 31,50 €

  25. 29,50 €

  26. 28,07 €

  27. 28,84 €

  28. 31,74 €

  29. 29,54 €

  30. 26,40 €

  31. 26,55 €

  32. 35,20 €

  33. 30,15 €

  34. 31,50 €

  35. 31,50 €

  36. 29,30 €

  37. 29,65 €

  38. 26,01 €

  39. 31,50 €

  40. 27,59 €

  41. 31,05 €

  42. 27,90 €

  43. 31,50 €

  44. 31,50 €

  45. 29,33 €

  46. 40,47 €

  47. 31,43 €

Περιγραφή

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Χαρακτηριστικά

To Dark Spot Remover Serum είναι ένας δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Απολεπίζει απαλά, προωθώντας τη γρήγορη κυτταρική ανανέωση, διορθώνει και προλαμβάνει τη δημιουργία κηλίδων & μελαγχρωματικών βλαβών (λόγω ήλιου, ακμής, γήρανσης, ορμονικών διαταραχών), ενώ επαναφέρει την καθαρότητα, φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος.

Έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα.

Συστατικά & Οφέλη

  • Βιο-μιμητικό Πεπτίδιο για το Μέλασμα, για πρόληψη και επανόρθωση των μελαγχρώσεων του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, μειώνει τα ήδη σχηματισμένα μελανοσώματα, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει τη μεταφορά νέων στα κερατινοκύτταρα.
  • Τρανεξαμικό Οξύ, συστατικό που συγκαταλέγεται στα top συστατικά με λευκαντική δράση, καθώς συμβάλλει ενεργά στη ρύθμιση σύνθεσης της μελανίνης. Παράλληλα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ρυθμίζοντας την παραγωγή ιντερλευκίνης και προσταγλαδίνης.
  • Σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό Οξύ, μια από τις σταθερότερες μορφές της βιταμίνης C, για επαναφορά της φωτεινότητας, της λάμψης και του ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας. Το σταθεροποιημένο L- Aσκορβικό οξύ ρυθμίζει τη μελανογένεση και παρέχει εξαιρετική αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας πιο νεανική επιδερμίδα.
  • Γλυκολικό Οξύ, που λειτουργεί ως απολεπιστικό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και αποχρωματίζοντας τις καφέ κηλίδες. Αναγεννά την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της λάμψη.
  • Εκχύλισμα Ρίζας Κουρκουμά, λειτουργώντας σαν booster λάμψης, συμβάλλει στην ανάκτηση του ομοιόμορφου χρωματικού τόνου και στον αποχρωματισμό των ήδη εγκαταστημένων κηλίδων, ενώ παράλληλα αναστέλλει την έκφραση της τυροσινάσης.

Οδηγίες Χρήσης

Ενδείκνυται η καθημερινή χρήση, κυρίως το βράδυ μετά τον καθαρισμό, απλώνοντας ομοιόμορφα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Στη συνέχεια εφαρμόστε ενυδατική κρέμα.

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά απαιτείται η μετέπειτα χρήση ενός αντηλιακού πολύ υψηλής προστασίας, και γενικά συστήνεται η αποφυγή της άμεσης ηλιακής έκθεσης.

Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την περίοδο του θηλασμού.

Η μη λιπαρή αίσθηση που αφήνει και η γρήγορη απορρόφησή του, το καθιστά κατάλληλο για χρήση πριν από την εφαρμογή του make up. Εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με νερό.

Συστατικά

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycolic Acid, Glycerin, Tranexamic Acid, Methyl Gluceth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Pentasodium Tetracarboxymethyl Acetylhydroxyprolyl Dipeptide-12, Pentasodium Tetracarboxymethyl Dipeptide-51, Allantoin, Tetrahydrocurcumin, Parfum, Polyquaternium 10, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Metabisulfite, Citronellol, Limonene, Linalool

O κατάλογος των συστατικών που συνθέτουν τη σύνθεση του προϊόντος μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε τον κατάλογο των συστατικών που βρίσκεται στη συσκευασία για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για την προσωπική σας χρήση.

Κατασκευαστής

Youth Lab.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Χρήσης
Πρόσωπο
Αμπούλες
Όχι
Booster
Όχι
Δράση
Πανάδες, Λεύκανση
Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF)
-

Ποσότητα

Όγκος
30 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • VassiaM.
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αποφάσισα να εντάξω τη βιταμίνη C λόγω μιας παναδας στο άνω χείλος και μερικές στο μέτωπο.
    Επέλεξα το συγκεκριμένο σερουμ επειδή
    1) δεν έχει καθαρή μορφή βιταμίνης C αλλά L ασκορβικό το οποίο είναι παράγωγο άρα και πιο ασφαλές για ένα ευαίσθητο δέρμα σαν το δικό μου και επίσης μπορεί να συνδυαστεί άφοβα και με άλλα προϊόντα.
    2) ήθελα να ξεκινήσω με κάτι το οποίο περιέχει μαζί και άλλα συστατικά ώστε να μην χρειάζεται να τα αγοράσω ξεχωριστά και να σκέφτομαι πως συνδιάζονται.
    Έχει ξεθωριάσει σημαντικά τα σκουρόχρωμα σημεία ιδιαίτερα το άνω χείλος και δεν μου προκάλεσε brake out, το μόνο που συμβαίνει είναι να μου κοκκινίζει λίγο το δέρμα.
    Δεν θα έλεγα ότι απορροφάται εντελώς, αφήνει ελαφρώς κολλώδη αίσθηση γι'αυτό θέλει λίγο (2 πατήματα) και καλό άπλωμα επίσης δεν προτείνω να το βάζετε στο λαιμό ή τουλάχιστον ξεκινήστε σταδιακά.
    Το χρησιμοποιώ πλέον ένα μήνα καθημερινά το πρωι συνδυαστικά με την κρέμα ημέρας εάν μεινω σπίτι, αν βγω θα την αντικαταστήσω με αντηλιακό και διάφανη πούδρα.
    Εξερευνώντας λίγο παραπάνω τον κόσμο του skincare διαπίστωσα πως αυτό το προϊόν δεν ταιριάζει σε ξηρά και ευαίσθητα δέρματα διοτι στα συστατικά του περιέχει
    1)Denat Alcohol+Isopropyl Alcohol δηλαδή ερεθιστικές μορφές αλκοόλης. Η μη ερεθιστική μορφή είναι οι λιπαρές αλκοόλες.
    2)Parfum+Citronellol+ Limonene+Linalool= αρώματα και έλαια τα οποία πρέπει να αποφεύγονται από τέτοια δέρματα.
    Σε κανονική-μεικτή επιδερμίδα ταιριάζει σαφώς καλύτερα.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariaperissi
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ ευχάριστα Ενυδατικό χωρίς βέβαια να δω τεράστια διαφορά στις πανάδες. Σίγουρα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα.

    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Αποτελεσματικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • popiiiiiiii
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικα εξαιρετικο. Αρχισαν οι παναδες μου να εξαφανιζονται κ δεν το χρησιμοποιω ουτε μηνα ακομα. Εχει ασπρισει η μυτη μου που ειχε γεμισει. Πραγματικα τρομερο. Δεν το περιμενα. Πηρα ολη την σειρα της bitamin c κ πραγματικα και η κρεμα και το αντιλιακο ειναι εξαιρετικα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Σκεφτομουν να κανω λειζερ για τις παναδες αλλα απ οτι βλεπω δεν θα χρειαστει.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Απορρόφηση
    • Αίσθηση
    • Άρωμα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    κολλώδες υλικό.... απαίσια και μυρίζει ασχημα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

92 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη