Πρέσα Πατάτας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 28x28cm
Πρέσες - Πολτοποιητές Τροφών

Πρέσα Πατάτας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 28x28cmΚωδικός: 46023633

Πρέσα πατάτας, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Πολτοποιεί τις βρασμένες πατάτες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε έναν υπέροχο, βελούδινο, σπιτικό πουρέ, που θα συνοδεύσει εξαιρετικά από τα κρεατικά ή τα πουλερικά σας, μέχρι τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα φαγητά κατσαρόλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού πολτοποιήσετε τις πατάτες,...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 28cm
  • Πλάτος: 28cm
2,90
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,90 €

Περιγραφή

Πρέσα πατάτας, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Πολτοποιεί τις βρασμένες πατάτες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε έναν υπέροχο, βελούδινο, σπιτικό πουρέ, που θα συνοδεύσει εξαιρετικά από τα κρεατικά ή τα πουλερικά σας, μέχρι τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα φαγητά κατσαρόλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού πολτοποιήσετε τις πατάτες, προσθέστε το γάλα, το φρέσκο βούτυρο και το μοσχοκάρυδο, ανακατέψτε καλά σε σιγανή φωτιά και ο σπιτικός πουρές σας είναι έτοιμος προς κατανάλωση.
Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων, το οποίο είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 28cm
  • Πλάτος: 28cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
28CM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πρέσα Πατάτας
Υλικό
Inox
Χειροκίνητη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
28 cm
Πλάτος
28 cm
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη