Παιδικά Ρολόγια

Forever Παιδικό Smartwatch με GPS και Καουτσούκ/Πλαστικό Λουράκι ΜαύροΚωδικός: 46235479

Για να μείνετε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone καλή απόφαση; Είναι καλύτερο να μυήσετε το παιδί σας στη νέα τεχνολογία με

Δες όλη την περιγραφή

Για να μείνετε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone καλή απόφαση; Είναι καλύτερο να μυήσετε το παιδί σας στη νέα τεχνολογία με ελεγχόμενο τρόπο. Smartwatch Look Me 2! Το smartwatch της κάρτας SIM θα αντικαταστήσει με επιτυχία το τηλέφωνο. Smartwatch Look Me 2! με την επιλογή της συνομιλίας

Δες όλη την περιγραφή
79,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 74,05 €

Περιγραφή

Για να μείνετε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone καλή απόφαση; Είναι καλύτερο να μυήσετε το παιδί σας στη νέα τεχνολογία με ελεγχόμενο τρόπο. Smartwatch Look Me 2! Το smartwatch της κάρτας SIM θα αντικαταστήσει με επιτυχία το τηλέφωνο. Smartwatch Look Me 2! με την επιλογή της συνομιλίας μέσω βίντεο δεν θα σας αφήσει να χάσετε σημαντικές στιγμές για το παιδί σας. Ενώ βρίσκεστε στη δουλειά ή στο σπίτι, μπορείτε να δείτε πώς τα πάει το παιδί σας με τους συνομηλίκους του μέσα και έξω από το σχολείο. Το νήπιο θα δείξει πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του και πώς ξεπερνά τις δυσκολίες όταν ο γονιός δεν είναι ακριβώς δίπλα του. Η ασφάλεια του παιδιού είναι πρωταρχικής σημασίας.

Επομένως, εάν ένας γονέας ανησυχεί για μια κατάσταση, θα έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερα του smartwatch. Θα ακούσει και θα δει αν όλα γύρω από το παιδί είναι εντάξει. Το παιδί, έστω και αόρατο, θα φροντιστεί. Θα είναι δύσκολο για ένα μικρό παιδί να θυμηθεί τον αριθμό των γονιών του ή τον αριθμό έκτακτης ανάγκης όταν βρεθεί σε μια αγχωτική κατάσταση.

Το κουμπί SOS είναι εύκολο στη χρήση, σχεδιασμένο με γνώμονα τα παιδιά. Καθιστά δυνατή την κλήση βοήθειας γρήγορα και εύκολα. Όταν πατηθεί, οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται αμέσως σε προκαθορισμένους αριθμούς επικοινωνίας. Οι φροντιστές έχουν την ευκαιρία να αντιδράσουν γρήγορα για να αποφύγουν μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας σε πραγματικό χρόνο και να μην ανησυχείτε άσκοπα όταν το μικρό παιδί δεν φαίνεται. Ο εντοπιστής είναι πολύ ακριβής, με ακρίβεια 10 μέτρων. Στην εφαρμογή, θα καθορίσετε την ασφαλή ζώνη του μικρού παιδιού. Θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν το παιδί περάσει τα όριά του. 

Το ρολόι Look Me 2! Θα μεταμορφωθεί γρήγορα σε ένα διαδραστικό μενταγιόν χωρίς επιπλέον κόστος. Το σετ συνοδεύεται από μια πρωτότυπη θήκη για το smartwatch. Απλώς αφαιρέστε τη συσκευή από τον ιμάντα και τοποθετήστε τη στη θήκη σιλικόνης σε σχήμα ζώου, η οποία έχει ένα μενταγιόν. Σε αυτή τη φόρμα, το παιδί μπορεί να κόψει το Look Me 2! Σε ένα σακίδιο, κλειδιά ή φορέστε το γύρω από το λαιμό σε κορδόνι. 

Είναι συμβατό με iOS, Android και οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το ρολόι διαθέτει μενού και εγχειρίδιο στην πολωνική γλώσσα. Η αποκλειστική εφαρμογή λειτουργεί και στα πολωνικά. Η διεπαφή και η λειτουργία της συσκευής είναι σχεδιασμένα για παιδιά, εύκολα και διαισθητικά. Μια οθόνη αφής με πλαϊνά κουμπιά και μια μεγάλη, καθαρή οθόνη 1,44" εξασφαλίζουν άνετη χρήση.

 Είναι ανθεκτικό σε ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως στο sandbox, στην πισίνα ή στη βροχή. Το πρότυπο IP67 σημαίνει πλήρη προστασία από τη σκόνη και προστασία από βύθιση στο νερό, το πολύ 30 λεπτά σε βάθος έως και 1 μέτρο. Το ρολόι θα διαρκέσει πολύ και δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιο όταν το παιδί σας πηδάει στην πισίνα το καλοκαίρι, ξεχνάει να βγάλει το ρολόι για κολύμπι ή πηγαίνει για μια βόλτα με ποδήλατο σε συνθήκες καταιγίδας.

Κατασκευαστής

Forever

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KW510B
Λειτουργία
Ψηφιακό
Φύλο
-
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Καουτσούκ/Πλαστικό
Smartwatch
Ναι
Αδιάβροχο
Όχι
GPS
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη