Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Nike Phantom GX Elite Ψηλά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Bright Crimson / White / University Red / BlackΚωδικός: 46240401

Κάνεις τα πάντα για να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου; Οι τάπες Elite σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε εσένα και στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια, επειδή για να

Δες όλη την περιγραφή

Κάνεις τα πάντα για να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου; Οι τάπες Elite σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε εσένα και στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια, επειδή για να φτάσεις στο μεγαλείο χρειάζεσαι παπούτσια που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 8 ημέρες πριν

Περιγραφή

Κάνεις τα πάντα για να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου; Οι τάπες Elite σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε εσένα και στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια, επειδή για να φτάσεις στο μεγαλείο χρειάζεσαι παπούτσια που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Φτιαγμένα με το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit, αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν καλύτερη επαφή, χάρη στην έξυπνη τους σχεδίαση που σε βοηθά να βελτιώσεις την ακρίβειά σου τόσο στα σουτ όσο και στον στενό έλεγχο της μπάλας. Αυτή η έκδοση διαθέτει κολάρο Dynamic Fit που αγκαλιάζει τον αστράγαλο με απαλό και ελαστικό ύφασμα για σταθερή αίσθηση.

Βελτιωμένη επαφή με την μπάλα

Το Nike Gripknit είναι ένα κολλώδες υλικό που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα στο επάνω μέρος, όπως και τα δύο πρώτα κορδόνια, καλύπτοντας τις πιο συνηθισμένες ζώνες χτυπήματος του ποδιού. Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού και εξασφαλίζει αποτελεσματικό κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο.

Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση

Η ασύμμετρη σχεδίαση στο κολάρο και στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή. Το σύστημα Ghost Lace σε βοηθά να ξεχνάς τα κορδόνια όταν είναι ώρα να παίξεις. Το κάλυμμα Flyknit προσφέρει πρόσβαση στα κορδόνια, εξασφαλίζοντας καλύτερη επαφή ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό παπούτσι και στην μπάλα. Συνδυάζεται με το Gripknit, παρέχοντας παράλληλα σταθερή εφαρμογή και αίσθηση.

Πρόσφυση για το γήπεδο

Οι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση.

Λεπτομέρειες:

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι
  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DC9969-600
Χρώμα
Κόκκινο
Τύπος
με Τάπες
Ύψος
Ψηλά
με Καλτσάκι
Ναι
Κορδόνια
Ναι
Δημοφιλής Σειρά
Nike Phantom

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα