HealthTrade Βιολογικό Ιπποφαές Osmotic Χωρίς Ζάχαρη 70gr

HealthTrade Βιολογικό Ιπποφαές Osmotic Χωρίς Ζάχαρη 70grΚωδικός: 46245445

Αποξηραμένο ιπποφαές της εταιρείας HealthTrade, το οποίο είναι καρπός με σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες και θεωρείται μια από τις σημαντικές υπερτροφές. Χαρίζει τόνωση, ευεξία καθώς και γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών. Προστατεύει και ενισχύει το νευρικό σύστημα, μειώνει το άγχος, ρυθμίζει το μεταβολισμό. Αντιμετωπίζει παθήσεις στο συκώτι,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 70gr
3,40
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,40 €

  2. 3,80 €

Περιγραφή

Αποξηραμένο ιπποφαές της εταιρείας HealthTrade, το οποίο είναι καρπός με σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες και θεωρείται μια από τις σημαντικές υπερτροφές. Χαρίζει τόνωση, ευεξία καθώς και γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών. Προστατεύει και ενισχύει το νευρικό σύστημα, μειώνει το άγχος, ρυθμίζει το μεταβολισμό. Αντιμετωπίζει παθήσεις στο συκώτι, καθώς και γαστρεντερικά προβλήματα. Προστατεύει από καρδιαγγειακά προβλήματα, μειώνει την κακή χοληστερίνη και το σάκχαρο στο αίμα, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και τους πόνους της περιόδου ενώ αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα. Μπορείτε να το καταναλώσετε σκέτο, με γιαούρτι ή μούσλι. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιπποφαές
Βάρος
70 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς Ζάχαρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη