Nikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z f Full Frame Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Nikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z f Full Frame Body Black Κωδικός: 46256712

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Ανάλυση: 24.5MP
  • Οθόνη: 3,2"
  • Ανάλυση Video: 4K UHD
  • WiFi, Bluetooth
  • Μοντούρα Φακού: Nikon Z
Δες όλη την περιγραφή
2.399,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    2.399,00 €

Περιγραφή

Σχεδιασμένη για τους σύγχρονους δημιουργούς περιεχομένου, η φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέφτες Nikon Zf προσφέρει ποιότητα εικόνας πλήρους καρέ και εγγραφή βίντεο UHD 4K σε ένα σώμα φωτογραφικής μηχανής με κλασική εμφάνιση σε στυλ ρετρό. 

Προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις απεικόνισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γρήγορη και αποτελεσματική αυτόματη εστίαση, προηγμένο σύστημα μείωσης κραδασμών 5 αξόνων 8 σταδίων, τεχνολογία λήψης με μετατόπιση pixel υψηλής ανάλυσης και μεγάλη οθόνη αφής 3,2" με ευρεία γωνία παραλλαγής, αυτή η εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις ανάγκες σας για τη δημιουργία εικόνων και βίντεο.

Εμπνευσμένη από τη φωτογραφική μηχανή Nikon FM2

Στην Z f ο κλασικός σχεδιασμός της αναλογικής φωτογραφικής μηχανής Nikon συναντά την προηγμένη τεχνολογία της σειράς Z για απόδοση επόμενου επιπέδου. Είναι η τέλεια συγχώνευση του παρελθόντος και του παρόντος.

Η «δική» σας μηχανή

Το μαύρο φινίρισμα στους ειδικά επεξεργασμένους μπρούτζινους μηχανικούς επιλογείς ελέγχου αποκαλύπτει μια ελκυστική πατίνα με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη Z f, τόσο περισσότερο γίνεται μοναδική στο είδος της.

Ποιότητα εικόνας full-frame

  • Περισσότερη σύλληψη φωτός
  • Πιο ομαλό Bokeh
  • Πιο πλούσιος χρωματικός τόνος
  • Ευρύτερες απόψεις

24.5MP FX-Format BSI CMOS Αισθητήρας

Ένας αισθητήρας BSI CMOS 24,5MP χρησιμοποιείται για λήψεις σε όλους τους τομείς, εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης για συνεχείς λήψεις, ταινίες και εγγραφή time-lapse. Ο σχεδιασμός του αισθητήρα με οπίσθιο φωτισμό προσφέρει επίσης αισθητά καθαρή έξοδο υψηλής ευαισθησίας για μειωμένο θόρυβο κατά την εργασία σε υψηλές τιμές ISO. Επιπλέον, ο Zf διαθέτει λειτουργία φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης που συνδυάζει πολλαπλές εκθέσεις για τη δημιουργία ενός ενιαίου αρχείου 96MP.

Επεξεργαστής εικόνας EXPEED 7

  • 10 φορές ταχύτερη από τις προηγούμενες γενιές επεξεργασίας εικόνας EXPEED.
  • Ενισχυμένη από εξελιγμένη τεχνολογία Deep Learning.
  • Η ίδια ισχυρή μηχανή επεξεργασίας που χρησιμοποιείται στα Z 9 και Z 8.

Επαναστατική σταθερότητα με κορυφαίο VR

Επιβραδύνετε την ταχύτητα κλείστρου κατά 8,0 στοπ πιο αργά από ό,τι θα ήταν διαφορετικά δυνατό, χωρίς να προκαλείται θόλωμα της εικόνας. Το κορυφαίο σύστημα VR της Z f διατηρεί σταθερή κάθε λήψη χάρη στην απίστευτη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων της μηχανής κατά 8,0 stops και στο πρώτο στον κόσμο VR με σημείο εστίασης. Για φωτογραφίες, το VR με σημείο εστίασης προσφέρει πραγματικά επαναστατικό έλεγχο στο πιο ευκρινές σημείο του κάδρου σας. Αντί απλώς να σταθεροποιεί το κέντρο της εικόνας, το σύστημα VR στοχεύει στο ενεργό σημείο εστίασης. Για video, μπορείτε να συνδυάσετε το VR μετατόπισης αισθητήρα της μηχανής με το ηλεκτρονικό VR.3 Θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαλές λήψεις ενώ κρατάτε τη μηχανή στο χέρι και περπατάτε ενώ, εάν χρησιμοποιείτε ευρυγώνιο φακό NIKKOR Z, τυχόν γεωμετρικές παραμόρφωσεις διορθώνονται.

Αναγνώριση αντικειμένου με τρισδιάστατη παρακολούθηση

Όπως και οι Z 9 και Z 8, το σύστημα αυτόματης εστίασης της Z f αναγνωρίζει ένα ευρύ φάσμα κοινών θεμάτων - ανθρώπους, γάτες, σκύλους, πουλιά, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη και τρένα - και χρησιμοποιεί τεχνολογία Deep Learning για να παρέχει ακριβώς τη σωστή εστίαση και παρακολούθηση για το καθένα.

Eye-Detection AF για φωτογραφίες και βίντεο

Η Z f κλειδώνει αυτόματα στα μάτια ανθρώπων, κατοικίδιων ζώων και πτηνών, ακόμη και όταν αυτά είναι εξαιρετικά μικρά στο κάδρο. Για πρώτη φορά, η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη για φακούς χειροκίνητης εστίασης, μεγεθύνοντας αυτόματα την περιοχή γύρω από τα μάτια, ώστε να μπορείτε να επιβεβαιώσετε γρήγορα την ευκρινή εστίαση.

Λήψη υψηλής ταχύτητας έως 30 fps

Κλειδώστε την αποφασιστική στιγμή με συνεχείς λήψεις 14 fps χρησιμοποιώντας το μηχανικό κλείστρο της Z f, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε 200.000 κύκλους, ή ενεργοποιήστε την C30+ για έως και 30 fps χρησιμοποιώντας το αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο.

Σύλληψη πριν από την απελευθέρωση

Καταγράψτε τις στιγμές πριν πατήσετε το κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου - έως και 30 fps - εξοικονομώντας λήψεις που διαφορετικά θα είχαν χαθεί.

Αυτόματη λειτουργία ενισχυμένη με βαθιά μάθηση

Η τεχνολογία Deep Learning της Z f αναλύει την κατάσταση λήψης και ρυθμίζει αυτόματα το διάφραγμα, το ISO και την ταχύτητα κλείστρου ώστε να ταιριάζουν με τις προθέσεις σας. Μπορείτε να τραβήξετε αυτόματα πορτραίτα με όμορφο θόλωμα φόντου ή να έχετε όλα τα πρόσωπα σε εστίαση για μια ομαδική λήψη.

Το μεγαλύτερο εύρος ISO μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών της σειράς Z

ISO 100-64.000 για φωτογραφίες με χαμηλό θόρυβο σε όλο το εύρος. ISO 100-51.200 για βίντεο.

Ανίχνευση AF έως -10 EV

Η χαμηλότερη από όλες τις κάμερες της σειράς Z- ανιχνεύει πρόσωπα και ακόμη και μάτια σε εξαιρετικά σκοτεινές σκηνές.

Επιλεκτική επεξεργασία θορύβου

Αναζητά τους μεσαίους τόνους όπου ο θόρυβος τείνει να αυξάνεται - ειδικά σε επίπεδες επιφάνειες - για ευκρινείς, καθαρές εικόνες χαμηλού φωτισμού με πλούσιο κορεσμό.

Μορφή εικόνας HEIF για πιο πλούσια τονική διαβάθμιση

Πιο πλούσια τονική διαβάθμιση από το JPEG με αυξημένη φωτεινότητα σε συγκρίσιμο μέγεθος αρχείου. Ιδανική για φωτογραφίες και δημιουργία βίντεο time-lapse 4K HLG εντός της κάμερας.

Σχεδιασμένη για να εμπνέει.

Ειδική ασπρόμαυρη λειτουργία

Με το πάτημα ενός διακόπτη, εκφράστε τη σύνθεση, τα μοτίβα, το φως και τις σκιές στην πιο καθαρή τους μορφή. Οι νέοι έλεγχοι εικόνας Flat και Deep Tone Monochrome Picture Controls σας παρέχουν ευέλικτο έλεγχο για βίντεο και φωτογραφίες.

Στιγμιότυπα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 96MP

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Pixel Shift Shooting και δημιουργήστε τις φωτογραφίες με την υψηλότερη ανάλυση, το χαμηλότερο θόρυβο και το χαμηλότερο ψευδοχρώμα (moiré) που έχουν παραχθεί ποτέ σε φωτογραφική μηχανή Nikon. (Απαιτείται το NX Studio για τον συνδυασμό μιας ακολουθίας 32 εικόνων σε μία εικόνα 96MP).

Όμορφα πορτραίτα εύκολα

Εφαρμόστε Skin Softening, ρυθμίστε εύκολα την απόχρωση και τη φωτεινότητα των τόνων του δέρματος, διατηρήστε τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια με το νέο χρωματικό προφίλ Rich Tone Portrait (Πλούσιος τόνος πορτραίτου) και πολλά άλλα - όλα αυτά μέσα στη φωτογραφική μηχανή.

Έλεγχοι εικόνας & δημιουργικοί έλεγχοι εικόνας

Βρείτε ακριβώς το σωστό στυλ και τη σωστή διάθεση για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με τις εύχρηστες προεπιλογές που μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.

Λήψη βίντεο έως 4K/60p μέσα στη φωτογραφική μηχανή

  • 4K/30p με υπερδειγματοληψία από 6K
  • 4K/60p και 1080/120p
  • Εσωτερικό 10-bit H.265 σε SDR/N-Log/HLG
  • Πάνω από 2 ώρες συνεχούς εγγραφής

Ευέλικτος έλεγχος βίντεο

Νέα λειτουργία έκθεσης με προτεραιότητα κλείστρου

Πραγματοποιήστε εγγραφή με σταθερή ταχύτητα κλείστρου. Το Z f θα πραγματοποιήσει ομαλές προσαρμογές στο ISO και το διάφραγμα για να διατηρήσει ομοιόμορφη φωτεινότητα στη λήψη σας.

Σταθεροποίηση εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα 5 αξόνων

Ομαλές λήψεις με το χέρι και κινήσεις της κάμερας. Για επιπλέον σταθερότητα κατά τη διάρκεια λήψεων με περπάτημα, το Electronic VR λειτουργεί σε συνδυασμό με το Sensor-Shift VR.

Λεπτές ρυθμίσεις έκθεσης

Ρυθμίστε το ISO σε λεπτές προσαυξήσεις του 1/6 EV για ομαλή μετάβαση από τις φωτεινές στις σκοτεινές περιοχές. Ρυθμίστε την ταχύτητα κλείστρου σε ταχύτητα έως και 1/4 δευτερολέπτου.

Εμπειρία λήψης

Η αυθεντική αίσθηση της μηχανικής ακριβείας

Από το εύθραυστο ράβδισμα των ορειχάλκινων επιλογών μέχρι το τόσο ικανοποιητικό κλικ του μηχανικού κουμπιού απελευθέρωσης κλείστρου, κάθε στοιχείο της Z f είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει όχι μόνο μια όμορφη εμφάνιση, αλλά και μια εμπειρία φωτογράφισης ακριβείας και αφής.

Νέος έλεγχος αφής κατά τη λήψη μέσω EVF

Ενώ φωτογραφίζετε μέσα από το σκόπευτρο, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής της Z f για να μετακινείτε τα σημεία εστίασης, να επιλέγετε ένα διαφορετικό θέμα για παρακολούθηση, να αλλάζετε μεταξύ των λειτουργιών απεικόνισης και πολλά άλλα - όλα αυτά χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από τη σκηνή.

Πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη

Η πρώτη πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη αφής σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon Z πλήρους κάδρου καθιστά εύκολη τη λήψη από οποιαδήποτε γωνία, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή προβολή του κάδρου. Επιπλέον, έχετε έναν εντελώς νέο τρόπο εκχώρησης λειτουργιών λήψης με το Fn αφής.

Φακοί

Full-frame

Από εξαιρετικούς φακούς ζουμ f/2,8 και f/4 έως γρήγορους, ελαφρούς πρωταρχικούς φακούς, η αυξανόμενη σειρά φακών NIKKOR Z αντλεί κορυφαία απόδοση από τον φακό Z f.

Δύο ταιριαστοί φακοί primes

Οι φακοί NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) και NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) συμπληρώνουν το εμβληματικό στυλ της Z f με ακρίβεια στην αφή και λεπτομέρειες σε δύο αγαπημένες εστιακές αποστάσεις.

Χρησιμοποιήστε και τους αγαπημένους σας φακούς F-Mount

Με τον προαιρετικό προσαρμογέα μοντούρας FTZ II (πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περίπου 360 κλασικούς φακούς Nikon με τη φωτογραφική μηχανή Z f.

Κατασκευαστής

Nikon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
24,5 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Mount
Nikon Z
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
630 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35.9 x 23.9
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 64000
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6048 x 4032 pixels
Format Εικόνων
HEIF, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160
FPS
30 fps
Format Video
-

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
144 mm
Ύψος
103 mm
Βάθος
49 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες