Ταπετσαρίες Τοίχου

Αυτοκόλλητη Φωτοταπετσαρία Τοίχου Μ200xΠ60cm ΠορτοκαλίΚωδικός: 46284461

Φωτοταπετσαρία τοίχου η οποία, σε αντίθεση με τις κλασικές ταπετσαρίες, διαθέτει μια μεγάλη και ενιαία απεικόνιση και όχι κάποιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Αποτελεί έναν εύκολο και δημιουργικό τρόπο για να αναβαθμίσετε το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, αφού προσδίδει άμεσα χαρακτήρα, υφή και χρώμα. Θα σας βοηθήσει είτε να κρύψετε φθορές ή βρωμιές που...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 200cm
  • Πλάτος: 60cm
2,75
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,75 €

Περιγραφή

Φωτοταπετσαρία τοίχου η οποία, σε αντίθεση με τις κλασικές ταπετσαρίες, διαθέτει μια μεγάλη και ενιαία απεικόνιση και όχι κάποιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Αποτελεί έναν εύκολο και δημιουργικό τρόπο για να αναβαθμίσετε το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, αφού προσδίδει άμεσα χαρακτήρα, υφή και χρώμα. Θα σας βοηθήσει είτε να κρύψετε φθορές ή βρωμιές που υπάρχουν στον τοίχο, είτε απλά να τον προστατεύσετε.
Είναι αυτοκόλλητη και η τοποθέτησή της πραγματοποιείται πολύ εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης κόλλας και εργαλείων. Δε θα προξενήσει φθορές στον τοίχο, ενώ παράλληλα η αφαίρεση της ταπετσαρίας είναι απλή υπόθεση και συνήθως μπορεί να γίνει μόνο με λίγο ζεστό νερό και μία σπάτουλα. Για επιτευχθεί η σωστή τοποθέτησή της, θα πρέπει ο τοίχος να είναι πολύ λείος, καθαρός και στεγνός για να κολληθεί σωστά.

  • Μήκος: 200cm
  • Πλάτος: 60cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
33145

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Αυτοκόλλητη
Φωτοταπετσαρία
Ναι
Ανάγλυφη
Όχι
Χρώμα
Πορτοκαλί
Πλενόμενη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
200 cm
Πλάτος
60 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη