Kooqie

Roborock Q Revo Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή

Roborock Q Revo Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή Κωδικός: 46370705

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 350 ml
  • Αυτονομία: 180 λεπτά
  • Κάλυψη χώρου: 400 τ.μ.
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Η Q Revo έρχεται με ένα υπερσύγχρονο docking station, με λειτουργία Auto Mop Washing, που σα απαλλάσσει από την ανάγκη για χειροκίνητο καθαρισμό.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα και καθαρίζει ικανοποιητικά τα χαλιά.

Δες όλη την περιγραφή
799,00

από Kooqie

ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+62,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 753,15 €

Περιγραφή

Docking station

Η Q Revo έρχεται με ένα υπερσύγχρονο docking station, με λειτουργία Auto Mop Washing, που σας απαλλάσσει από την ανάγκη για χειροκίνητο καθαρισμό της συσκευής.

Η αυτονομία που σας χαρίζει, ολοκληρώνεται μέσω της λειτουργίας Hot Air Drying, η οποία προλαμβάνει τη δημιουργία και τη συσσώρευση δυσάρεστων οσμών.

Το δοχείο νερού της βάσης, με χωρητικότητα 5 λίτρα, γεμίζει αυτόματα το σύστημα σφουγγαρίσματος της σκούπας, δίνοντας της τη δυνατότητα να καθαρίσει έως 400m2

Self-Emptying σημαίνει

Μετά από κάθε χρήση η σκούπα επιστρέφει στη βάση της, αδειάζει το δοχείο συλλογής σκόνης και το σύστημα σφουγγαρίσματος στο docking station και έτσι, είναι έτοιμη για την επόμενή της χρήση!

  • Τέλος η βρωμιά από τις επιφάνειες των δαπέδων
  • Τέλος η σκόνη και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα
  • Δεν θα λερώσετε ποτέ ξανά τα χέρια σας!
  • Μπορείτε να συνεχίσετε να χαλαρώνετε ενώ η σκούπα αναλαμβάνει το 100% της δουλειάς!
  • Το εσωτερικό σύστημα της σκούπας παραμένει καθαρό, χωρίς να συσσωρεύονται σκουπιδάκια ή οσμές

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αδειάζετε το docking station κάθε 7 εβδομάδες!

Το αφαιρούμενο dock καθαρίζεται εύκολα και αντέχει σε βάθος χρόνου, για να σας χαρίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε πέρασμα!

Dual Spinning Mops - Δείτε τους λεκέδες να εξαφανίζονται

Η Q Revo αφαιρεί αποτελεσματικά λεκέδες και δύσκολα κατάλοιπα από τις επιφάνειες των δαπέδων, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες στροφών - 200 RPM και ένα σύστημα που ασκεί κάθετη πίεση!

Επιπλέον, διαθέτει 30 επίπεδα προσαρμογής ροής νερού, τόσο για να μπορεί να καταπολεμήσει τη βρωμιά που επιμένει, όσο και για να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πατώματος.

Auto Mop Lifting - Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με ένα πέρασμα

Το σύστημα σφουγγαρίσματος ανασηκώνεται αυτόματα σε ύψος 7mm, επιτρέποντάς σας να καθαρίζετε πατώματα και χαλιά σε ένα πέρασμα!

'Οταν ο ενσωματωμένος αισθητήρας εντοπίσει χαλί ή μοκέτα, το σύστημα σφουγγαρίσματος ανασηκώνεται, για να συνεχίσει το καθάρισμά τους, χωρίς να διακόψει την πορεία της.

5500Pa Ισχύς Απορροφητικότητας

Η εντυπωσιακή ισχύς απορρόφησης επιτρέπει στη ρομποτική σκούπα να φτάνει βαθύτερα και να αφαιρεί τα υπολείμματα από τις σκληρές επιφάνειες με πλακάκια, το ξυλοπάτωμα ή ακόμα και από μοκέτες ή χαλιά μέτριας πυκνότητας.

Το ελαστικό βουρτσάκι από καουτσούκ έχει τοποθετηθεί στρατηγικά σε ένα multi-directional πλαίσιο, για να συλλέγει χνούδια και τρίχες κατοικιδίων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χωρίς αυτές να μπλέκονται στο σύστημα σκουπίσματος του ρομπότ.

Reactive Tech - Για τον εντοπισμό και την αποφυγή εμποδίων

Η Q Revo μπορεί να εντοπίσει και να αποφύγει δεκάδες καθημερινά εμπόδια, χαρίζοντας πιο ασφαλές, αποδοτικό και οικονομικό καθαρισμό!

Το ρομπότ πλοηγείται μέσω συστήματος PreciSense LiDAR (LIght Detection And Ranging), το οποίο βασίζεται στην εκπομπή παλμικής ακτινοβολίας λέιζερ στην ατμόσφαιρα και ακολούθως, στην καταγραφή του περιβάλλοντα χώρου.

Συνδυαστικά με την τεχνολογία 3D Mapping, δημιουργεί έναν τρισδιάστατο "χάρτη" του χώρου, για να προσαρμόσει τον καθαρισμό κάθε δωματίου, βάσει των αναγκών και με γνώμονα την αποδοτικότητα.

Advanced App & Voice Control - Ο έλεγχος στα χέρια σας

Μέσω του Roborock App μπορείτε να "ξεκλειδώσετε" όλες τις δυνατότητες του ρομπότ και να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως: Mop Washing, Drying mode, Auto Emptying mode ή ρυθμίσεις όπως η ισχύς απορρόφησης και η ένταση διάχυσης νερού κατά το σφουγγάρισμα, με ένα tap, από όπου κι αν βρίσκεστε!

Η έξυπνη τεχνολογία δεν τελειώνει εκεί όμως!

Κατά την χρήση, όταν η Q Revo εντοπίσει σημεία που δημιουργούν κίνδυνο να κολλήσει η συσκευή (πχ εστίες καλωδίων, κορδόνια παπουτσιών, ρούχα κ.λπ) σας στέλνει σχετική ειδοποίηση μέσω του App, προτείνοντάς σας μάλιστα να ορίσετε No-Go Zones!

Κατασκευαστής

Roborock

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
R100037

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
350 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
180 min
Θόρυβος
-
Απορρόφηση
5500 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
400 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Ναι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,65 cm
Πλάτος
35 cm
Βάθος
35,3 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dimouhar
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Set it and forget it.
    Καθότι μένω σε διαμέρισμα 1ου ορόφου και έχω πολύ χώμα είναι αφάνταστα βολική. Μπορείς πολύ εύκολα να την θέσεις σε λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή, να ορίσεις αν θα κάνει όλο το σπίτι και με ποια σειρά δωματίων.
    Το μόνο που κάνω είναι να τοποθετώ τις καρέκλες με τρόπο που θα μπορεί να καλύψει περισσότερο έδαφος.
    Αυτοκαθαρίζεται μόνη της και συμπληρώνει νερό. Το σφουγγάρισμα τέλειο με τις περιστροφικές βούρτσες.
    Αθόρυβη... Περισσότερο θόρυβο κάνει από την αναπήδηση που κάνει ο μπροστινός τροχός στους αρμούς από τα πλακάκια αλλά δεν είναι πρόβλημα. Κατά το άδειασμα κάνει λίγο θόρυβο σαν επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών αλλά για πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Το στέγνωμα της σφουγγαριστρα διαρκεί 2-3 ώρες αλλά είναι τελείως αθόρυβο από ένα μικρό μοτέρ το οποίο δεν πρέπει να καταναλώνει και ρεύμα...
    Επίσης αυτό που μου άρεσε είναι η λειτουργία pin and go που μπορείς να την στείλεις όπου θέλεις για τοπικό καθάρισμα. Έχει και λειτουργία remote control που μπορείς να την καθοδήγησης σαν τηλεκατευθυνόμενο αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει.
    Στις 3-4 εβδομάδες που την έχω αδειάζω μόνο το ακάθαρτο νερό και συμπληρώνω καθαρό όταν χρειαστεί.
    Ελέγχω περιστασιακά τον μικρό εσωτερικό της κάδο αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμη κάποιο καθαρισμό. Αν και έχει ειδοποίηση για κάθε συντήρηση.
    Φαίνεται αντοχής αν και έχω προπαραγγείλει και τα μικροανταλακτικά της...
    Πολύ ικανοποιημένος!
    > Προσοχή την πρώτη φορά που θα την βάλεις σε λειτουργία κάνει μια βόλτα για να εκτιμήσει τον χώρο και μετά κατά τον καθαρισμό θα κάνει τον τέλειο χάρτη, τον κάποιο κάθε φορά τον αναδιαμορφώνει. Μην αφήσετε εξώπορτες ανοιχτές... Θα καθαρίσει όλη την γειτονιά...!! (joke)

    Υ. Γ. Σε απάντηση αλλού χρήστη που ρωτάει πως μπορεί να κάνει διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού...
    Από την κεντρική οθόνη (μόλις μπεις δηλαδή στην εφαρμογή) σου βγάζει να επιλέξεις την σκούπα που διαθέτει (αν έχεις πολλές, αν έχεις μόνο μια εμφανίζεται μόνο αυτή που έχεις καταχωρήσει) και στο κάτω μέρος έχει επιλογή για βα φτιάξεις ότι πρόγραμμα θέλεις πχ. Μόνο σκούπισμα, μόνο σφουγγάρισμα και να το βάλεις να επαναλαμβάνεται οπότε θέλεις.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΡΟΝΗ

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καθαρίζει ικανοποιητικά σε όλα τα επίπεδα , εκείνο που δε γνωρίζω είναι πως να τη ρυθμίσω , π.χ. όταν ξεκινάει απ΄τη βάση να σκουπίζει μόνο κι όχι να πρέπει να τη ρυθμίζω απ΄το κινητό στις επιλογές που θέλω κάθε φορά απ΄ την αρχή

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tanaka.jk
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Εκπληκτική, βάλαμε την παλιά σκούπα στην αποθήκη και την χρησιμοποιούμε μια φορά το δίμηνο για ότι δεν φτάνει το ρομπότ. Καλό σφουγγάρισμα, πολύ καλή η λειτουργία που από μόνη της καθαρίζει τα πατάκια του σφουγγαρίσματος.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pavlos_Vassilakis
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Τη χρησιμοποιώ ένα μήνα. Καθαρίζει πολύ καλά. Δεν αναγνωρίζει μικρά αντικείμενα και καλώδια στο πάτωμα. Κάποιες φορές μπερδεύεται στα κρόσια των χαλιών και σταματάει. Η εφαρμογή θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές. Το google assistant μπορεί να της δώσει εντολή μόνο για να σταμτήσει και να ξεκινήσει γενικό καθάρισμα στο σπίτι.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sineos
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Μετά από 3 μήνες μου βγάζει υπερθέρμανση μπαταρίας και σβήνει μετά από 10 λεπτά χρήσης. Εγινε αίτηση επιστροφής.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εξαιρετική!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

48 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Konstantinos_Ritos

Ανταλλακτικά, όπως σακούλες ή πανάκια σφουγγαρισματος υπάρχουν στην Ελληνική αγορά; Ποια παίρνετε εσείς;

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες