MOES WSS-FB-CO2-U-MS Μετρητής CO2
Μετρητές Αερίων

MOES WSS-FB-CO2-U-MS Μετρητής CO2Κωδικός: 46409133

Το Moes 3 σε 1 Smart WiFi Ανιχνευτής Ποιότητας Αέρα/ Διοξειδίου του Άνθρακα/ Θερμοκρασίας και Υγρασίας είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα παρακολούθησης ποιότητας αέρα, που παρέχει πραγματικό

Δες όλη την περιγραφή

Το Moes 3 σε 1 Smart WiFi Ανιχνευτής Ποιότητας Αέρα/ Διοξειδίου του Άνθρακα/ Θερμοκρασίας και Υγρασίας είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα παρακολούθησης ποιότητας αέρα, που παρέχει πραγματικό χρόνο αναγνώσεων της ποιότητας του αέρα,

Δες όλη την περιγραφή
73,99
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 73,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 74,00 €

  2. 73,99 €

Περιγραφή

Το Moes 3 σε 1 Smart WiFi Ανιχνευτής Ποιότητας Αέρα/ Διοξειδίου του Άνθρακα/ Θερμοκρασίας και Υγρασίας είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα παρακολούθησης ποιότητας αέρα, που παρέχει πραγματικό χρόνο αναγνώσεων της ποιότητας του αέρα, του διοξειδίου του άνθρακα, της θερμοκρασίας και της υγρασίας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε και να προσαρμόζετε το περιβάλλον του χώρου σας με ευκολία και ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

  • Smart WiFi Σύνδεση: Συνδέστε τον ανιχνευτή στο δίκτυό σας και παρακολουθήστε τις αναγνώσεις όπου και αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής.
  • Ακριβείς Μετρήσεις: Λαμβάνετε αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις για την ποιότητα του αέρα, το διοξείδιο του άνθρακα, τη θερμοκρασία και την υγρασία.
  • Ειδοποιήσεις σε Πραγματικό Χρόνο: Λάβετε ειδοποιήσεις αμέσως στο κινητό σας σε περίπτωση που οι αναγνώσεις υπερβαίνουν τα ασφαλή όρια.
  • Συμβατότητα με Άλλες Συσκευές Smart Home: Ενσωματώστε τον ανιχνευτή στο έξυπνο σύστημα του σπιτιού σας για αυτοματοποιημένο έλεγχο και παρακολούθηση.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

  • Βάρος: 136 γραμμάρια
  • Μπαταρίες: ‎Απαιτούνται 1 μπαταρίες λιθίου (περιλαμβάνονται)
  • Πηγή Τροφοδοσίας: ‎Λειτουργεί με Μπαταρία
  • Ειδικά Χαρακτηριστικά: ‎Συναγερμός
  • Τύπος Μπαταρίας: ‎Λιθίου Ιόντων

Κατασκευαστής

MOES (Μετρητές Αερίων)

Χαρακτηριστικά

Είδος Αερίου
CO2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • periz

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μπαταρία του δεν κραταει ούτε 24 ωρες... αρα ειναι για χρήση μονο με συνεχή τροφοδοσία.. τώρα για την ακρίβεια των μετρήσεων δεν μπορώ να εχω άποψη γιατι δεν εχω αλλα όργανα να συγκρίνω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη