Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Nike Phantom GX Pro FG Χαμηλά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Κόκκινα Κωδικός: 46476159

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Pro απευθύνονται στους παίκτες που κάνουν πάσες με υποδειγματική ακρίβεια καθώς ελίσσονται για να ξεπεράσουν την άμυνα, αλλά και

Δες όλη την περιγραφή

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Pro απευθύνονται στους παίκτες που κάνουν πάσες με υποδειγματική ακρίβεια καθώς ελίσσονται για να ξεπεράσουν την άμυνα, αλλά και τους εφευρετικούς, ασύλληπτους ντριμπλαδόρους που χειρίζονται την μπάλα με απίστευτη δεξιοτεχνία.

Δες όλη την περιγραφή
165,00
ΠαράδοσηΔευ, 05 Αυγ - Παρ, 09 Αυγ
Δωρεάν

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 165,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 144,90 €

  2. 119,96 €

  3. 165,00 €

Περιγραφή

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Pro απευθύνονται στους παίκτες που κάνουν πάσες με υποδειγματική ακρίβεια καθώς ελίσσονται για να ξεπεράσουν την άμυνα, αλλά και τους εφευρετικούς, ασύλληπτους ντριμπλαδόρους που χειρίζονται την μπάλα με απίστευτη δεξιοτεχνία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι σου είναι η ακρίβεια και οι κινήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την έκβαση του αγώνα. Απογείωσε τις δεξιότητές σου με ορισμένες από τις καλύτερες καινοτομίες της Nike, όπως η μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στο επάνω μέρος. Ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχεδίαση που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού στο γήπεδο, για να μπορείς να κυριαρχήσεις στο παιχνίδι από οποιαδήποτε θέση.

Βελτιωμένη επαφή με την μπάλα

Η μεγαλύτερη ζώνη επαφής NikeSkin, ενισχυμένη με ειδική διχτυωτή ύφανση, φέρνει το πόδι ακόμα πιο κοντά στην μπάλα, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στις ντρίμπλες και τις πάσες σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο. Το απαλό επάνω μέρος έχει υφή με πλεκτή όψη, ενώ η ζώνη επαφής στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού παπουτσιού έχει μεγαλύτερο ύψος για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.

Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση

Η ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.

Πρόσφυση για το γήπεδο

Οι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι
  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DD9463-600
Χρώμα
Κόκκινο
Τύπος
με Τάπες
Εξωτερική Σόλα
FG
Ύψος
Χαμηλά
με Καλτσάκι
-
Κορδόνια
-
Δημοφιλής Σειρά
Nike Phantom
Δημοφιλείς Ποδοσφαιριστές
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες