EcoFlow Micro 800W Inverter 800W EFPOWERSTREAMMI-EU-800W
Inverters

EcoFlow Micro 800W Inverter 800W EFPOWERSTREAMMI-EU-800WΚωδικός: 46483389

Ο EcoFlow PowerStream Micro Inverter-EU 800W προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής της παραγόμενης ηλιακής ενέργειας σε εναλλασσόμενο ρεύμα και την τροφοδοτεί απευθείας στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω της

Δες όλη την περιγραφή

Ο EcoFlow PowerStream Micro Inverter-EU 800W προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής της παραγόμενης ηλιακής ενέργειας σε εναλλασσόμενο ρεύμα και την τροφοδοτεί απευθείας στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω της πρίζας.

Δες όλη την περιγραφή
204,33
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 204,33 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 374,89 €

  2. 204,33 €

  3. 507,88 €

  4. 462,14 €

Περιγραφή

Ο EcoFlow PowerStream Micro Inverter-EU 800W προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής της παραγόμενης ηλιακής ενέργειας σε εναλλασσόμενο ρεύμα και την τροφοδοτεί απευθείας στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω της πρίζας.

Το να παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια και να είστε έτσι λίγο πιο αυτάρκης, σε σχέση με τις εξελίξεις στην αγορά ενέργειας, αποκτά σήμερα ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, δεν είναι όλοι αρκετά τυχεροί ώστε να έχουν ένα σπίτι με χώρο στην οροφή για μια μεγάλη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Ο μετατροπέας EcoFlow PowerStream Micro Inverter-EU 800W προσφέρει την ιδανική λύση για το σκοπό αυτό σε συνδυασμό με ηλιακούς συλλέκτες, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να τοποθετηθούν σε κιγκλίδωμα, πρόσοψη ή επίπεδη οροφή, για παράδειγμα.

Με τον μετατροπέα PowerStream Micro Inverter μπορείτε να τροφοδοτήσετε έως και 800 watt. Αυτό συνήθως δεν είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει όλους τους καταναλωτές σε ένα νοικοκυριό με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά προσφέρει μια ωραία προσθήκη για την εξοικονόμηση του λογαριασμού ρεύματος. Έτσι, στην καθημερινή ζωή, είναι σπάνιο να έχετε "πολύ" ηλεκτρική ενέργεια. Ωστόσο, εάν το σύστημα του μπαλκονιού σας παράγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από όση χρειάζεται, αυτή διοχετεύεται αυτόματα πίσω στο δημόσιο δίκτυο.

Ο μικρομετατροπέας είναι κατάλληλος για παραγωγή ηλιακής ενέργειας με έως και 2 ηλιακούς συλλέκτες μέγιστης ισχύος 400W ο καθένας. Όταν επιλέγετε να συνδυάσετε τον Microinverter με ένα Power Station της Ecoflow, έχετε τη δυνατότητα, να αποθηκεύετε την ενέργεια που παράγεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τη χρησιμοποιείτε τη νύχτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτή η καινοτόμος λύση θα βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρήματα και να τροφοδοτήσουν το σπίτι σας με βιώσιμο τρόπο, καθιστώντας σας λιγότερο εξαρτημένους από το δίκτυο.

Κατασκευαστής

EcoFlow

Χαρακτηριστικά

Ονομαστική Ισχύς
800 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • silentmayalw
    3
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το έχω συνδυάσει με delta 2 αλλά χρειάζεται minimum 2KWh.
    στα θετικά:
    1) ευκολία εγκατάστασης
    2) μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο αν ψύχεται επαρκώς και υπάρχει εξωτερική πρίζα.
    3) καλό app και στατιστικά.
    4) όποτε είναι συνδεδεμένο το powerstream σε powerstation μέσω του DC port,το inverter του powerstation απενεργοποιείται οπότε δεν ακούγεται αλλά και οι έξοδοι AC του powerstation νεκρώνουν.
    5) μπορείς να φορτίζεις ταυτόχρονα απο solar απο τα ports του powerstream και του powerstation απλά οι Kw απο το solar port του powerstation δεν προσμετρώνται στα στατιστικά του app.
    6) όταν μια συσκευή είναι σε πρίζα του σπιτιού με ή χωρίς smart plug συνεχίζει να δουλεύει απρόσκοπτα ακόμα κι αν βγει το powerstream απ' τη πρίζα. μόνο σε firmware update των smart plugs χρειάζεται να κλείσουν οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες.
    7) γενικά δεν αποσυνδέεται απο το wifi με τα τελευταία firmware updates. ούτε τα smart plugs. αλλά και να αποσυνδεθεί απ' το wifi οι συνδεδεμένες συσκευές δεν επηρεάζονται.
    8) υπάρχει δυνατότητα να παρακάμπτονται όποια smart plugs δεν θέλει κάποιος να παίρνουν AC απο το powerstream.
    9) εντελώς αθόρυβο.

    στα αρνητικά:
    1) maximum solar input/ ac output 800W.
    2) η σύνδεση με το powerstation για φόρτιση / εκφόρτιση περιορίζεται στα 630W περίπου.
    3) το κόστος για τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως το καλώδιο για τη σύνδεση με το εκάστοτε powerstation, τα smart plugs, και τα flat MC4 καλώδια για να κλείνει η μπαλκονόπορτα είναι υψηλό. οπότε καλύτερα αγορά bundle απο το site τους.
    4) το AC out port του powerstream ΜΟΝΟ δίνει ενέργεια. δηλαδή αν θέλει κάποιος να φορτίζει το powerstation (σε ώρες νυχτερινού ρεύματος πχ) πρέπει πρώτον να το συνδέσει με άλλη πρίζα (γίνεται να είναι συνδεδεμένα και τα 2 στην ίδια πρίζα με πολύμπριζο καλής ποιότητας), και δεύτερον να ακούγεται όταν παίρνουν μπρος οι ανεμιστήρες επειδή δουλεύει το inverter του powerstation (ακόμα και όταν δεν φορτίζει ανοιγοκλείνουν στο delta 2). με scheduling γίνεται όμως, οπότε αν κάποιος έχει επαρκή μπαταρία αλλά ανεπαρκή ή καθόλου φωτοβολταϊκά μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο νυχτερινό ρεύμα.
    5) το powerstream λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε powerstation ή όποτε παίρνει DC απο solar. αλλιώς κλείνει αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία των συσκευών. δηλαδή αν κάποιος δεν έχει powerstation μπορεί να το λειτουργήσει μόνο με solar απλά θα σπαταλιέται η παραγόμενη ενέργεια.
    6) το scheduling δουλεύει για το powerstream, αλλά όχι ταυτόχρονα με scheduling για το powerstation. οπότε αν κάποιος θέλει να φορτίζει το powerstation ώρες νυχτερινού ρεύματος, πρέπει να κάνει το scheduling στο powerstream.
    7) στα υπόψην οτι καταλαμβάνει μία θύρα DC απο το powerstation.
    8) δουλεύει με μονοφασική παροχή και είναι grid-tied, δηλαδή αν κοπεί το ρεύμα οι συσκευές σβήνουν.
    _
    update 3/5/2024:
    σήμερα αποφάσισε να μην επικοινωνεί με το powerstation, να ενεργοποιείται μόνο συνδέοντας ηλιακό panel αλλά χωρίς να δείχνει πόσα Ah κατεβάζει παρα μόνο το voltage, και ρίχνει την ασφάλεια της πρίζας που είναι συνδεδεμένο.
    update 13/6/2024:
    θα αντικατασταθεί και θα ανανεωθεί η αξιολόγηση κατόπιν δοκιμής του καινούριου.
    _
    update 26/6/2024:
    μέτρησα με μονοφασικό μετρητή στον πίνακα στιγμιαία κατανάλωση αφαιρώντας και προσθέτοντας smart plugs στο powerstream. και επίσης με διάφορες τιμές στο base load. η διαφορά στην κατανάλωση συμπίπτει με ό,τι δείχνει το app.
    σχετικά με thermal throttling όταν η πάνω επιφάνεια στο κέντρο φτάνει 54C ρίχνει το συνολικό output στα 600W μέχρι να πέσει η θερμοκρασία στους 42C (η οfficial λύση είναι το EcoFlow Smart Cooling Deck).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Karolos8

Σε εγκατάσταση off grid την τροφοδοτω με το Powerstation DELTA 2 MAX.
Μπορώ στην ίδια εγκατάσταση να συνδέσω την AC έξοδο του powerstream? Ουσιαστικά στην AC έξοδο του powerstation, ώστε η εγκατάσταση να τροφοδοτείτε συγχρόνως και από τα 2 (powerstation και powerstream).

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)