Samsung Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ185.3xΠ59.5xΒ65.8εκ. Λευκός
Ψυγεία

Samsung Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ185.3xΠ59.5xΒ65.8εκ. ΛευκόςΚωδικός: 46533104

SmartThings AI Energy Mode

Μειώστε τη χρήση ενέργειας έως και 15% με τη λειτουργία AI Energy mode. Εάν επιλέξετε Custom Mode, στην περίπτωση που η εκτιμώμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας...

Δες όλη την περιγραφή

SmartThings AI Energy Mode

Μειώστε τη χρήση ενέργειας έως και 15% με τη λειτουργία AI Energy mode. Εάν επιλέξετε Custom Mode, στην περίπτωση που η εκτιμώμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνει τον προκαθορισμένο στόχο σας, η λειτουργία AI Energy θα σας ειδοποιήσει και θα ρωτήσει εάν θα ενεργοποιήσει το saving mode. Προσαρμόζει την ταχύτητα του...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 565,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 565,90 €

Περιγραφή

SmartThings AI Energy Mode

Μειώστε τη χρήση ενέργειας έως και 15% με τη λειτουργία AI Energy mode. Εάν επιλέξετε Custom Mode, στην περίπτωση που η εκτιμώμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνει τον προκαθορισμένο στόχο σας, η λειτουργία AI Energy θα σας ειδοποιήσει και θα ρωτήσει εάν θα ενεργοποιήσει το saving mode. Προσαρμόζει την ταχύτητα του συμπιεστή και τον κύκλο απόψυξης, με βάση τις συνήθειες χρήσης και το περιβάλλον σας.

Τεχνολογία SpaceMax

Αποθηκεύστε περισσότερα τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 344 λίτρων με τυπικό σχεδιασμό βάθους 600 mm. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax καθιστά τους τοίχους πολύ πιο λεπτούς, δημιουργώντας περισσότερο χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σας.

Σύστημα ψύξης All-Around Cooling

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φαγητά σας έχουν σωστή ψύξη, όπου κι αν είναι. Το σύστημα ψύξης All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο, με τον ψυχρό αέρα να διοχετεύεται μέσω πολλαπλών αεραγωγών στο επίπεδο κάθε ραφιού.

Τοποθετήστε μεγάλα και πολλά μπουκάλια στην πόρτα

Τοποθετήστε μεγάλα μπουκάλια μεγέθους έως και περίπου 2 λίτρων στην πόρτα, ώστε να μη χάνετε χώρο στο ράφι. Ένας μεγάλος και βαθύς κάδος Big Door σας βοηθά να αποθηκεύετε με ασφάλεια μεγάλα μπουκάλια και ογκώδη κουτιά.

Η πόρτα ανοίγει αρμονικά προς τον τοίχο

Ο σχεδιασμός Flushed Door σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα 90° χωρίς η άκρη της να βρίσκει στον τοίχο, διευκολύνοντας την τοποθέτησή του.

Άψογη αρμονική και κομψή σχεδίαση

Δώστε στο σπίτι σας μια απίστευτα κομψή εμφάνιση. Το τυπικό βάθος 600mm θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τα ντουλάπια σας, διαθέτοντας όμορφες επίπεδες πόρτες και καθαρή πλάτη.

Εύκολο στον καθαρισμό, ανθεκτικό και προστατευτικό πίσω μέρος

Καθαρίστε το πίσω μέρος του ψυγείου σας πολύ εύκολα. Το καθαρό πίσω μέρον Clean back προσφέρει αντοχή και αποτρέπει τη συγκέντρωση βρωμιάς γύρω από τα στοιχεία.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
RB34C671DWW/EF

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
204 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
344 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
114 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
230 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
185,3 cm
Πλάτος
59,5 cm
Βάθος
65,8 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη