Αθλητικά Παπούτσια

Nike Rival Jump Αθλητικά Παπούτσια Spikes Γκρι Κωδικός: 46564636

Κατάρριψε το ατομικό σου ρεκόρ φορώντας ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αγωνίσματα αλμάτων. Τα καρφιά στο μπροστινό μέρος και η δευτερεύουσα πρόσφυση στη φτέρνα προσφέρουν σιγουριά σε

Δες όλη την περιγραφή

Κατάρριψε το ατομικό σου ρεκόρ φορώντας ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αγωνίσματα αλμάτων. Τα καρφιά στο μπροστινό μέρος και η δευτερεύουσα πρόσφυση στη φτέρνα προσφέρουν σιγουριά σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο σε διάφορες επιφάνειες στίβου και βαλβίδες.

Δες όλη την περιγραφή
84,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 84,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 84,90 €

Περιγραφή

Κατάρριψε το ατομικό σου ρεκόρ φορώντας ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα αγωνίσματα αλμάτων. Τα καρφιά στο μπροστινό μέρος και η δευτερεύουσα πρόσφυση στη φτέρνα προσφέρουν σιγουριά σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο σε διάφορες επιφάνειες στίβου και βαλβίδες. Η χοντρή αλλά ανάλαφρη φτέρνα αντικραδασμική προστασία και η πιο φαρδιά βάση των παπουτσιών αντέχουν στις απαιτήσεις των αλμάτων που εκτελούνται με πλήρη ταχύτητα.

Άριστη συγκράτηση του ποδιού

Το διαγώνιο λουράκι στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει άριστη συγκράτηση, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να προσαρμόζεις γρήγορα την εφαρμογή του παπουτσιού ανάμεσα στα άλματα. Η σχεδίαση προσφέρει σταθερή στήριξη από πολλές γωνίες και εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού κατά τη διάρκεια του άλματος.

Αντικραδασμική προστασία για το δικό σου άθλημα

Η ψηλότερη στρώση στο μέσο του πέλματος και η αντικραδασμική προστασία στη φτέρνα εξασφαλίζουν ομαλές μεταβάσεις και εκτίναξη. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει επίσης υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία κατά τα άλματα. Ο αφρός εξασφαλίζει βέλτιστη επιστροφή ενέργειας που μεταφέρεται στην απογείωση και στα άλματα.

Ελαστικότητα σε κάθε άλμα

Τα 6 ειδικά τοποθετημένα καρφιά στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζουν πρόσφυση και αποτελεσματικό κράτημα στον στίβο και στη βαλβίδα. Σε συνδυασμό με την ειδική υφή συγκράτησης στη φτέρνα, προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες.

Περισσότερα πλεονεκτήματα

  • Η ανάλαφρη επιφάνεια υψηλής απόκρισης εξασφαλίζει δυναμική ανθεκτικότητα και σταθερότητα, προσφέροντας την ιδανική επιλογή τόσο στα σπριντ όσο και στην εκτίναξη
  • Το κολάρο με επένδυση εξασφαλίζει στήριξη και άνεση
  • Σχεδίαση για άλμα εις μήκος, τριπλούν, άλμα εις ύψος και άλμα επί κοντώ
  • Ενδιάμεση σόλα από αφρό

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DR2756-002
Τύπος
Spikes
Φύλο
Unisex
Χρώμα
Γκρι
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες