Μπασκετικά Παπούτσια

Nike LeBron XXI Χαμηλά Μπασκετικά Παπούτσια Oil Green / Volt Κωδικός: 46579473

Στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς με την υπογραφή του, ο LeBron ανέστρεψε τα καθιερωμένα στα μπασκετικά παπούτσια, όπως μόνο ο Βασιλιάς μπορεί. Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη.

Δες όλη την περιγραφή

Στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς με την υπογραφή του, ο LeBron ανέστρεψε τα καθιερωμένα στα μπασκετικά παπούτσια, όπως μόνο ο Βασιλιάς μπορεί. Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη.

Δες όλη την περιγραφή

199,99 €

119,90
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 119,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    159,99 €

  2. 120,00 €

  3. 120,00 €

  4. NIKE LEBRON XXI FV2345-302 ΛΑΔΙ

    Διαθέσιμα μεγέθη: 4242.54344454647.5

    Προϊόντα καταστήματος
    119,90 €

Περιγραφή

Στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς με την υπογραφή του, ο LeBron ανέστρεψε τα καθιερωμένα στα μπασκετικά παπούτσια, όπως μόνο ο Βασιλιάς μπορεί. Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη. Το LeBron XXI (ή αλλιώς LeBron 21) διαθέτει σύστημα δεσίματος με νήματα που συνδυάζεται με αντικραδασμική προστασία Zoom Air και ανάλαφρη σχεδίαση σε χαμηλή γραμμή, προσφέροντας ευελιξία, ρευστότητα κίνησης και εκρηκτικότητα χωρίς περιττό βάρος. Αυτό το παπούτσι δημιουργήθηκε για να απογειώσει τις επιδόσεις σου και να συνοδέψει τους μπασκετμπολίστες της επόμενης γενιάς στο ταξίδι τους. Είναι ιδανικό για ανοικτές επιθέσεις με το στιλ του LeBron και για εντυπωσιακά άλματα στο καλάθι, όταν ο ρυθμός του αγώνα ανεβαίνει. Αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο είναι αφιερωμένο στο μαργαριτάρι Akoya, με το τέλειο σχήμα. Η φυσική ομορφιά και η χάρη του είναι χαρακτηριστικά παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

Έμπνευση από την κόρη του

Ο LeBron δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ μακριά για να βρει τη μούσα του για το παπούτσι: την οκτάχρονη κόρη του, Zhuri. Ο LeBron είναι ο προστάτης της κόρης του, που βοήθησε τον Βασιλιά να εξελιχθεί ως άνθρωπος και να μαλακώσει ως πατέρας. Νιώθει την ανάγκη να την προστατεύει πάντα, με τον ίδιο τρόπο που το στρείδι περιβάλλει το μαργαριτάρι, μέχρι να ωριμάσει πλήρως. Η εκτεθειμένη κατασκευή στο πλάι της φτέρνας έχει εμφάνιση που θυμίζει όστρακο. Η διάτρητη γλώσσα από αφρό με ραφή καπιτονέ παραπέμπει επίσης σε όστρακο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μαλακή αίσθηση.

Κατασκευασμένο για την επόμενη γενιά του μπάσκετ

Το LeBron XXI εξελίσσει το χαμηλό προφίλ του LeBron XX με κορυφαία ελαφριά υλικά που έχουν ως πρότυπο τις ιδιότητες που διαθέτει το κέλυφος του στρειδιού. Είναι κατασκευασμένο για την επόμενη γενιά του μπάσκετ. Εμπνευσμένο από την έννοια της προστασίας για τον σύγχρονο παίκτη, το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι εμπνευσμένο από ένα όστρακο στρειδιού, προστατεύοντας το μαργαριτάρι που βρίσκεται μέσα.

Μαργαριταρένια υπεροχή

Η ζεστή απόχρωση γύρω από το σχέδιο Swoosh παραπέμπει στις ίνες που υπάρχουν στο κέλυφος του στρειδιού, οι οποίες προστατεύουν το Akoya ώστε να δημιουργηθεί το μαργαριτάρι. Το δερμάτινο εξωτερικό παραπέμπει στην κλασική γοητεία του Akoya.

Κάλυψη και σταθερότητα

Η Nike ενίσχυσε το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό χρησιμοποιώντας ένα σύστημα με νήματα σε ζώνες 360 μοιρών για βέλτιστη συγκράτηση του ποδιού. Τα πάντα είναι καλυμμένα με ένα κορυφαίας ποιότητας, ανάλαφρο ύφασμα, δημιουργώντας μια αίσθηση συγκάλυψης.

Χρησιμοποιώντας ελαφριά υλικά, ο εξαερισμός του επάνω μέρους είναι ραβδωτός ώστε να μοιάζει με τη φλέβα του κοχυλιού, βοηθώντας να συγκρατηθεί ο παίκτης κατά τη διάρκεια εκρηκτικών κινήσεων. Αυτή η συγκράτηση απεικονίζεται από ένα ελαφρύ μονόπλεγμα που ενισχύεται από 360 μοίρες ζωνικών καλωδίων γύρω από το μέσο του πέλματος, βοηθώντας στη στήριξη και την ασφάλεια του παίκτη πάνω από το πέλμα. Οι οπές στο μεσαίο Swoosh παρέχουν ενισχυμένη αναπνοή.

Απαλή προσγείωση, εκρηκτική απογείωση

Μια μονάδα Zoom Air στη φτέρνα και στο μπροστινό μέρος, υποστηρίζουν την προσγείωση και προσδίδουν μια αίσθηση ώθησης. 

Η Nike τις συνδύασε με μαλακό και ελαστικό αφρό στην σόλα, για απίστευτα μαλακή αίσθηση.

Zoom Turbo και Cushlon 2.0

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το πέλμα, το παπούτσι διαθέτει μια μονάδα Zoom Turbo στο μπροστινό μέρος του πέλματος και μια μονάδα Zoom 13 χιλιοστών στο κάτω μέρος για την υποστήριξη της προώθησης. Ένας φορέας αφρού Cushlon 2.0 πλήρους μήκους για μαλακή αίσθηση και ένα στέλεχος TPU στο μέσο του πέλματος παρέχει σταθερότητα και πρόσθετη ώθηση για δυναμικές κινήσεις.

Αίσθηση δροσιάς

Το πολυδιάστατο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος είναι ανθεκτικό και σταθερό. Το επάνω μέρος από ανάλαφρα υλικά διαθέτει επίσης ρίγες που μοιάζουν με τις ραβδώσεις των οστράκων, ενώ παράλληλα συγκρατούν το πόδι στις εκρηκτικές κινήσεις. 

Οι διατρήσεις σε ζώνες στο διπλό διχτυωτό υλικό και τα στοιχεία αερισμού και στις δύο πλευρές εξασφαλίζουν κυκλοφορία του αέρα.

Σταθερή αίσθηση και ανθεκτικότητα

Η επιφάνεια από ανθεκτικό πλαστικό τοποθετημένο στην επάνω πλευρά προσφέρει σταθερότητα και υψηλότερη απόκριση στις δυναμικές κινήσεις.

Η άποψη του σχεδιαστή

"Καθώς κάναμε τα επόμενα βήματά μας από το LeBron XX, εμπνευστήκαμε από τον τρόπο με τον οποίο ο LeBron διατηρεί το σώμα και το παιχνίδι του κατά τη διάρκεια της offseason", λέει ο Jason Petrie, επικεφαλής σχεδιαστής του LeBron XXI. 

"Ο προπονητής του λέει ότι είναι σαν να φροντίζει ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Ρυθμίζεις το αυτοκίνητο μεταξύ κάθε αγώνα. Δεν χρειάζεται να ξαναφτιάξεις εντελώς το αυτοκίνητο. Θέλαμε να διατηρήσουμε μερικά από τα στοιχεία που ξέρουμε ότι αγαπούσε, όπως η μονάδα Zoom Turbo, αλλά να βελτιώσουμε κάποια από τα τελειώματα στο πάνω μέρος".

Μοντέλο #21, για την σεζόν #21 (!)

Ο LeBron μπαίνει (κρατηθείτε) στην 21η επαγγελματική σεζόν της λαμπερής καριέρας του, και ήδη έχει καταφέρει πολλά που κάποτε φάνταζαν άπιαστα. Και τα κατάφερα όλα παίζοντας πάντα με πίεση για αποτελέσματα, καθώς ήταν πάντα ο πρώτος που θα άκουγε την κριτική από όλους, δημοσιογράφους ή φιλάθλους.

Πίεση είπαμε; 

Χμ... όχι σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς είχε απαντήσει "There's no pressure, no pressure at all" σε σχετική ερώτηση απ´το μακρινό 2003 όταν ακόμα ήταν rookie. Τελικά ισχύει, it's only crazy until you do it!

Θες περισσότερα LeBrons;

Θες περισσότερες επιλογές; Μην ανησυχείς, μπορείς πάντα να διαλέξεις ένα από τα LeBron 20 (με τα οποία είχε σπάσει το ρεκόρ πόντων όλων των εποχών στο NBA), ή γενικά κάποιο άλλο μοντέλο από όλη την σειρά των παπουτσιών του LeBron James στο Skroutz! 

After all, we are all witness...

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FV2345-302
Χρώμα
Πράσινο
Τύπος
Χαμηλά
Δημοφιλείς Σειρές
LeBron James

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες