TCL NXTPAPER 11 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Dark Gray
Tablets

TCL NXTPAPER 11 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Dark Gray Κωδικός: 46628266

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 11" 2000x1200
  • Επεξεργαστής MTK Helio P60T
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 8000mAh
  • Βάρος 426 gr
Δες όλη την περιγραφή
222,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

2 τεμάχια στις Αποθήκες Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 221,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 222,00 €

  2. 230,65 €

  3. 235,18 €

  4. 233,00 €

  5. 233,38 €

  6. 229,00 €

  7. 249,90 €

  8. 300,74 €

  9. 248,12 €

  10. 248,12 €

  11. 249,90 €

  12. 258,00 €

  13. 227,89 €

  14. 447,99 €

  15. 221,92 €

  16. 239,00 €

  17. 221,92 €

  18. 238,04 €

  19. 235,20 €

  20. 251,60 €

  21. 230,00 €

  22. 223,00 €

  23. 237,90 €

  24. 254,04 €

  25. 249,90 €

  26. 227,89 €

Περιγραφή

Το TCL NXTPAPER 11 είναι ένα tablet που απευθύνεται σε διάφορες ομάδες χρηστών προσφέροντας χρηστικές λειτουργίες.

Η οθόνη του NXTPAPER 11 έχει μια μοναδική ματ επιφάνεια που προσφέρει μια ποιότητα “χρωματικής E Ink”, κάνοντάς το πιο φυσικό για την ανάγνωση. Είναι ιδανικό για την ανάγνωση e-books. Επιπλέον με τη χρήση του προαιρετικού στυλό T-Pen, το NXTPAPER 11 προσφέρει μια φυσική εμπειρία γραφής.

Η χρήση του tablet τη νύχτα δεν είναι δυσάρεστη για τα μάτια, και η αυτόματη ρύθμιση της χρωματικής θερμοκρασίας κάνει τη θέαση πιο άνετη.

Ενισχυμένη φωτεινότητα

Δείτε τα όλα με απολαυστική ευκολία, καθώς η φωτεινότητα της οθόνης σας φτάνει τα 500 nits μέγιστης φωτεινότητας όταν τη χρησιμοποιείτε κάτω από άμεσο ηλιακό φως.

Πιστοποιημένο χαμηλό μπλε φως

Η αυξημένη πρόληψη σε επίπεδο υλικού μειώνει την οπτική εξασθένιση και την καταπόνηση των ματιών κατά την ανάγνωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βέλτιστη θερμοκρασία χρώματος

Με ανίχνευση φωτισμού περιβάλλοντος, η βελτιστοποιημένη με τεχνητή νοημοσύνη μηχανή προβολής ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος της πηγής φωτός ώστε να ταιριάζει στο περιβάλλον σας, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.

Αγκαλιάζοντας μια αίσθηση που μοιάζει με χαρτί

Ζήστε μια απαλή υφή χαρτιού, δίνοντάς σας την αίσθηση γραφής σε χαρτί. Μείνετε μακριά από ανεπιθύμητα σημάδια δακτύλων, απαλλάσσοντάς σας από το να αντιμετωπίζετε μουτζούρες μετά από τυχαίο άγγιγμα της οθόνης.

Χαλαρώστε. Ξανασκεφτείτε. Αναθεωρήστε.

Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε παίζετε παιχνίδια, είτε κάνετε βιντεοκλήσεις, τα βλέπετε όλα σε μια ευκρινή και μεγάλη οθόνη 11'' με άνεση για τα μάτια, βαθύτερη ευκρίνεια και ενισχυμένη φωτεινότητα.

Σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά ελαφρύ

Νιώστε μια καταπραϋντική απαλότητα ενώ το κρατάτε και το μεταφέρετε στο ένα χέρι. Όπου κι αν χρειαστεί να πάτε, βάλτε το γρήγορα στην τσάντα σας, άνετα ανάμεσα στα βιβλία μελέτης σας.

Ενισχυμένο με αλουμίνιο

Προστατεύει το πίσω περίβλημα από τα καθημερινά χτυπήματα, ενώ σας δίνει μια αίσθηση κομψότητας.

Δύναμη για ψυχαγωγία 2K

Γνωρίζετε και ανησυχείτε λιγότερο για το ενδεχόμενο να ξεμείνετε γρήγορα από χυμό, ενώ παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές ή περιεχόμενο κινηματογραφικού μήκους στο δρόμο.

Τετραπλά ηχεία

Φτιαγμένο για δυνατές αλλά ευχάριστες συνομιλίες. Το σύστημα διπλού μικροφώνου μειώνει τους θορυβώδεις ήχους του περιβάλλοντος και ενισχύει την καθαρότητα της φωνής σας.

Κάμερες ευκρίνειας 8MP

Μια μπροστινή κάμερα με ευρεία γωνία 100° θα σας επιτρέψει να χωρέσετε περισσότερα πρόσωπα στο κάδρο για να βιώσετε πιο φυσικές ομαδικές κλήσεις βίντεο.

Η βοήθεια, η δύναμη, και ταχύτητα που χρειάζεστε.

Για να διεκπεραιώνετε τις καθημερινές σας απαιτήσεις και τις ρουτίνες πολλαπλών εργασιών, ένας στιβαρός οκταπύρηνος επεξεργαστής σας παρέχει την απόδοση που χρειάζεστε χωρίς αργή εκκίνηση εφαρμογών ή ξαφνικό κρασάρισμα.

Android™ 13

Οι τακτικές ενημερώσεις παρέχουν τα τελευταία χαρακτηριστικά για εύκολη και ασφαλή χρήση.

Μνήμη 4GB + 128GB

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος για τη βιβλιοθήκη σας, τα άλμπουμ μνήμης και τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Επεκτείνετε τον αποθηκευτικό σας χώρο έως και 1 TB με μια εξωτερική κάρτα microSD.

Screen Extension Mode

Εξερευνήστε την παραγωγικότητα επόμενου επιπέδου χρησιμοποιώντας ένα tablet ως δεύτερη οθόνη συνδεδεμένη με τη ρύθμιση του υπολογιστή σας. Μοιραστείτε γκαλερί φωτογραφιών, εγγεγραμμένα βίντεο και αρχεία.

Mirror Casting Mode

Προβάλλετε απρόσκοπτα την πλήρη οθόνη του tablet σας σε μια άλλη συσκευή. Αναθεωρήστε παρουσιάσεις, πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις και παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαράγονται από το tablet σας χωρίς προβλήματα.

PC Mode

Χειρισμός πολλαπλών καρτελών κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο και μετακίνηση μεταξύ πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Πρακτικό κυμαινόμενο παράθυρο

Σαρώστε μία φορά και μετακινήστε ένα αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε και να κρατάτε σημειώσεις κατά τη διάρκεια της ροής ή της μελέτης.

Split Screen

Συνομιλήστε ενώ παρακολουθείτε στο δεύτερο παράθυρο.

Silky-smooth T-Pen

Σκιτσάρετε, σκιτσάρετε και σχεδιάστε με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση ακριβώς όπως στο χαρτί.

*Προαιρετικά αξεσουάρ πωλούνται χωριστά.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Φορτιστής 9V/2A
  • Καλώδιο USB-C
  • Γρήγορος οδηγός
  • Καρφίτσα SIM

Κατασκευαστής

TCL

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
462 gr
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
4 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core (4+4)
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή
2 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
11 "
Ανάλυση Οθόνης
2000 x 1200 pixels
Τύπος
-
Ευκρίνεια
Full HD

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
8 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
8 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
8000 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Card Reader
Αισθητήρες
Light Sensor, Επιταχυνσιόμετρο

Διαστάσεις

Μήκος
257 mm
Πλάτος
161,6 mm
Πάχος
6,9 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nikko.me
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχει πραγματικά υπέροχη αίσθηση η ματ οθόνη του. Δεν έχει αγναγωνισμό στο κομμάτι αυτό. Πάρα πολύ αξιόλογο και δεν έχω συναντήσει κάτι αρνητικό ως τώρα.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dtvondoom
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Αυτό δεν είναι τάμπλετ επιδόσεων. Είναι ένα τάμπλετ για πολύ συγκεκριμένη χρήση, και από αυτήν την πολύ συγκεκριμένη χρήση είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ιδιαίτερα στην τιμή που το αγόρασα (250€).
    Η χρήση αυτή; Διάβασμα και γράψιμο!

    Αυτό το τάμπλετ έχει 4GB RAM, έναν midrange επεξεργαστή του 2018 και κυκλοφόρησε το 2023. Γι' αυτό μην το ζορίζετε. Δεν μπορεί να παίξει βίντεο στο YouTube πάνω από 1080p χωρίς να αρχίσει να κολλάει. Δεν έχει τα απαραίτητα πρωτόκολλα για να παίξει βίντεο στο Netflix πάνω από 480p. Παιχνίδια ούτε για αστείο. Φωτογραφίες και βίντεο; Ε, έχει μια κάμερα. Οπότε τι έχει που είναι καλό; Την οθόνη. Και είναι τρομερά καλή, όχι σκέτο καλή.

    Το τάμπλετ γενικά έχει μια ωραία αίσθηση, ωραίο σχήμα και καλά υλικά. Η οθόνη, που είναι η ατραξιόν του, έχει μια χάρτινη αίσθηση στην αφή χάρη στο matte screen protector που έχει από κουτί, και είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ξεκούραστη στα μάτια. Δεν θα δείτε απευθείας τη διαφορά αλλά θα την καταλάβετε όταν θα πέσετε για ύπνο και δεν θα έχετε πονοκέφαλο κοιτώντας τη για ώρες όπως θα είχατε κοιτώντας την οθόνη συμβατικού κινητού ή τάμπλετ. Οπότε φορτώστε ebooks, βάλτε το reading mode και απολαύστε τρομερή εμπειρία διαβάσματος. Η οθόνη πάει να μιμηθεί το e-ink που έχουν πολλά e-readers αλλά μην σας παραπλανήσουν οι διαφημίσεις, δεν είναι e-paper. Κανονική IPS είναι με ledάκια, απλώς από πάνω έχει βάλει η TCL κάτι στρώσεις που την κάνουν να συμπεριφέρεται σαν e-paper. Καλύτερο κατά τη γνώμη μου γιατί το e-paper έχει πολλούς περιορισμούς, ενώ εδώ έχεις όλα τα χρώματα και όλες τις λειτουργίες μιας κανονικής οθόνης. Πέρα από βιβλία δηλαδή είναι τέλειο να διαβάζεις και κόμιξ. Έχει 2Κ ανάλυση οπότε όλα φαίνονται πανέμορφα. Αρκεί να μην είναι βίντεο 2Κ γιατί τότε θα ζοριστεί ο Mediatek του 2018 και είπαμε δεν είναι για αυτά το τάμπλετ. Το software είναι οκ, έχει λίγα bloatware αλλά φεύγουν, και μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android 13 με το UI της TCL, το οποίο είναι αρκετά κοντινό με το stock android. Μπράβο στην TCL για αυτό. Ωστόσο περαιτέρω updates δε νομίζω να υπάρξουν. Η μπαταρία είναι καλή, αλλά φορτίζει αργά.

    Πολύ σημαντικό να το αγοράσετε από κάπου που είναι πακέτο μαζί με το τάμπλετ θήκη και γραφίδα, γιατί η γραφίδα βελτιστοποιεί δυνατότητες όπως: γράψιμο σημειώσεων με προγράμματα όπως OneNote, ζωγραφική με προγράμματα όπως Sketchbook, και επεξεργασία εικόνας με προγράμματα όπως Picsart. Προσωπικά το αγόρασα με σκοπό πέρα από διάβασμα και για γράψιμο σημειώσεων, και είμαι ως επί το πλείστον ευχαριστημένος. Δεν είναι το πιο γρήγορο, καμιά φορά κολλάει αλλά κατά 95% κρατάει πολύ καλές σημειώσεις. Η γραφίδα είναι της TCL, πολύ ωραία στο κράτημα και στο γράψιμο. Συν το ότι γράφεις πάνω σε matte οθόνη οπότε έχει μια πιο "χάρτινη" αίσθηση από τις άλλες οθόνες. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι η δική μου ελαττωματική αλλά τα κουμπιά της δε δουλεύουν, και τεχνική υποστήριξη της TCL δεν υπάρχει, αλλά εφόσον γράφει εγώ δεν έχω παράπονο.

    Συνοψίζοντας: Δεν είναι για πολλά πολλά, είναι για λίγα βασικά, αλλά αυτά τα λίγα (διάβασμα κυρίως και γράψιμο) τα κάνει πολύ καλά χάρη στην τεχνολογία της οθόνης του, η οποία είναι ο μόνος λόγος να σκεφτείς να αγοράσεις αυτό αντί για άλλα σε τέτοια τιμή. Πολύ δυνατό χαρτί (pun intended) αυτή η οθόνη και ελπίζω να δούμε κι άλλα τάμπλετ και τηλέφωνα με αυτή την τεχνολογία της TCL στην Ελλάδα. Κατά προτίμηση με καλύτερους επεξεργαστές και περισσότερη RAM

    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • smpetros
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο tablet το έχω αγοράσει εκτός skrutz από κατάστημα που το είχε προσφορά στα 200 € (χωρίς θήκη και πένα) η θήκη αγοράστηκε ξεχωριστά ενώ το πενάκι το είχα από ένα παλιότερο tablet και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ένα απλό πενάκι για να αποφεύγω τις πολλές δαχτυλιές. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για διάβασμα ως bookreader και Newsreader, άλλωστε αυτός ήταν εξαρχής και ο σκοπός που αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν. Για τα χρήματα που έδωσα και για το σκοπό που το ήθελα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δεν ξέρω πως τα πάει σε παιχνίδια, γιατί δεν ασχολούμαι, ούτε με φωτογραφίες και βίντεο (έχω το κινητό γιαυτό). Η μπαταρία του έχει μεγάλη διάρκεια (ευτυχώς γιατί είναι αργό στη φόρτιση), οπότε μία η άλλη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο ήχος, ο οποίος είναι εξαιρετικός, δυνατός, καθαρός και στερεοφωνικός, οπότε θα το χρησιμοποιήσω και σαν musicbox. Αλλά όλα τα λεφτά είναι στο διάβασμα, όντως η λειτουργία ανάγνωσης είναι ξεκούραστη. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για αυτή τη χρήση.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Zacharopoulos29
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό για τα χρήματα που στοιχίζει.Ξεκουραστη οθόνη και αρκετά γρήγορο σε ταχύτητα,ελαφρύ και λεπτό.Πηρα την έκδοση με την θηκη και το πενάκι,πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αγορά χωρίς να δώσεις έναν ολόκληρο μισθό και σε 2-3 χρονιά να κλαίς τα χρήματα που έδωσες!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
lanant

Θα ήθελα την άποψη των χρηστών για το πώς συμπεριφέρεται η οθόνη στο φως του ηλίου.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

TCL NXTPAPER 11 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Dark GrayTCL NXTPAPER 11 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Dark GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Graphite GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Graphite GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Graphite GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (4GB/128GB) Graphite GrayTCL Tab 10 Gen2 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Space GrayTCL Tab 10 Gen2 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Space GraySamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) GraphiteSamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) Graphite
από 221,92 €από 194,00 €από 153,50 €από 132,89 €από 231,00 €
ΚατασκευαστήςTCLXiaomiXiaomiTCLSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης11 "11 "11 "10,4 "11 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες