Αθλητικά Παπούτσια

ASICS Gel-Trabuco 11 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Ροζ Κωδικός: 46671661

Το trail running παπούτσι, Asics Gel-Trabuco 11, είναι ιδανικό για μονοπάτια στο βουνό προσφέρονας κορυφαία σταθερότητα και άνεση με μικρότερο βάρος. Είναι επίσης επανασχεδιασμένο με καλύτερη πρόσφυση

Δες όλη την περιγραφή

Το trail running παπούτσι, Asics Gel-Trabuco 11, είναι ιδανικό για μονοπάτια στο βουνό προσφέρονας κορυφαία σταθερότητα και άνεση με μικρότερο βάρος. Είναι επίσης επανασχεδιασμένο με καλύτερη πρόσφυση για τα μονοπάτια.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 136,48 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 136,48 €

Περιγραφή

Το trail running παπούτσι, Asics Gel-Trabuco 11, είναι ιδανικό για μονοπάτια στο βουνό προσφέρονας κορυφαία σταθερότητα και άνεση με μικρότερο βάρος. Είναι επίσης επανασχεδιασμένο με καλύτερη πρόσφυση για τα μονοπάτια. Ένα προσαρμοστικό σύστημα καθοδήγησης και τα φαρδιά δίχτυα βάσης συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο σταθερού διασκελισμού σε διαφορετικά εδάφη. Είναι ιδανικό για όταν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη κατά τα τελευταία στάδια της εξόρμησης σας στην ύπαιθρο. Η ανανεωμένη πλάκα προστασίας από πέτρες διαθέτει μια εύκαμπτη κατασκευή που προστατεύει τα πόδια σας από αιχμηρές πέτρες και τραχύ έδαφος. Προστέθηκε επίσης 2mm στη διαφορά ύψους σόλας (stack height) για να βελτιωθεί η άνεση και η απορρόφηση κραδασμών. Η εξωτερική σόλα είναι διαμορφωμένη με ανανεωμένη τεχνολογία ASICSGRIP. Αυτό το υλικό σας βοηθά να έχετε καλύτερη πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες εκτός δρόμου.

Κατασκευαστής

ASICS

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1012B424-700
Τύπος
Trail
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Ροζ
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες