Praxi

Vengeance Oblivion-X80 Razer Edition Gaming Desktop PC (Ryzen 7-5700X/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS)

Vengeance Oblivion-X80 Razer Edition Gaming Desktop PC (Ryzen 7-5700X/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Κωδικός: 47136786

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κουτί LIAN LI PC-O11
  • Ryzen 7 5700X/Zen 3
  • GeForce RTX 4060
  • 32GB DDR4/1TB SSD
Δες όλη την περιγραφή
999,00

από Praxi

ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 999,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 999,00 €

Περιγραφή

Με το εντυπωσιακό case LIAN LI PC-O11 DYNAMIC RAZER EDITION σε συνδυασμό με επεξεργαστή Ryzen 7-5700X και την ολοκαίνουρια κάρτα γραφικών RΤX 4060 8GB έχετε την απόλυτη λύση που θα ανταπεξέλθει με στυλ στις απαιτήσεις του σύγχρονου gaming. Τα 32GB μνήμης ram Kingston και ο ταχύτατος Kinsgton 960GB SSD σας τοποθετούν ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους

LIAN LI PC-O11

Επεξεργαστής AMD Ryzen 7 5700X

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7 5700X απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν υψηλή απόδοση σε καθημερινές εργασίες, όπως γραφείο, πολυμέσα, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, και ταυτόχρονα θέλουν να απολαμβάνουν gaming εμπειρία σε μεσαίες ή υψηλές ρυθμίσεις γραφικών σε παιχνίδια σε έναν desktop υπολογιστή. Πρόκειται για έναν επεξεργαστή με 8 πυρήνες και 16 νήματα (8-core/16-thread) και ταχύτητα ρολογιού έως 3.4 GHz.

Οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες

Όταν έχετε την αρχιτεκτονική επεξεργαστή "Zen 3" για gamers και δημιουργούς περιεχομένου, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Είτε παίζετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, είτε σχεδιάζετε τον επόμενο ουρανοξύστη, είτε επεξεργάζεστε δεδομένα, χρειάζεστε έναν ισχυρό επεξεργαστή που μπορεί να τα χειριστεί όλα αυτά - και ακόμη περισσότερα. Χωρίς αμφιβολία, οι επιτραπέζιοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 5000 Series θέτουν τον πήχη για τους παίκτες και τους καλλιτέχνες.

Ανεβάστε τα καρέ σας, ανεβάστε το παιχνίδι σας

Στα υποστηριζόμενα παιχνίδια, μπορείτε να επωφεληθείτε από λειτουργίες όπως η υπερανάλυση AMD FidelityFX™ Super Resolution. Βοηθά στην αύξηση των ρυθμών καρέ για υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης εμπειρίες παιχνιδιών σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν σχεδόν οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Ο υπερσύγχρονος αλγόριθμος αναβάθμισης μετατρέπει την είσοδο χαμηλής ανάλυσης σε καρέ υψηλής ανάλυσης με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ακμές και διακριτές λεπτομέρειες pixel.

Κάρτα γραφικών GeForce RTX 4060

Η Nvidia GeForce RTX 4060 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 8 GB μνήμης GDDR6 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Κατασκευαστής

Vengeance (Desktop PC)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
5700X
Συχνότητα
3,4 GHz
Γενιά
Zen 3

Μνήμη RAM

Μέγεθος
32 GB
Τύπος
DDR4

Σκληρός Δίσκος

Τύπος
SSD
Χωρητικότητα
1000 GB

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής
nVidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μέγεθος Μνήμης
8 GB

Γενικά

Προτεινόμενη Χρήση
Gaming

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Μέγεθος Θήκης

SFF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα hardware
    • Όγκος
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες