Χριστουγεννιάτικο Ξύλινο Κηροπήγιο Μπεζ Μπαταρίας Διακοσμητικό 41x30εκ.

Χριστουγεννιάτικο Ξύλινο Κηροπήγιο Μπεζ Μπαταρίας Διακοσμητικό 41x30εκ.Κωδικός: 47403770

Το Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο είναι ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε τη γιορτινή διακόσμηση στο χώρο σας, δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με άλλα διακοσμητικά ή να το τοποθετήσετε σε διάφορες επιφάνειες και έπιπλα, ακόμα και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο...
Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 9 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 18,99 €

Περιγραφή

Το Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο είναι ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε τη γιορτινή διακόσμηση στο χώρο σας, δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με άλλα διακοσμητικά ή να το τοποθετήσετε σε διάφορες επιφάνειες και έπιπλα, ακόμα και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από ξύλο, υλικό το οποίο προσδίδει μια vintage πινελιά στον στολισμό σας. Επιπλέον, οι γήινοι τόνοι του ξύλου προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο. Διαθέτει τροφοδοσία μπαταρίας για φωτισμό, όπου η πρίζα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή σε περιβάλλοντα, όπου η σύνδεση με το ρεύμα δεν προτείνεται.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κηροπήγιο
Υλικό
Ξύλο
Χρώμα
Μπεζ
Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Ύψος
41 cm
Μήκος
30 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη