Inventor LV6CI-12WIFIR Επαγγελματικό Κλιματιστικό Inverter Κασέτα 12000 BTU
Επαγγελματικά Κλιματιστικά Inverter

Inventor LV6CI-12WIFIR Επαγγελματικό Κλιματιστικό Inverter Κασέτα 12000 BTU Κωδικός: 47571971

Με τις κασέτες ψευδοροφής των πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών της Inventor, έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας. Χάρη στη λειτουργία Wi-Fi μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε το

Δες όλη την περιγραφή

Με τις κασέτες ψευδοροφής των πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών της Inventor, έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας. Χάρη στη λειτουργία Wi-Fi μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε το κλιματιστικό σας από όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ με την υπηρεσία Hotel Menu έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε έως και 70% περισσότερη ενέργεια.

Δες όλη την περιγραφή
430,00
ΠαράδοσηΤρί, 20 Αυγ - Δευ, 26 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 395,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 430,00 €

  2. 544,00 €

  3. Inventor LV6CI-12WiFiR Εσωτερική Μονάδα Κασέτα (Multi)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    395,00 €

  4. 430,00 €

Περιγραφή

Με τις κασέτες ψευδοροφής των πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών της Inventor, έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας. Χάρη στη λειτουργία Wi-Fi μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε το κλιματιστικό σας από όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ με την υπηρεσία Hotel Menu έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε έως και 70% περισσότερη ενέργεια. Παράλληλα, απολαμβάνετε ιδανική ατμόσφαιρα χειμώνα-καλοκαίρι. Ο αέρας που κλιματίζεται ανανεώνεται με φρέσκο αέρα και οι πολλαπλές έξοδοι αέρα του πάνελ εξασφαλίζουν άψογες συνθήκες κλιματισμού σε κάθε γωνία του χώρου σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να νιώθετε απόλυτη άνεση και κατά τους χειμερινούς μήνες χάρη στη λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης που εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στον χώρο.

Έξοδος Αέρα 360°

Απολαύστε μοναδική άνεση σε κάθε σημείο του δωματίου. Ο αέρας εξέρχεται από 8 αντί 4 εξόδων και μεταφέρεται αποτελεσματικά σε κάθε γωνία του χώρου.

Ενσωματωμένη Αντλία Συμπυκνωμάτων

Η ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων, παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 750mm, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Ισχύει για οριζόντια τοποθέτηση.

Είσοδος Φρέσκου Αέρα

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου που κλιματίζεται φέρνοντας καθαρό αέρα από το περιβάλλον. Οι ειδικές εγκοπές στην εσωτερική μονάδα, κάνουν εύκολη την εγκατάσταση. Απολαύστε εύκολα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον

Wi-Fi Ready

Η προηγμένη τεχνολογία των νέων Πολυδιαιρούμενων & Ημικεντρικών κλιματιστικών της Inventor παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης & σας επιτρέπει τη ρύθμιση του κλιματιστικού σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Εγκαταστήστε το Wi-Fi Smart Port, κατεβάστε την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store στο Smartphone ή το Tablet σας και δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο του χώρου.

Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης

Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

Δυνατότητα Σύνδεσης με BMS

Ολοκληρώστε το σύστημα διαχείρισης του κτηρίου σας με την ενσωμάτωση των κλιματιστικών Inventor στο BMS (Building Management System) σας. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που συμπεριλαμβάνει κλιματισμό, εξαερισμό, φωτισμό και συστήματα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας πλήρη εναρμόνιση με τις ανάγκες του κτηρίου σας. Απολαύστε την άμεση, εύκολη και αποδοτική διαχείριση όλων αυτών των συστημάτων μέσω ενός κεντρικού συστήματος, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και την άνεση στο κτήριό σας. *Απαιτείται η ξεχωριστή αγορά connection kit

Λειτουργία Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

Θύρα Ειδοποίησης Σφάλματος

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού σας και εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία του κάθε στιγμή, χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης απομακρυσμένης ένδειξης σφάλματος.

Remote On/Off

Η πληθώρα επιλογών που παρέχει η προ εγκατεστημένη επαφή ON/OFF σας δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε, ώστε να διαχειρίζεστε τα κλιματιστικά σας, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Εγκαταστήστε Door Switch ή απομακρυσμένους διακόπτες για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των μονάδων εύκολα και άμεσα.

Λειτουργία Turbo

Με τη Λειτουργία Τurbo επιτυγχάνεται η γρηγορότερη ψύξη του χώρου.

Δυνατότητα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας

H θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ψυκτική Απόδοση: 12.000 Btu / h
  • Ψυκτική Απόδοση: 3.52 kWatt
  • Θερμική Απόδοση: 14.000 Btu / h
  • Θερμική Απόδοση: 4.10 kWatt
  • Τάση / Συχνότητα / Φάση: 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
  • Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη: 0.18 Α
  • Ρεύμα Λειτουργίας Θέρμανση: 0.18 Α
  • Κατανάλωση Ψύξη: 0.04 kW
  • Κατανάλωση Θέρμανση: 0.04 kW
  • Παροχή Αέρα (Υψηλή/Μέση/Χαμηλή): 620/510/420 m³ / h
  • Στάθμη Θορύβου (Αθόρυβη/Χαμηλη/Μέση/Υψηλή): 25.5/33/36/41 db(A)
  • Ηχητική Ισχύς: 57 db(A)
  • Διαστάσεις Πάνελ (MxΠxY): 647x647x50 mm
  • Διαστάσεις Εσωτερική Μονάδα (MxΠxY): 570x570x260 mm
  • Καθαρό Βάρος Πάνελ: 2.5 kg
  • Καθαρό Βάρος Εσωτερική Μονάδα: 16.3 kg
  • Γραμμή Υγρού / Γραμμή Αερίου: 1 / 4” - 3 / 8”

Κατασκευαστής

Inventor

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Κασέτα
Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
14000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ηλεκτρική Αντίσταση
Όχι
Ψυκτικό Υγρό R32
Ναι

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας

Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
647 mm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
647 mm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
50 mm

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
-
Εξωτερικής Μονάδας
-

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
570 mm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
570 mm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
260 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες