Behringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria Συνδεσιμότητα USB
Επαγγελματικές Κάρτες Ήχου

Behringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria Συνδεσιμότητα USBΚωδικός: 4765854

Κάρτα ήχου 2 In / 4 Out με προενισχυτές σχεδιασμένους από την Midas, Phantom Power +48 V, 24-Bit/192 kHz, Midi I/O, έξοδο ακουστικών και σύνδεση με USB. Συμβατή με MAC OS X & Windows. Συνοδεύεται με τη μουσική εφαρμογή TRACKTION 4.

Δες όλη την περιγραφή
118,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 117,93 €

Περιγραφή

U-PHORIA UMC204HD

Η απίστευτη U-PHORIA UMC204HD γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της δημιουργικότητάς σας και των θαυμαστών σας. Αυτό το απίστευτα γρήγορο στούντιο USB 2.0 θα σας κάνει να ηχογραφήσετε το επόμενο αριστούργημα σας μέσα σε λίγα λεπτά με όλη τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για τα μικρόφωνα, τις κιθάρες, τα πλήκτρα, ακόμη και τις συσκευές MIDI σας.

Ηχογραφήστε τα τέλειο φωνητικά στο DAW χάρη στους 2 εκπληκτικά καθαρούς προενισχυτές μικροφώνου παγκόσμιας κλάσης σχεδιασμένους από τη Midas, οι οποίοι περιλαμβάνουν +48 Volt phantom power για πυκνωτικά μικρόφωνα, όλα σε 24-Bit/192 kHz για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. 

Στούντιο σε ένα μικρό μαύρο κουτί

Σε Mac ή Windows, συνδέστε μικρόφωνα και όργανα στις 2 συνδυαστικές εισόδους XLR/TRS του UMC204HD για την απόλυτη ευελιξία στο στούντιο! Συνδεθείτε επίσης και επικοινωνήστε με συσκευές MIDI.

Ακρίβεια 192 kHz

Παρέχει ανάλυση έως και 192 kHz ακόμη και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στη μουσική καθώς και στην παραγωγή βίντεο. Εργαστείτε με σιγουριά και ακρίβεια στο αγαπημένο σας λογισμικό εγγραφής για επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Κατασκευαστής

Behringer

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
UMC204HD

Χαρακτηριστικά

Τύπος Κάρτας
Εξωτερική
Συνδεσιμότητα με Η/Υ
USB για PC
Phantom Power
Ναι
MIDI
Ναι

Θύρες Σύνδεσης Ήχου

XLR Είσοδος
2
Headphones
Ναι
6.3mm Είσοδος
4
6.3mm Έξοδος
2
3.5mm
Όχι
RCA
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Vfm. πολλές θύρες για τα λεφτά της, πολύ λειτουργική, μπορείς να κάνεις πρακτικά ότι θέλεις. από θέμα noise δεν έχει πολύ αλλά προφανώς δεν είναι και επαγγελματική. Θέμα με τους drivers ουδέποτε είχα ούτε σε αυτήν, ούτε στην άλλη της ίδιας εταιρείας που είχα (την 202hd). Plug 'n play ήταν και οι 2.

    • Καθυστέρηση ήχου
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εγκατάσταση
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ruxsac
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρχικά αναφέρω ότι είμαι ερασιτέχνης. Δεν έχω γνώσεις πάνω σε sound engineering. Φτιάχνω rap/hip hop beats και χρειαζόμουν οπωσδήποτε μια καλή κάρτα ήχου για να μπορώ να συνδέσω εκεί τα monitors, να έχω ποιοτικό, διαυγή ήχο και να μπορώ να κάνω και μια αξιοπρεπή μίξη. Που και που ηχογραφώ και φωνητικά, μέσω της μίας εκ των δυο xlr εισόδων που διαθέτει. Έχει ποιοτική κατασκευή, στιβαρή, με πολύ καλά κουμπιά, υποδοχές και ρυθμιστές εντάσεων. Παρέχει αρκετές δυνατότητες για ρύθμιση των εισόδων και εξόδων της (inputs/outputs, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι αρκετά). Διαθέτει απευθείας μόνιτορ, με την δυνατότητα ρύθμισης mono/stereo, κάτι που απουσιάζει από το προηγούμενο μοντέλο της behringer (το οποίο σκόπευα να αγοράσω αρχικά) και σίγουρα αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Για τις απαιτήσεις μου, είναι υπερ-αρκετή και μου δίνει και παραπάνω δυνατότητες να κάνω κι άλλα πράγματα στο μέλλον. Ο ήχος της είναι πολύ καθαρός και διαυγής, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε πρόβλημα με αυτό. Σίγουρα η κάρτα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες κάποιου που έχει πολλές παραπάνω απαιτήσεις από τις δικές μου, και να ανταποκριθεί επαρκώς σε αυτές. Όσο για το λογισμικό, διάβασα κάποιες κακές κριτικές, επειδή η συσκευασία δεν περιέχει τους drivers ή επειδή είναι δύσκολο η κάρτα να εντοπιστεί από το σύστημα ως συσκευή. Προσωπικά, εγώ δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα τέτοιο πρόβλημα. Κατέβασα τους συγκεκριμένους drivers για Windows 7, από την επίσημη ιστοσελίδα της Behringer, τους εγκατέστησα, έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα Windows και μέσα σε λίγα λεπτά είχα στα χέρια μου πανέτοιμη την κάρτα ήχου για οποιαδήποτε χρήση. Πρόκειται για ένα προϊόν που αξίζει 100% τα λεφτά του. Αν προκύψει κάτι αρνητικό, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.

    • Καθυστέρηση ήχου
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εγκατάσταση
    • Υποστήριξη λογισμικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • algebra1000
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    d καλή είναι η κάρτα την έχω κάνα δυο χρόνια προβλήματα έχουν όλες Έβαλα τέσσερα αστέρια για τους drivers αλλά η κάρτα δουλεύει καλά τώρα. Μένει να δούμε αν υπάρχει καμία καλύτερη τη συνιστώ Πάρτε Την άφοβα.

    • Καθυστέρηση ήχου
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εγκατάσταση
    • Υποστήριξη λογισμικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexliamis
    4
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρχικά να πω ότι είμαι ερασιτέχνης οργανοπαίχτης (όχι μουσικός) οπότε δεν μπορώ να δώσω ίσως μια πιο λεπτομερή αξιολόγηση στα υπέρ και στα κατά της κάρτας.
    Μπορεί δηλαδή να την αδικήσω την κάρτα λόγω έλλειψη γνώσεων.
    Πάμε παρακάτω.
    Θέλω να πω αρχικά γιατί την ήθελα την συγκεκριμένη και γιατί τελικά την επέλεξα και πχ δεν έδωσα 40 ευρώ παραπάνω (γιατί ουσιαστικά στην Ελλάδα κάνει 95-100 ευρώ) για την αντίστοιχη Focusrite.
    Ήθελα τα midi outputs κυρίως, γιατί αυτή είναι η ουσιαστική τους διαφορά. (στα χαρτια τουλάχιστον) Τώρα αυτό με τα Midas Pre amps της Behringer δεν είμαι ο κατάλληλος να πω περισσότερα για αυτό, αν είναι gimmick ή όχι.

    Τέλος πάντων ήθελα ένα Sound interface για να κουμπώσω ηλεκτρική και να παίξω Metal με τα plugins μου κτλ. Απλά πράγματα σε γενικές γραμμές, να κάνουμε καμία εγγραφή κανένα riffακι, μέχρι εκεί φτάνουν άλλωστε οι δικές μου γνώσεις.

    Αυτό που παρατήρησα και το θεωρώ αρνητικό της είναι το documentation.
    Όχι απλώς δεν είναι επαρκές αλλά είναι τοσο ελλιπές που δεν αναφέρει νούμερα στο τι μπορεί να δώσει η κάρτα, ποια είναι τα όρια της σε γενικές γραμμές, όπως δίνουν όλοι οι άλλοι σοβαροί κατασκευαστές. Πας στα τυφλά και ρίχνεις ζάρι δηλαδή...

    Αλλά αυτό πάνω κάτω το βρίσκεις από άλλους πιο έμπειρους Sound engineers στο διαδίκτυο που έχουν βγάλει μια άκρη και τα έχουν μοιραστεί αυτά τα νούμερα.

    Πάμε στο βασικό αρνητικό που είναι και ο λόγος των 4 αστεριών αντί 5 που θα τις έδινα καθώς τα υλικά κατασκευής της είναι πολύ καλά, ο ήχος είναι όπως τον θέλω κτλ.
    Drivers...
    Εκεί πιστεύω πως είναι η πληγή του συγκεκριμένου προϊόντος.
    Μέχρι και πριν βγει η 204HD η 202HD η Behringer δεν παρείχε καν δικό της driver αλλά σε παρέπεμπε να καταβάσεις το ASIO4all που είναι ουσιαστικά third party generic driver που μπορεί να εγκατασταθεί πάνω κάτω για όλα τα Sound interfaces.
    *Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο YouTube που φαίνεται να μην είχε καν δικό της Site τότε η Behringer για να δώσει τους drivers. Οπότε πήγαινες μέσω τρίτων να κατεβάσεις τρίτους drivers.
    Τώρα πλέον έχει δικό της domain και δίνει τους δικούς της drivers.

    Για να μην πλατιάζω και άλλο, είχα βήχες(κοψίματα) με τους δικούς της στα διάφορα plugins που δοκίμασα. Βάζω για δοκιμή το ASIO4ALL και σε κάποια plugins είχα θέμα, σε κάποια άλλα όχι. Αλλά τα πήγαινε σαφώς καλύτερα από τον UMC Driver της ίδιας της εταιρείας. Παράνοια...

    Μετά από πολλές προσπάθειες και σκέψη σκέφτηκα να κατεβάσω την προηγούμενη version του UMC Driver ( την ver5 αντί της 5.12) και το πρόβλημα λύθηκε.
    Παρατήρησα βέβαια ότι οι εντάσεις στο output και γενικά ότι έβγαινε στα monitors μου ήταν μειωμένες συγκριτικά με πριν αλλά δεν είχα κοψίματα στον ήχο οπότε όλα καλά.
    Όλα αυτά έγιναν σε Windows 10 υπόψιν, δεν έχω κάτι κάτι άλλο για να δοκιμάσω, πχ Mac ή πιο παλιά έκδοση των Windows τέλος πάντων.

    Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η μέχρι τώρα εμπειρία μου.
    Αυτό με τους drivers είναι κάτι που μπορεί ενδεχομένως να αποτρέψει κάποιον καθώς για μένα πχ λύθηκε το θέμα με τον τρόπο που περιέγραψα, για άλλον χρήστη, πχ δεν μπορώ να βάλω χέρι στην φωτιά ότι όλα θα είναι όλα καλώς όσο αφορά το λογισμικό της κάρτας.

    Αν με ρωτήσει κάποιος τώρα αν θα την πρότεινα; Διαβάζω ότι και η Focusrite έχει κάποιες φορές crash και θέματα με τους drivers της επίσης οπότε τι να πω σε κάποιον; Να πάει απλώς στην πιο δημοφιλή entry level sound card;

    Αυτά.
    Update: Τελικά το θέμα που είχα με τα ''κοψίματα'' ή ''βηχαλάκια'' ήταν από το σύστημα μου και όχι από τους Drivers ή την ίδια την κάρτα. Έπρεπε να αλλαξω το Power Plan/Management στα Windows σε High ή Ultimate Perfomance από Balanced που το είχα. Όλα καλώς.

    • Καθυστέρηση ήχου
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εγκατάσταση
    • Υποστήριξη λογισμικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Βασίλης Γκοτσούλιας

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι ερασιτέχνης στο χώρο. H Εγκατάσταση ήταν εύκολη , δεν είχα θέμα με θόρυβο και τους drivers. Αντικατέστησα μια Phase 26 παλια που είχα. Σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις τόσα Inserts και κυρίως midi imports. Επιπλεόν επειδή κανω και αρκετές τηλεδιασκέψεις από το συγκεκριμένο pc, χρησιμοποιώ το πυκνωτικο μικρόφωνο που έχω αφού, αφού όλα τα προγράμματα τηλεδιάσκεψης "βλέπουν" τις εισόδους της Κάρτας.
    Γενικά οι "μαμά" κάρτες των υπολογιστών ειναι για πέταμα , αρα όπως και να χει είσαι κατά πολύ κερδισμένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Labros TheAce
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι επαγγελματίας του χώρου και εχω στην κατοχή μου διάφορα ακριβότερα μηχανήματα. την πηρα πριν 2 χρονια πρπ για να αντικαταστήσω μια παλαιά terratec που χρησιμοποιούσα με το macbook pro 2009 για κυρίως dj χρήση (δρομολόγηση σε μικτη ή inline mixing) και για το pc στο σπίτι (gaming, music listening, home studio αν και εχω και κανονικο στούντιο με τα άλλα μηχανήματα). Λοιπόν. Στις πρώτες ήμερες που την είχα είχα χαρει μιας και δουλευει πολυ ικανοποιητικα στο σπίτι στα μονιτορακια, καλά latencies, ησυχη σχετικα. ο ήχος της τιποτα το ιδιαίτερο αλλα δεν τον κατάστρεφει κιόλας. Μια θολούρα στις μεσαιες και ενα μπλεξιμο στο μπασακι το εχει αλλα γενικα καθαρη. εξοδος ακουστικων κατω του μετριου με λιγο headroom αλλα οκ και αυτο το περιμενες. Μου τυχε να παιξω μουσικη σε ενα μαγαζι εκείνο το καιρο και το πρόβλημα εμφανίστηκε εκεί. Ενώ την τσέκαρα πριν φυγω για το μαγαζί (καλωδια rca σε μικτη κτλ, ολη τη συνδεσμολογία) στο σπίτι και ενώ όλα φαινόντουσαν οκ στο μαγαζί όταν μπήκε στο pa είχα τεράστιο hum noise. ειτε ειχα το λαπτοπ στο ρευμα ειτε οχι. κατι που δεν ειχε γίνει ποτε με την terratec. Δεν την ξαναχρησιμοποιησα απο τότε σε τίποτα άλλο εκτός από το σπίτι που για ableton και λοιπες φασεις ειναι ανεκτή. Οτι πληρωνεις παιρνεις για καποιον που θελει ισα ισα να κανει το χαβαλέ του καλή είναι αλλά δεν θα την πρότεινα κιόλας σε pro level.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • astenakis
    3
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είμαι επαγγελματίας. Πρόκειται σίγουρα για vfm αλλά αυτό που παίρνεις είναι behringer.
    Πράγμα το οποίο επεξηγείται καλύτερα στις άλλες κριτικές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kpanos777
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικη καρτα ηχου, για αυτα που προσφερει. στα χρηματα της. Απολυτως αθορυβη, με πολυ καλα gains παντου και πολυ καλη και στιβαρη κατασκευη. Εξαιρετικη προενυσχιση ακουστικων καθαρη και πολυ δυνατη.

    Την χρησιμοποιω σε home studio και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στο Sonar X1, δινει συνολικο rountrip latency λιγοτερο απο 6 ms, καλυτερο απο την M-Audio Delta 2496 PCI καρτα που ειχα πριν, χωρις κανενα glitch, popup κλπ, ακομα και σε υπερφορτωμενα tracks με 7 VST instrument plugins και πανω απο 30VST effect plugins. Το μονο κακο που με εχει ενοχλησει, ειναι η ελλειψη σοβαρου documentation και οι οχι ιδιαιτεροι drivers, αν και δουλευουν ικανοποιητικα σε Windows 7(x64).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικη καρτα ηχου, για αυτα που προσφερει. στα χρηματα της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Καθυστέρηση ήχου
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εγκατάσταση
    • Υποστήριξη λογισμικού

Ερωτήσεις

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ΣΠΥΡΟΣ450

Ξέρει κανεις για drivers Windows 11; Στο site δεν υπάρχουν και το customer service είναι για κλάματα! Τηλεφωνικά μόνο αν είσαι γερμανόφωνος!!!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Behringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria UMC22 Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου U-Phoria UMC22 Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Συνδεσιμότητα USBBehringer Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Συνδεσιμότητα USBFocusrite Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Scarlett Solo 4th Gen Συνδεσιμότητα USB για PCFocusrite Εξωτερική Επαγγελματική Κάρτα Ήχου Scarlett Solo 4th Gen Συνδεσιμότητα USB για PC
από 117,93 €από 100,74 €από 69,54 €από 182,36 €από 135,00 €
ΚατασκευαστήςBehringerBehringerBehringerBehringerFocusrite
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Τύπος ΚάρταςΕξωτερικήΕξωτερικήΕξωτερικήΕξωτερικήΕξωτερική
Περισσότερα χαρακτηριστικά