Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 III Full Frame Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 III Full Frame Body BlackΚωδικός: 47968085

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Megapixel: 24.6 MP
  • Ανάλυση Βίντεο: 3840x2160 ( 4K )
  • Τύπος Αισθητήρα: CMOS
Δες όλη την περιγραφή
7.199,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 7.199,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    7.199,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    7.199,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    7.199,00 €

  4. 7.199,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    7.199,00 €

  6. 7.199,00 €

Περιγραφή

Η Sony α9 III είναι σχεδιασμένη με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων κατά νου. Κάθε ενημέρωση σε αυτήν την κάμερα - από τον αισθητήρα έως το μέγεθος, τη διάταξη των κουμπιών και τις λειτουργίες του μενού - έχει γίνει για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα και σχόλια από την κοινότητα εικόνων. 

Οι δυνατότητες της α9 III επιτρέπουν στους φωτογράφους να απαθανατίσουν πράγματα που δεν έχουν ήδη απαθανατίσει. Επιπλέον, η Sony α9 III είναι ιδανική για επαγγελματίες φωτογράφους που επιθυμούν να απαθανατίσουν στιγμές που δεν μπορούν να αποτυπωθούν με το γυμνό μάτι.

Μια νέα κίνηση

Διαθέτοντας τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ με σύστημα παγκόσμιου κλείστρου, η Alpha 9 III αλλάζει τα δεδομένα, αποτυπώνοντας ταχέως κινούμενα θέματα χωρίς καμία παραμόρφωση της εικόνας και διατηρώντας στιγμές δευτερολέπτων με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Η α9 III διαθέτει τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα εικόνας CMOS πλήρους καρέ 24,6 MP με στοίβαγμα και σύστημα παγκόσμιου κλείστρου. Σε αντίθεση με έναν αισθητήρα κυλιόμενου κλείστρου που καταγράφει εικόνες διαδοχικά από την επάνω σειρά εικονοστοιχείων προς τα κάτω, ο πρόσφατα αναπτυγμένος αισθητήρας εικόνας Exmor RS™ εκθέτει και διαβάζει όλα τα εικονοστοιχεία ταυτόχρονα, ώστε η φωτογραφική μηχανή να μπορεί να καταγράφει γρήγορα κινούμενα θέματα χωρίς καμία απολύτως παραμόρφωση. Σε συνδυασμό με τη μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/80.000 δευτερόλεπτο (1/16.000 δευτερόλεπτο κατά τη συνεχή λήψη), η α9 III αλλάζει τα δεδομένα στην επαγγελματική φωτογραφία.

(1) Περιοχή εικονοστοιχείων (2) Κύκλωμα επεξεργασίας σήματος υψηλής ταχύτητας (3) Μηχανή επεξεργασίας εικόνας

Συνεχείς λήψεις 120 fps χωρίς συσκότιση

Η α9 III χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και ακρίβεια, επιτρέποντάς της να αποτυπώνει με ευκολία τις καθοριστικές στιγμές. Είναι ικανή για συνεχείς λήψεις σε ριπές έως και 120fps με πλήρη παρακολούθηση AF/AE, όλα αυτά χωρίς συσκότιση του σκοπεύτρου, και η εξαιρετικά προηγμένη μονάδα επεξεργασίας AI αναγνωρίζει τα θέματα με εκπληκτικά υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία.

Διατηρήστε στιγμές δευτερολέπτων

Στο 1/80.000 δευτερόλεπτο, η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου της α9 III διευκολύνει τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα σε σχεδόν κάθε περίσταση. Επιπλέον, μια συμβατή μονάδα φλας της Sony (όπως το HVL-F60RM ή το HVL-F46RM μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις ταχύτητες κλείστρου, εξαλείφοντας την απότομη, μη γραμμική πτώση του φωτισμού που εμφανίζεται με τον συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας (HSS) και εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φωτισμό σε όλη την εικόνα.

Αισθητήρας εικόνας Exmor RS με σύστημα παγκόσμιου κλείστρου

Ο νέος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ με παγκόσμιο κλείστρο είναι εξοπλισμένος με 24,6 εκατομμύρια αποτελεσματικά pixel, αρχιτεκτονική CMOS με στοίβαγμα και ενσωματωμένη μνήμη. Αυτό προσφέρει υψηλή ανάλυση, συντριπτική ταχύτητα και ταυτόχρονη ανάγνωση πλήρους pixel, ώστε να μπορούν να αποτυπωθούν ακόμη και θέματα που κινούνται γρήγορα χωρίς παραμόρφωση. Η στοιβαγμένη δομή του αισθητήρα και η προηγμένη μετατροπή A/D επιτρέπουν την επεξεργασία υψηλής ταχύτητας με ελάχιστη καθυστέρηση.

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR™

Με έως και οκτώ φορές μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από τις προηγούμενες εκδόσεις, ο μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση επεξεργασίας, ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά την ισχύ επεξεργασίας εικόνας. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων που παράγεται από τον πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και κατά τη λήψη συνεχών ριπών με ταχύτητα έως και 120fps. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας, από την προσφορά υψηλότερης διαβάθμισης χρωμάτων και πιο ρεαλιστικής αναπαραγωγής χρωμάτων έως τη μείωση του θορύβου της εικόνας. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί επίσης να καταγράφει εικόνες RAW 14 bit υψηλής ποιότητας σε όλες τις λειτουργίες λήψης φωτογραφιών.

Η σύνθετη λήψη RAW μειώνει το θόρυβο

Η σύνθετη λήψη RAW καταγράφει πολλαπλές εικόνες (4, 8, 16 ή 32, επιλέξιμες), οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να συγχωνευθούν με τη χρήση του λογισμικού εφαρμογών υπολογιστή Imaging Edge Desktop™ της Sony για τη δημιουργία εικόνων πλήρους ανάλυσης με πολύ χαμηλό θόρυβο.7 Αυτό καθιστά δυνατή τη φωτογράφηση άγριων ζώων με υψηλές ταχύτητες κλείστρου ή πορτραίτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας με χαμηλό θόρυβο, ακόμη και σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO. Επιπλέον, κατά τη λήψη σε χαμηλά επίπεδα ευαισθησίας, η α9 III μπορεί να εκμεταλλευτεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής που εμφανίζεται κατά τη λήψη με το χέρι και να χρησιμοποιήσει το Composite RAW για τη δημιουργία εικόνων με μειωμένα ψευδοχρώματα και οδοντώσεις.
(1) Τυπική (2) Σύνθετη RAW

Προηγμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Τραβήξτε με το χέρι με αυτοπεποίθηση. Η α9 III είναι εξοπλισμένη με μονάδα σταθεροποίησης εικόνας υψηλής ακρίβειας, προηγμένους αισθητήρες γυροσκοπίου και βελτιστοποιημένους αλγορίθμους σταθεροποίησης εικόνας για την αποτελεσματική ανίχνευση και διόρθωση του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής, προσφέροντας σταθεροποίηση 8,0 βημάτων. Αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω από συμβατούς φακούς με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας και βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ του σώματος και των φακών, παρέχοντας αποτελεσματικό έλεγχο για λήψεις χωρίς θόλωμα ακόμα και σε εστιακές αποστάσεις τηλεφακού.
[1] Κλίση [2] Ρύθμιση [3] Κλίση

Blackout-free shooting

Απολαύστε αδιάλειπτη θέαση μέσα από το σκόπευτρο χωρίς συσκότιση, ακόμη και κατά τη διάρκεια γρήγορων συνεχών λήψεων - κάτι που αλλάζει τα δεδομένα για τη φωτογράφιση αθλητικών και άλλων θεμάτων που κινούνται γρήγορα. Επιπλέον, η ενοχλητική χρονική υστέρηση που συνήθως σχετίζεται με την προβολή EVF έχει μειωθεί στο ελάχιστο, ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε φευγαλέες στιγμές με σιγουριά.

Έως και 120 υπολογισμοί παρακολούθησης AF/AE ανά δευτερόλεπτο

Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή να παρακολουθεί - η ανάγνωση υψηλής ταχύτητας του νέου αισθητήρα εικόνας επιτρέπει στην α9 III να πραγματοποιεί έως και 120 υπολογισμούς παρακολούθησης AF/AE ανά δευτερόλεπτο, διπλάσιους από τον προκάτοχό της. Η AF παρακολουθεί σύνθετες κινήσεις του θέματος και προβλέπει ξαφνικές κινήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, ενώ η AE ανταποκρίνεται εύκολα σε ξαφνικές μεταβολές της φωτεινότητας. Το α9 III συνεχίζει να παρακολουθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια συνεχών λήψεων, συμβάλλοντας επίσης στη μεγαλύτερη ακρίβεια.
(1) Υπολογισμοί AF/AE (2) 120 καρέ/s

Μην χάνετε ούτε μια στιγμή με το Pre-Capture

Η λειτουργία Pre-Capture καταγράφει τις στιγμές που συνέβησαν πριν από την απελευθέρωση του κλείστρου. Ρυθμίζεται από 0,005 έως 1 δευτερόλεπτο και είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου έως 120fps με πλήρη παρακολούθηση AF/AE. Αυτό διευκολύνει την αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου, όπως εικόνες πουλιών που πετούν, ακόμη και αν η πραγματική απελευθέρωση του κλείστρου έχει καθυστερήσει λίγο.

Ενίσχυση ταχύτητας συνεχούς λήψης

Η λειτουργία Ενίσχυση ταχύτητας συνεχούς λήψης αυξάνει προσωρινά την ταχύτητα λήψης κατά τη λήψη ριπής, διασφαλίζοντας ότι θα αποτυπώσετε όλη τη δράση. Αυτό είναι επωφελές κατά τη φωτογράφιση αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων με γρήγορο ρυθμό, όταν ο χρόνος της καίριας στιγμής μπορεί να προβλεφθεί κατά προσέγγιση.

Αναγνώριση AF σε πραγματικό χρόνο

Με την πρωτοποριακή μονάδα επεξεργασίας AI, το α9 III μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα μορφής του αντικειμένου για να αναγνωρίσει με ακρίβεια την κίνηση. Η τεχνολογία εκτίμησης της ανθρώπινης στάσης αναγνωρίζει όχι μόνο τα μάτια αλλά και τη θέση του σώματος και του κεφαλιού με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό καθιστά δυνατή την ασφάλιση και την παρακολούθηση ενός θέματος που κοιτάζει μακριά από την κάμερα ή του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο. Ένα απομακρυσμένο ανθρώπινο θέμα που καταλαμβάνει μόνο μια μικρή περιοχή του κάδρου (ακόμη μικρότερη από ό,τι στις προηγούμενες επαναλήψεις της AF αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο) μπορεί να αναγνωριστεί εάν το θέμα βρίσκεται κοντά στην περιοχή εστίασης όταν το κλείστρο είναι μισοπατημένο κατά τη λήψη με συνεχή AF. Αυτό μπορεί να επιταχύνει την απόκτηση εστίασης σε έναν αθλητή που πλησιάζει από απόσταση σε ένα αγώνισμα στίβου ή σκι, για παράδειγμα.

Αξιόπιστη αναγνώριση ευρύτερου φάσματος θεμάτων

Η μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει ενισχυμένη αναγνώριση ανθρώπων, ζώων, πουλιών, εντόμων, αυτοκινήτων/τραίνων και αεροπλάνων. Στην κατηγορία Αυτοκίνητο/Τρένο, είναι πλέον ικανή να αναγνωρίζει κράνη, όπως αυτά που φορούν οι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων φόρμουλας. Η αναγνώριση ζώων μπορεί να αναγνωρίζει τα μάτια ορισμένων βοσκόντων και μικρών ζώων, εκτός από τα μάτια, τα κεφάλια και τα σώματα σκύλων, γατών και ζώων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η αναγνώριση πτηνών έχει επίσης ενημερωθεί, εντοπίζοντας ευκολότερα τα μάτια διαφόρων τύπων πτηνών, καθώς και αναγνωρίζοντας τα σώματα πτηνών. Επιπλέον, η νέα ρύθμιση Ζώο/Πουλί εξαλείφει την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ δύο ρυθμίσεων για τη λήψη ζώων ή πουλιών.

Ευρεία, γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση

Η α9 III διαθέτει τώρα 759 σημεία ανίχνευσης φάσης σε ένα σύστημα AF ανίχνευσης φάσης εστιακού επιπέδου υψηλής πυκνότητας που καλύπτει περίπου το 95,6% της περιοχής της εικόνας. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων που διαβάζεται από τον αισθητήρα εικόνας επεξεργάζεται με υψηλή ταχύτητα μέσω του προηγμένου κινητήρα επεξεργασίας BIONZ XR, ενώ βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι εξασφαλίζουν υψηλή ακρίβεια και υψηλή πυκνότητα. Αυτό το γρήγορο υβριδικό σύστημα AF συνδυάζει την ταχύτητα και την απόδοση παρακολούθησης της AF με ανίχνευση φάσης με την ακρίβεια της AF με ανίχνευση αντίθεσης, κλειδώνοντας αξιόπιστα και παρακολουθώντας θέματα που κινούνται γρήγορα ή/και ακανόνιστα.

Προσαρμογή της απόκρισης παρακολούθησης AF στην κίνηση του θέματος

Ανεξάρτητα από το αν το θέμα κινείται, παραμένει ακίνητο ή αλλάζει ταχύτητα, η παρακολούθηση AF μπορεί να το παρακολουθήσει. Απλά επιλέξτε μια ρύθμιση [Σταθερή], [Τυπική] και [Ανταποκρινόμενη], ανάλογα με την ταχύτητα του θέματος και το σενάριο λήψης.

Προσαρμόσιμη περιοχή εστίασης

Κρατήστε αυτό που χρειάζεστε στην εστίαση, με τα μεγέθη XL και XS της περιοχής εστίασης που προστίθενται στη σειρά. Το XS μπορεί να είναι χρήσιμο όταν φωτογραφίζετε άγρια ζώα και προσπαθείτε να αποφύγετε την εστίαση σε κλαδιά στο προσκήνιο, για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη περιοχή εστίασης με καθορισμένο μέγεθος και ακόμη και κάθετη αναλογία διαστάσεων, εάν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, σε μια εκδήλωση στίβου όπου οι συμμετέχοντες είναι παραταγμένοι δίπλα-δίπλα, ο καθορισμός του πλαισίου AF σε προσαρμοσμένο οριζόντιο σχήμα θα μπορούσε να διευκολύνει την εστίαση στον κορυφαίο δρομέα.

Συγχρονισμός φλας σε όλες τις ταχύτητες κλείστρου

Με μια συμβατή μονάδα φλας της Sony (όπως το HVL-F60RM ή το HVL-F46RM)5, η α9 III μπορεί να εκτελέσει πλήρη συγχρονισμό φλας μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/80.0004 δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει τη χρήση φλας για επιπλέον φωτισμό του θέματος κατά τη φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους σε έντονο φως ημέρας με υψηλή ταχύτητα κλείστρου, μειώνοντας την ανάγκη για μεγάλες διατάξεις φωτισμού και διευρύνοντας σημαντικά τις δυνατότητες δημιουργικής λήψης.

Λήψη χωρίς τρεμοπαίξιμο

Ο αισθητήρας εικόνας με παγκόσμιο κλείστρο εκθέτει όλα τα εικονοστοιχεία ταυτόχρονα, οπότε το τρεμόπαιγμα δεν μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε μία εικόνα, αλλά μπορεί να εμφανιστεί μεταξύ των καρέ. Για τη μείωση αυτού του τύπου τρεμοπαίγματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λειτουργίες Anti-flicker Shooting ή Hi frequency flicker-free shooting (Var. Shutter).
(1) α9 III (2) Αισθητήρας εικόνας με κυλιόμενο κλείστρο

Το σφαιρικό κλείστρο εξαλείφει τη ζώνη φλας

Ο προηγμένος αισθητήρας εικόνας της α9 III είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα παγκόσμιου κλείστρου που εκθέτει και διαβάζει όλα τα pixel ταυτόχρονα, εξαλείφοντας τις διαφορές έκθεσης που μπορεί να προκύψουν, για παράδειγμα, όταν φωτογραφίζετε μαζί με φωτογράφους του Τύπου που καλύπτουν μια εκδήλωση. Έτσι εξαλείφεται το ζήτημα του "flash banding" που είναι σύνηθες στις φωτογραφικές μηχανές που χρησιμοποιούν σύστημα κυλιόμενου κλείστρου.

Ταινίες 4K χωρίς παραμόρφωση με υψηλή ανάλυση και λεπτομέρεια

Τραβήξτε ταινίες 4K είτε σε φορμά πλήρους καρέ είτε σε φορμά Super 35mm (περίπου APS-C). Η α9 III καταγράφει ταινίες 4K (3840 x 2160) σε έως και 120p και σε 60p με πλήρη ανάγνωση pixel και υπερδειγματοληψία 6K για δραματικά μειωμένο moiré και jaggies.

4K 120p χωρίς περικοπή για πρώτη φορά σε φωτογραφική μηχανή α

Για πρώτη φορά στη σειρά α της Sony, η α9 III προσφέρει εγγραφή ταινιών 4K (3840 x 2160) 120p χωρίς περικοπή, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν την πλήρη οπτική γωνία που παρέχει οποιοσδήποτε φακός. Για παράδειγμα, πλάνα 4K που έχουν τραβηχτεί σε αργή κίνηση 120p και πλάνα που έχουν τραβηχτεί σε κανονική ταχύτητα 24p μέσα στην ίδια σκηνή θα έχουν την ίδια οπτική γωνία και μπορούν εύκολα να μονταριστούν μαζί χωρίς την ανάγκη αναπλαισίωσης.

S-Cinetone™ για κινηματογραφική εμφάνιση

Το προφίλ εικόνας S-Cinetone της Sony παρέχει την ίδια χρωματική επιστήμη που προσφέρει όμορφα χρώματα και τόνους δέρματος σε όλη την εξαιρετικά αξιόλογη σειρά Cinema Line. Το S-Cinetone παράγει φυσικούς μεσαίους τόνους που είναι απαραίτητοι για την υγιή εμφάνιση του δέρματος, καθώς και απαλά χρώματα και υπέροχες ανταύγειες. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να επικεντρωθούν στη φωτογράφηση, ενώ επιτυγχάνουν κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη για διαβάθμιση χρωμάτων.

Αντιστάθμιση αναπνοής για σταθερή οπτική γωνία κατά την εστίαση

Η αντιστάθμιση αναπνοής εστίασης μειώνει αποτελεσματικά την αναπνοή της εστίασης κατά τη λήψη ταινιών. Η πρωτότυπη τεχνολογία Clear Image Zoom της Sony χρησιμοποιείται για την αυτόματη διατήρηση μιας σταθερής γωνίας θέασης κατά τη διάρκεια των αλλαγών εστίασης για πιο σταθερές εικόνες.

Δυναμική ενεργή σταθεροποίηση λειτουργίας

Μια μονάδα σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας και αισθητήρες γυροσκοπίου ενσωματωμένοι στη φωτογραφική μηχανή, καθώς και βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι σταθεροποίησης εικόνας, επιτρέπουν την προηγμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση να λειτουργεί σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων μέσα στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής σε μια δυναμική ενεργή λειτουργία που βελτιώνει τη σταθεροποίηση κατά περισσότερο από 30% σε σχέση με την υπάρχουσα ενεργή λειτουργία (περίπου).

Αυτόματη κορνίζα

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης θέματος βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη, η λειτουργία αυτόματου καδραρίσματος περικόπτει αυτόματα το καρέ για να διατηρεί το θέμα σε περίοπτη θέση κατά τη λήψη ταινιών. Ακόμη και όταν η κάμερα είναι τοποθετημένη σε τρίποδο, για παράδειγμα, το καδράρισμα προσαρμόζεται συνεχώς, ώστε το καταγεγραμμένο υλικό να μοιάζει σαν να παρακολουθείται το θέμα από έναν έμπειρο χειριστή κάμερας.

Μοναδικά ευέλικτη οθόνη με κλίση για αυξημένη ευελιξία λήψης

Η α9 III διαθέτει οθόνη πολλαπλών γωνιών 4 αξόνων που συνδυάζει τη χρησιμότητα μιας συμβατικής οθόνης με κλίση με ευελιξία πολλαπλών γωνιών με πλευρικό άνοιγμα, επιτρέποντας την απεριόριστη ρύθμιση της γωνίας λήψης είτε κάθετα είτε οριζόντια. Λεπτός, διακριτικός, στιβαρός, ο μηχανισμός επιτρέπει στην οθόνη να απομακρύνεται από το πίσω μέρος του σώματος και να κλίνει προς τα πάνω έως 98°, προς τα κάτω έως 40° και να περιστρέφεται στο πλάι έως 180°. Η ευαίσθητη στην αφή οθόνη LCD τύπου 3,2 είναι βελτιστοποιημένη για εξωτερικές λήψεις, παρέχοντας ανάλυση 2,1 εκατομμυρίων κουκκίδων, ευρεία γκάμα χρωμάτων και άφθονη φωτεινότητα για καθαρή, εύκολη προβολή.

Νέο μπροστινό κουμπί Custom

Μια αναβάθμιση του σχεδιασμού α της Sony, η α9 III διαθέτει ένα προσαρμοσμένο κουμπί στο μπροστινό μέρος για ταχύτερο και ευκολότερο χειρισμό ενώ κρατάτε τη λαβή. Αυτό την καθιστά ακόμη πιο προσαρμόσιμη σε διαφορετικά στυλ λήψης και ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναθέσετε τη λειτουργία Boost συνεχούς ταχύτητας λήψης στο μπροστινό κουμπί για να επιτρέψετε την άμεση ενίσχυση της ταχύτητας κατά τη λήψη ριπής.

Εξαιρετικές προδιαγραφές και επιδόσεις εικονοσκοπίου

Το σκόπευτρο OLED 9,44 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου) περιλαμβάνει μεγέθυνση 0,90x23 με FOV 41 ° για καθαρή, ευρεία θέαση και μια ανανεωμένη δομή που έχει ως αποτέλεσμα ένα προσοφθάλμιο σημείο ύψους 25 mm24. Ένας πρωτότυπος οπτικός σχεδιασμός ελαχιστοποιεί τις εκτροπές που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή όταν κοιτάτε γύρω από την εικόνα του εικονοσκοπίου, παρέχοντας μια πιο συνεπή εμπειρία θέασης. Ο χρόνος καθυστέρησης του εικονοσκοπίου και της οθόνης έχει επίσης μειωθεί για να επιτρέπει πιο σταθερό καδράρισμα, ειδικά κατά τη διάρκεια συνεχών λήψεων. Ο ρυθμός καρέ του εικονοσκοπίου μπορεί να ρυθμιστεί σε Standard (60fps), High (120fps) ή Higher (240fps)25. Η ρύθμιση 240fps παρέχει μια εξαιρετικά ομαλή εικόνα του εικονοσκοπίου με ελάχιστο θόλωμα κίνησης κατά τη λήψη κινούμενων θεμάτων και μειώνει σημαντικά το θόλωμα κίνησης κατά την περιστροφή ή την κλίση.

Δύο υποδοχές μέσων συμβατών με CFexpress Type A

Εκτός από τις κάρτες SD UHS-I και UHS-II, οι υποδοχές μέσων του α9 III υποστηρίζουν κάρτες CFexpress τύπου A. Αυτές είναι ιδανικές για συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας με ταχύτητα έως και 120fps και παρέχουν υψηλές ταχύτητες εγγραφής που αδειάζουν γρήγορα τα buffers των φωτογραφικών μηχανών που παράγουν μεγάλο όγκο δεδομένων φωτογραφιών και ταινιών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποθηκεύουν δεδομένα σε διαφορετικές υποδοχές μέσων ανάλογα με τον τύπο αρχείου, το μέγεθος της εικόνας και την ποιότητα της εικόνας, βελτιώνοντας τη ροή εργασιών.

Προαιρετική κάθετη λαβή VG-C5

Η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C5 παρέχει εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα για μεγάλες συνεδρίες λήψης. Η λαβή και το κουμπί κλείστρου διαθέτουν τον ίδιο εργονομικό σχεδιασμό με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Η πρόσβαση στον έλεγχο είναι επίσης παρόμοια, με ένα ανεξάρτητο μπροστινό προσαρμοσμένο κουμπί (C5), έναν μπροστινό επιλογέα, τους πίσω επιλογείς L και R και μια λειτουργία κλειδώματος στον επιλογέα R. Η κάθετη λαβή VG-C5 μπορεί να φιλοξενήσει δύο μπαταρίες NP-FZ100 για εκτεταμένες περιόδους λήψης.

Ανθεκτική αξιοπιστία για απαιτητικά περιβάλλοντα

Η α9 III διαθέτει εξαιρετική αντίσταση στη σκόνη και την υγρασία, χάρη στις βελτιώσεις του σχεδιασμού με επένδυση από καουτσούκ σιλικόνης γύρω από τα κουμπιά, το κουμπί κλειδώματος φακού, το μαξιλάρι γύρω από την υποδοχή του φακού και άλλες περιοχές. Ένας βελτιωμένος σχεδιασμός EVF σφραγίζει αποτελεσματικά την οπτική διαδρομή του εικονοσκοπίου, επιτυγχάνοντας το ίδιο αποτέλεσμα με μια διπλή γυάλινη δομή. Σε συνδυασμό με φακούς ανθεκτικούς στη σκόνη και την υγρασία, μονάδες φλας και την προαιρετική κάθετη λαβή VG-C5, η α9 III γίνεται ο πυρήνας ενός ανθεκτικού συστήματος ανθεκτικού στη σκόνη και την υγρασία.

Στιβαρό και ανθεκτικό

Με ελαφρύ, υψηλής ακαμψίας κράμα μαγνησίου για το επάνω κάλυμμα, το μπροστινό κάλυμμα, το εσωτερικό πλαίσιο και το πίσω κάλυμμα, το α9 III διαθέτει μεγάλη αντοχή του σώματος, υψηλή αντοχή σε κραδασμούς και αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Είναι κατασκευασμένη για να αντέχει σε απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα, ενώ παραμένει σχετικά συμπαγής και ελαφριά.

Κουρτίνα σκίασης κλειστή κατά την απενεργοποίηση

Μια κουρτίνα σκίασης προστατεύει τον αισθητήρα εικόνας από τη σκόνη και τα σωματίδια κατά την αλλαγή φακών. Όταν είναι ρυθμισμένη στη θέση ON, κλείνει αυτόματα όταν απενεργοποιείται η τροφοδοσία της φωτογραφικής μηχανής.

Εργονομικός σχεδιασμός λαβής

Η α9 III διαθέτει λαβή με νέο σχήμα που βελτιώνει το κράτημα και μειώνει τη σωματική καταπόνηση του χρήστη, ακόμη και όταν φωτογραφίζετε με βαριούς τηλεφακούς ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ένα εργονομικά εκλεπτυσμένο περίγραμμα εξασφαλίζει ότι η λαβή γεμίζει το χέρι του χρήστη για ασφαλές κράτημα που δεν προκαλεί κόπωση.

Βελτιωμένη απεικόνιση ομάδων

Η αποδοτικότητα της ροής εργασιών ενισχύεται δραστικά χάρη στις ομάδες εικόνων. Οι εικόνες που λαμβάνονται με ταχύτητα έως και 120fps σε συνεχείς ριπές μπορούν να οριστούν ως "ομάδες", διευκολύνοντας τον εντοπισμό μιας συγκεκριμένης εικόνας μέσα σε μια μεγάλη ομάδα εικόνων. Σε αυτές τις ομάδες μπορεί επίσης να αποδοθεί μια βαθμολογία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για φιλτράρισμα και αναζήτηση και διατηρείται μετά την εισαγωγή των εικόνων σε μια εφαρμογή επεξεργασίας στον υπολογιστή.

Ενσωματωμένο Wi-Fi για FTP και μεταφορές μέσω smartphone καθώς και απομακρυσμένη σύνδεση PC Remote tethering

Το ενσωματωμένο Wi-Fi (IEEE 802.11ac) με υποστήριξη 2x2 MIMO επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντας στο α9 III να μεταφέρει δεδομένα έως και δύο φορές πιο γρήγορα από τον προκάτοχό του. Η επικοινωνία στα 5 GHz προσφέρει μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα, απαραίτητη για τους φωτογράφους ειδήσεων και αθλητικών εκπομπών που πρέπει να παραδίδουν άμεσα, καθώς και για περιβάλλοντα στούντιο. Η απλή διεπαφή εντός της φωτογραφικής μηχανής καθιστά εύκολη τη μεταφορά δεδομένων φωτογραφιών και ταινιών μέσω διακομιστή FTP, Wi-Fi, γρήγορου ενσύρματου LAN ή USB tethering με smartphone.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
24,6 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Sony E
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
617 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35.6mm x 23.8mm
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6000 x 4000 pixels
Format Εικόνων
HEIF, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160
FPS
120 fps
Format Video
XAVC S, XVAS HS

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Ναι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC, SDXC, microSDHC, microSDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
136,1 mm
Ύψος
96,9 mm
Βάθος
82,9 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 III Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 III Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α1 Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α1 Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a7R V Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a7R V Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 Mark II Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α9 Mark II Full Frame Body Black
από 7.199,00 €από 7.299,00 €από 4.051,21 €από 2.681,52 €από 4.999,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameFull FrameFull Frame
Περισσότερα χαρακτηριστικά