Τροφοδοτικό LED Στεγανό IP67 Ισχύος 60W με Τάση Εξόδου 42V Mean Well
Τροφοδοτικά LED

Τροφοδοτικό LED Στεγανό IP67 Ισχύος 60W με Τάση Εξόδου 42V Mean Well Κωδικός: 25144216

Τροφοδοτικό LED της Mean Well με τάση εξόδου 42V DC. Η κατάλληλη ισχύς τροφοδοσίας για μια ταινία LED υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας την κατανάλωση της σε Watt ανά μέτρο με το μήκος της. Προτείνεται όμως να προμηθευτείτε τροφοδοτικό το οποίο να υποστηρίζει 20% επιπλέον της απαιτούμενης ενέργειας, προκειμένου να μη δουλεύει στα όριά του. Σε αυτή την...
Δες όλη την περιγραφή

22,97
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 22,97 €

Περιγραφή

Τροφοδοτικό LED της Mean Well με τάση εξόδου 42V DC. Η κατάλληλη ισχύς τροφοδοσίας για μια ταινία LED υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας την κατανάλωση της σε Watt ανά μέτρο με το μήκος της. Προτείνεται όμως να προμηθευτείτε τροφοδοτικό το οποίο να υποστηρίζει 20% επιπλέον της απαιτούμενης ενέργειας, προκειμένου να μη δουλεύει στα όριά του. Σε αυτή την περίπτωση η ισχύς τροφοδοσίας του προϊόντος είναι 60 Watt, το οποίο σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει, για παράδειγμα, μια ταινία LED 5 μέτρων με κατανάλωση ισχύος 9.6 Watt ανά μέτρο. Διαθέτει βαθμό προστασίας IP67, που δηλώνει ότι έχει πλήρη προστασία από τη σκόνη και αδιάβροχη προστασία από προσωρινή βύθιση σε νερό.

Χαρακτηριστικά

Έξοδος (DC)
42 V
Ισχύς
60 W
Αδιαβροχοποίηση
IP67

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
mixalissav

μπορείτε να μου πείτε τις διαστάσεις του τροφοδοτικού?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες