LS2 Strobe Ii Ff908 Solid White Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06
Κράνη Μηχανής

LS2 Strobe Ii Ff908 Solid White Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06Κωδικός: 48095234

Το LS2 Strobe II ένα flip-up κράνος με περιστρεφόμενη κατά 90º μπάρα πηγουνιού με άνετη, ολοήμερη εφαρμογή χάρη στην 3D επένδυση που έχει κοπεί με λέιζερ.

Δες όλη την περιγραφή

Το LS2 Strobe II ένα flip-up κράνος με περιστρεφόμενη κατά 90º μπάρα πηγουνιού με άνετη, ολοήμερη εφαρμογή χάρη στην 3D επένδυση που έχει κοπεί με λέιζερ.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 133,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 133,00 €

  2. 133,00 €

Περιγραφή

Το LS2 Strobe II ένα flip-up κράνος με περιστρεφόμενη κατά 90º μπάρα πηγουνιού με άνετη, ολοήμερη εφαρμογή χάρη στην 3D επένδυση που έχει κοπεί με λέιζερ. Εξαιρετικά ασφαλές με το κέλυφος KPA, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και χρήση σε μεγάλα ταξίδια τουρισμού. Επιπλέον, διαθέτει αντιχαρακτική ζελατίνα προετοιμασμένη για το σύστημα αντιθαμβωτικής προστασίας, Pinlock και πτυσσόμενη αντηλιακή ζελατίνα.

  • Βάρος: 1580 (±50 gr.)
  • Προδιαγραφές: ECE 22.06 & P/J

Κατασκευαστής

LS2

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KR521339
Τύπος
Flip-Up
Βάρος (+/-50 gr)
-
Χρώμα
Λευκό
Υλικό
-
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
-
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
-
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • kafe
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το κράνος αγοράστηκε για 2ο αφού ήδη έχω ένα full face για μεγαλύτερες διαδρομές. Ένα Flip up κράνος βοηθάει στην καθημερινότητα, στη ζέστη, στο βάλε βγάλε κτλ. Λοιπόν το κράνος είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, έχει απίστευτο εύρος ορατότητας (όταν είναι κλειστό), έχει πάρα πολύ καλό εξαερισμό (αισθάνεσαι τον αέρα στο κεφάλι να μπαίνει αρκετός, όχι όμως τόσο δυνατός στο στόμα, ίσως επειδή ο αεραγωγός δεν ανοίγει εντελώς), έχει πολύ ωραία αντιηλιακι ζελατινα (τα βλέπεις όλα γαλάζια), έχει πολύ λίγο θόρυβο για flip up και έχει πολύ χοντρή (αφρατη) επένδυση. Είναι ελαφρύ για Flip up, δεν είναι χοντροκομμενο, τα γραφικά του φαίνονται ωραία και είναι 22.06. Η ποιότητα του φαίνεται καλή πλην του μπροστινού αεραγωγου που έχει ένα ψευτοροδελακι για να ανοίγει και να κλείνει, είναι το μοναδικό σημείο που φαίνονται τα 130 ευρώ της αξίας του . Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι όταν είναι ανοιχτό η αεροδυναμική του δεν σε αφήνει να στρίψεις το κεφάλι δεξιά αριστερά με 100 χλμ την ώρα, βέβαια δεν φτιάχτηκε για να είναι ανοιχτό σε αυτά τα χιλιόμετρα, κλειστό όμως δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Συγκρίνοντας το με 2 προηγούμενα flip up που είχα, ένα στα ίδια περίπου λεφτά κι ένα 100 ευρώ παραπάνω, είναι καλύτερο και από τα δύο. Πάρτε το με κλειστά μάτια σε αυτά τα λεφτά.

    • Εφαρμογή
    • Εξαερισμός
    • Ορατότητα
    • Χαμηλός αεροδυναμικός θόρυβος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη