Adidas Fussballliebe Euro24 Pro Μπάλα Ποδοσφαίρου
Μπάλες Ποδοσφαίρου

Adidas Fussballliebe Euro24 Pro Μπάλα Ποδοσφαίρου Κωδικός: 48099788

Γίνε κομμάτι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την Fussballliebe Euro24 Pro, την μπάλα που χρησιμοποιείται στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο σχεδιασμός της μπάλας είναι εμπνευσμένος από τη χαρά του

Δες όλη την περιγραφή

Γίνε κομμάτι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την Fussballliebe Euro24 Pro, την μπάλα που χρησιμοποιείται στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο σχεδιασμός της μπάλας είναι εμπνευσμένος από τη χαρά του ποδοσφαίρου και την ενέργεια του τουρνουά και διαθέτει την τεχνολογία adidas Connected Ball Technology για πρώτη φορά σε UEFA EURO.

Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 128,96 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 158,86 €

  2. 128,96 €

  3. 150,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    150,00 €

  5. 119,00 €

Περιγραφή

Γίνε κομμάτι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την Fussballliebe Euro24 Pro, την μπάλα που χρησιμοποιείται στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο σχεδιασμός της μπάλας είναι εμπνευσμένος από τη χαρά του ποδοσφαίρου και την ενέργεια του τουρνουά και διαθέτει την τεχνολογία adidas Connected Ball Technology για πρώτη φορά σε UEFA EURO. Η θερμικά συγκολλημένη κατασκευή χωρίς ραφές εξασφαλίζει ακρίβεια στα σουτ και απόλυτο έλεγχο.

Αγάπη για το ποδόσφαιρο

Στα γερμανικά σημαίνει "Αγάπη για το ποδόσφαιρο" (Fussballliebe) και διαθέτει την τεχνολογία adidas Connected Ball Technology για πρώτη φορά σε UEFA EURO, παρέχοντας πρωτοφανή εικόνα για κάθε στοιχείο της κίνησης της μπάλας και συμβάλλοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων της UEFA με τη βοήθεια βίντεο-βοηθού διαιτητή. 

Το εξωτερικό κέλυφος της μπάλας υποστηρίζεται από το CTR-CORE το οποίο είναι σχεδιασμένο για ακρίβεια και συνέπεια, για γρήγορο και ακριβές παιχνίδι με μέγιστο σχήμα και συγκράτηση αέρα.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός αντιπροσωπεύει την κίνηση της μπάλας και την ενέργεια του παιχνιδιού μέσα από εμφανή μαύρα σχήματα φτερών, που τονίζονται με πολύχρωμες άκρες, καμπύλες και τελείες. Η χρήση έντονου κόκκινου, μπλε, πράσινου και πορτοκαλί χρώματος γιορτάζει τόσο τη ζωντάνια που φέρνουν τα διαγωνιζόμενα έθνη στο τουρνουά όσο και την καθαρή απλότητα του ποδοσφαίρου που προσελκύει τόση αγάπη από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. 

Οι απεικονίσεις των γηπέδων του κάθε αγώνα εμφανίζονται στη μπάλα μαζί με το όνομα της κάθε διοργανώτριας πόλης.

Κατασκευή με τουλάχιστον 50% ανανεώσιμα υλικά

Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται με τουλάχιστον 50% ανανεώσιμα υλικά. Η επιλογή ανανεώσιμων υλικών προσφέρει περισσότερες επιλογές για τη μείωση της χρήσης μη ανανεώσιμων πόρων. Επιλέχθηκαν ανανεώσιμα υλικά, επειδή ως φυσικοί πόροι μπορούν να δημιουργηθούν ξανά. Σε αντίθεση με τα υλικά από ορυκτά καύσιμα, που εξαντλούνται και δεν αναδημιουργούνται.

Τα ανανεώσιμα υλικά δεν είναι μόνο φυσικά υλικά, αλλά και βιοσυνθετικά υλικά που έχουν φυτική πρώτη ύλη αντί για ορυκτά καύσιμα. Αυτή η πρώτη ύλη μετατρέπεται σε ενδιάμεσα υλικά μέσω χημικής επεξεργασίας και τέλος σε συνθετικά υλικά. Αγοράζοντας αυτό το προϊόν υποστηρίζεις τη γεωργία με οργανικό βαμβάκι.

Λεπτομέρειες:

  • 100% κάλυμμα πολυουρεθάνης
  • Θερμικά συγκολλημένη κατασκευή χωρίς ραφές
  • Σαμπρέλα από βουτύλιο
  • Πιστοποίηση FIFA Quality Pro
  • Τυπωμένο λογότυπο UEFA EURO 24

Euro 2004 - Euro 2024

20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας

Τις χωρίζουν δεκαετίες, τις ενώνουν τα γκολ. Η Adidas κυκλοφόρησε και μια επετειακή έκδοση της Fussballliebe στα χρώματα της Roteiro, της επίσημης μπάλας του Euro 2004, που έλαμψε από icons όπως ο Beckham και ο Zidane.

Εμάς όμως, θα μας θυμίζει πάντα την κατάκτηση του κυπέλλου από την εθνικής μας ομάδα, που κέρδισε όλα τα φαβορί, δείχνοντας πως το δυνατό και οργανωμένο σύνολο μπορεί να νικήσει τις πιο ταλαντούχες μονάδες.

Η δύναμη του συνόλου φαινόταν άλλωστε και στο "Forca", το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης που πρωταγωνιστεί η Roteiro και ερμηνεύει η Nelly Furtado.

Κατασκευαστής

Adidas

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
IQ3682
Mini Ball
Όχι
Χρώμα
Πολύχρωμο
Διοργανώσεις
Euro

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες