Samsung Στεγνωτήριο 9kg A+++ με Αντλία Θερμότητας
Στεγνωτήρια Ρούχων

Samsung Στεγνωτήριο 9kg A+++ με Αντλία Θερμότητας Κωδικός: 48120456

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 9 kg
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 14
  • Επίπεδο Θορύβου: 63 dB (Χαμηλό)
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 60 cm

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί στεγνώνει καλά τα ρούχα και καθαρίζεται εύκολα.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 614,99 €

Περιγραφή

Έξυπνο στέγνωμα

AI Control

Στεγνώστε εύκολα και αποτελεσματικά τα πλυμένα σας ρούχα με τον Έλεγχο AI (Τεχνητή Νοημοσύνη). Προσαρμόζει στις ανάγκες σας το στέγνωμα απομνημονεύοντας τις συνήθειες σας, προτείνοντας σας κύκλους και εμφανίζοντας σας έγκαιρα τις πληροφορίες. Η εφαρμογή SmartThings παρέχει συμβουλές για κύκλους, προγραμματισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων. Έτσι επιλέγει την κατάλληλη σειρά στεγνώματος για έναν κύκλο πλύσης.

Ενεργειακή Κλάση A+++

A +++ Ενεργειακή κλάση με τεχνολογία αντλίας θερμότητας

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί με έναν έξυπνο τρόπο την ενεργεια που χρειάζεται για να στεγνώνουν τα ρούχα. Διαθέτει ενεργειακή κλάση A +++ καθώς χρησιμοποιεί «ψυκτικό» αντί ηλεκτρικής ενέργειας για τη θέρμανση του αέρα, και με αυτόν τον τρόπο ανακυκλώνει τον ζεστό αέρα.

Επιλέξτε από ποια πλευρά θέλετε να ανοίγει η πόρτα

Πόρτα με αλλαγή φοράς

Επιλέξτε την κατεύθυνση που θέλετε να ανοίγει η πόρτα για να ταιριάζει με τη διάταξη του σπιτιού σας. Απλώς αλλάξτε την πλευρά που ανοίγει για να ταιριάζει στον χώρο, σε ό,τι βρίσκεται γύρω της και στον τρόπο που εσείς κινείστε. Έτσι οι τοίχοι δεν θα είναι πλέον εμπόδιο! Επιπλέον η πόρτα είναι διαφανής, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι υπάρχει μέσα με μια ματιά.

Ρούχα χωρίς τσακίσεις

Πρόγραμμα για αποφυγή τσακίσεων

Διατηρήστε τα στεγνά σας ρούχα ατσαλάκωτα για να μην χρειάζονται σιδέρωμα. Απλώς επιλέξτε το πρόγραμμα Αποφυγή Τσακίσεων (Wrinkle Prevent) και, μόλις τελειώσει ο κύκλος στεγνώματος, ο κάδος θα περιστρέφεται κατά διαστήματα χωρίς θερμότητα για έως και 180 λεπτά. Δεν αφήνει τα ρούχα να στέκονται σε ένα σημείο για πολύ ώρα ενώ είναι ζεστά, οπότε δεν σχηματίζονται τσακίσεις στα υφάσματα.

Στεγνώνει έξυπνα

Τεχνολογία OptimalDry

Βελτιστοποιήστε την απόδοση του στεγνώματος χωρίς κόπο! Η τεχνολογία OptimalDry χρησιμοποιεί 3 αισθητήρες για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρακολουθεί την υγρασία και ρυθμίζει τον χρόνο στεγνώματος, έτσι ώστε τα ρούχα να είναι έτοιμα, γρήγορα και με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, αποτρέπει την φθορά των ρούχων και σας υπενθυμίζει να καθαρίζετε τον εναλλάκτη θερμότητας.

Εύκολη συντήρηση

Φίλτρο 2 σε 1

Κάντε πιο εύκολη τη συντήρηση του στεγνωτηρίου σας και βελτιστοποιήστε τις επιδόσεις και την ασφάλεια στεγνώματος. Το νέο Φίλτρο 2-σε-1 διαθέτει φίλτρο πλέγματος δύο στρωμάτων. Δεν χρειάζεται φίλτρο καθαρισμού στον εναλλάκτη θερμότητας, διατηρώντας υψηλή απόδοση στεγνώματος. Δύο συστήματα ειδοποίησης σας υπενθυμίζουν ότι το Φίλτρο και ο Εναλλάκτης Θερμότητας χρειάζονται καθάρισμα.

Στεγνώνει γρήγορα μικρό φορτίο ρούχων

Πρόγραμμα γρήγορου στεγνώματος σε 35'

Στεγνώστε γρήγορα τα ρούχα που σας είναι απαραίτητα, όπως ένα πουκάμισο που φοράτε στη δουλειά ή μια μπλούζα για το σχολείο. Ο κύκλος Quick Dry 35' στεγνώνει ένα μικρό φορτίο ρούχων 1 κιλού, έτοιμα να φορεθούν, σε μόλις 35 λεπτά. Χρησιμοποιώντας υψηλή θερμότητα μπορεί να στεγνώσει με ασφάλεια τα ρούχα, γλυτώνοντας σας χρόνο αναμονής. Έτσι στεγνώνετε τα ρούχα που χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DV90T5240AX

Γενικά

Αριθμός Προγραμμάτων
14
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή κλάση
A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
194 kWh/y
Διάρκεια Κύκλου
220 λεπτά/κύκλο
Χωρητικότητα
9 kg
Επίπεδο Θορύβου
63 dB
Απόδοση Συμπύκνωσης
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αντλία Θερμότητας
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
Όχι
Σύνδεση με Αποχέτευση
Όχι
Λειτουργίες Smart
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
60 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Tatiana_Paschalidou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γιατί δεν το είχα τόσο καιρό!!!! απορώ!!!
    τέλειο!!!
    Σημαντικό...παρατήρησα πως έχω λιγότερη σκόνη μέσα στο σπίτι μου.. και τα σκούρα ρούχα διατηρούν το χρώμα τους πιο ζωντανό για περισσότερο διάστημα.

    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Άρωμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Τσαλακώνει μέτρια τα ρούχα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • K_T56

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικα μου ελυσε τα χερια καθως ειναι ενα απο τα καλυτερα και οικονομικοτερα στην καταναλωση το συνιστω ανεπιφυλακτα

    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Δεν τσαλακώνει τα ρούχα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Άρωμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sziogou
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ξέρω πως ζούσα πριν το στεγνωτήριο, ξέρω όμως πως από εδώ και πέρα θα το χρησιμοποιώ πάντα
    Τα ρούχα είναι μαλακά ακόμα και χωρίς μαλακτικό, μυρίζουν τέλεια και το άρωμα μένει για πολλές μέρες, οι πετσέτες είναι πάντα σαν καινούργιες. Προσοχή και να διαβάζετε προσεκτικά τα ταμπελάκια των ρούχων, το στεγνωτήριο δεν χαλάει τα ρούχα, τα ρούχα που δεν πρέπει να μπουν στεγνωτήριο χαλάνε αν μπουν

    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Δεν τσαλακώνει τα ρούχα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Άρωμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ALEX VASILIADIS
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόσφατη Αγορά, μετά από πάρα πολύ ταλαιπωρία και υπομονή για να καταφέρω να το ξαναβρώ στην αγορά καθώς έχω ήδη το ίδιο μοντέλο αλλά σε πλυντήριο της Samsung και τα έχω κάνει στήλη το ένα πάνω στο άλλο με ειδική βάση. Το παρακολουθώ από το καλοκαίρι του 2023, όπου η τιμή του ήταν στα όρια 500-550 ευρώ και μπορώ να πώ ότι ήταν φοβερή τιμή για αυτά που προσφέρει. Πλέον μετά από μερικούς μήνες η τιμή του έχει ξεφύγει και έφτασα να το βλέπω μέχρι και 1000 ευρώ σε ορισμένα καταστήματα στο σκρουτζ. Η αγορά έγινε στα 699. Γενικά παρότι έδωσα λίγα παραπάνω είμαι φουλ ικανοποιημένος με την αγορά μέχρι στιγμής. Τώρα που γράφω το σχόλιο το έχω μόνο 2 εβδομάδες και η άποψη μου ίσως να μην είναι πολύ αντικειμενική. Ωστόσο στα θετικά:

    Το έχω πάνω στο πλυντήριο με ειδική βάση , είναι πολύ αθόρυβο για στεγνωτήριο από ότι θα περίμενε κανείς, προφανώς η αντλία θερμότητας κάνει μεγάλη διαφορά σε αυτό!!

    Επίσης έχω χαμηλοτάβανο μπάνιο αφού εχει από πάνω πατάρι και μικρό γενικά σε τετραγωνικά μπάνιο κλασικό μππάνιο Παλιάς οικοδομής στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ σε σημείο να βράσει το μπάνιο από την υπερβολική θερμότητα που ισως να έβγαζε. Βγάζει πολύ λίγη θερμότητα στο χωρο σε σημείο που δεν το καταλαβαίνεις καν ότι όντως ζεσταίνει τον αέρα μέσα στο κάδο. Προφανώς η αντλία θερμότητας και εδώ κάνει μεγάλη διαφορά.

    Αρνητικά:
    Για όσους έχουν το πλυντήριο της ιδια σειράς της Samsung να ξέρετε ότι η πλάγια όψη του στεγνωτηρίου αυτού είναι ελάχιστα πιο φωτεινό το χρώμα που έχουν βάψει το μέταλλο. Δεν είναι τοσο ποντικι το χρώμα όσο στο πλυντήριο αλλα μικρό το πρόβλημα αυτό. Γενικά ταιριάζει.

    Μετά την πρώτη φορά χρήσης, καθώς δεν είχα προλάβει ακόμα να συνδέσω το σωλήνα στην αποχέτευση έκανα χρήση του δοχείου συλλογής νερού που έχει . Σε ενα στεγνωμα στο 60% του κάδου γεμάτο το δοχείο του νερού γέμιση φουλ σχεδον. Οπότε να το συνδέσετε καλύτερα με αποχέτευση για να μην αδειάζετε καθε φορά το δοχείο.

    Επίσης Θα προτιμούσα λίγα παραπάνω προγράμματα. Εχει αρκετά αλλα΄το πλυτνήριο έχει περισσότερα ενώ ειναι ιδια σειρά και μοντέλα. Ωστόσο μεχρι στιγμής κάνει απίστευτη δουλειά.

    Εχει στην εφαρμογή της samsung smart things στο κινητό να δεις και τις καταναλώσεις σε ρεύμα. οπότε αυτό μετράει πολύ. Θα επανέλθω σε μερικούς μήνες για καινούργιο σχόλιο μετά από περσότερο καιρό χρήσης!

    Αν το βρείτε με κάτω από 700 ευρώ πάρτετο δεν ξερω αν θα το ξαναβρείτε σε χαμηλότερη τιμή. Το ψάχνω πολλούς μήνες και μόνο ανεβαίνει ...

    5/3/24
    Επανέρχομαι για ενημέρωση μετά από αρκετούς μήνες χρήσης.

    Μέχρι στιγμής είναι άψογο δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα !
    Δεν αλλάζει ότι θα ήθελα να είχε μερικά ακόμα προγράμματα για να μπορεί να συμβαδίζει με τα προγράμματα που έχει παραπάνω το πλυντήριο της ίδια σειρά γιατι τα έχω και τα δύο το ένα πάνω στο άλλο. Ωστόσο σε θέμα χρήσης και λειτουργίας άψογο και σχετικά αθόρυβο. Έχοντας στο πατρικό μου στεγνωτήριο bosch αγορα΄σμένο πριν 15 χρόνια καμιά σχέση ο ήχος οτυ ενός και του άλλου. Ίσως έχει να κάνει με την αντλία θερμότητας που έχει. Έχω μικρό μπάνιο με πατάρι από πάνω κλασικό μπάνιο σε διαμέρισμα παλιάς οικοδομής στην Θεσσαλονίκη και ο ήχος είναι απίστευτα χαμηλός σε σχέση με παλιό στεγνωτήριο.

    Επίσης επειδή είναι σμαρτ τα βλέπω και αυτό και το πλυντήριο στην εφαρμογή και λέει πόσο ρεύμα σε χρήματα κατανάλωσαν οι συσκευές για την λειτουργία τους. Οι λογαριασμοί μου σε ρεύμα από ότα το πήρα και λειτουργώ σε σχεδόν καθημερινή βάση και τα δύο δεν είδα μεγάλες διαφορές. Ζήτημα κανα 10 ευρώ πάνω με πολύυυ έντονο μήνα χρησης. Προφανώς η αντλία κάνει δουλειά !

    Και τελευταίο σε μικρό μπάνιο με πατάρι πάνω θα περίμενε κανείς να βγάζει τόσο πολύ ζέστη το στεγνωτήριο. Κάθε άλλο. καμιά σχέση με το παλιό. Δεν βγάζει έξω ζέστη σε φοβερή ποσότητα είναι φουλ σε ικανοποιητικό επίπεδο σε τόσο μικρό χώρο μπάνιου. Στα πολύ θετικά του αυτό. Και επιπλέον ότι έχει δυνατότητα μέσα στην εφαρμογή να ρυθμίσεις ενώ εχει τελειώσει το στέγνωμα να γυρνάει κάθε τόσο ο κάδος για να μην τσαλακόνονται τα ρούχα η να μην μυρίσουν αν εσύ λείπεις έξω και αργήσεις να το βγάλεις. το μέγιστο που έχω αργήσει είναι δέκα ώρες και γυρνούσε για λίγο ο κάδες κάθε μισή ωρα τα ρούχα ήταν φυσιολογικά όταν τα έβγαλα ούτε μυρωδιά ουτε τπτ!! φοβερό μηχάνημα για τα χρήματα του. Αν το προλάβετε κάτω από 600 είναι ντιλ.

    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Δεν τσαλακώνει τα ρούχα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Άρωμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Δεν τσαλακώνει τα ρούχα
    • Άρωμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

68 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες