HP 15s-fq4010nv 15.6" FHD (i5-1155G7/16GB/512GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)
Laptops

HP 15s-fq4010nv 15.6" FHD (i5-1155G7/16GB/512GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard) Κωδικός: 48129211

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Αυτονομία έως περίπου 9 ώρες
  • Βάρος 1.69 Kg
Δες όλη την περιγραφή
509,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα HP

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 505,46 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    508,00 €

  2. 508,00 €

  3. 508,00 €

  4. 505,46 €

  5. 536,96 €

  6. 821,70 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    528,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    636,74 €

  9. 519,89 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    545,00 €

  11. 509,90 €

  12. 615,00 €

  13. 507,00 €

  14. 579,58 €

Περιγραφή

To HP 15s-fq4010nv απευθύνεται σε φοιτητές που θα χρειαστούν ένα οικονομικό Laptop για τις εργασίες τους, σε μαθητές και καθηγητές για τηλεκπαίδευση καθώς και σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιθυμούν ένα αξιόπιστο και πρακτικό Laptop για την καθημερινότητα τους. Συνολικά πρόκειται για ένα Laptop σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, όπως σερφάρισμα στο internet, Video Streaming και επεξεργασία εγγράφων. Το βάρος των 1.69 κιλών δεν προβληματίζει καθώς πρόκειται για ένα ελαφρύ Laptop που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Η οθόνη με την ανάλυση FHD (1920x1080) είναι ικανή να παρέχει άνεση με καθαρή εικόνα χωρίς να κουράζει τα μάτια. Τέλος διαθέτει μεγάλη μπαταρία που μπορεί να κρατήσει έως και 9 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Επεξεργαστής

Κάντε περισσότερα από όσα σας ενδιαφέρουν με έναν επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς.
Οι επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς επαναπροσδιορίζουν την απόδοση της CPU Intel® για φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Νέες αρχιτεκτονικές πυρήνων και γραφικών, ενίσχυση της απόδοσης με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, καλύτερη στην κατηγορία της ασύρματης και ενσύρματης συνδεσιμότητας και προηγμένα χαρακτηριστικά ρύθμισης παρέχουν υψηλότερα επίπεδα ισχύος και ροής για να υποστηρίξουν τις προσδοκίες σας.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD M.2 PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Λεπτός, αξιόπιστος φορητός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με ό,τι είναι πιο σημαντικό, χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τη λεπτή και φορητή σχεδίαση micro-edge. Ο φορητός υπολογιστής HP 39,6 cm (15,6") προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη οθόνη για απρόσκοπτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, όπου κι αν είστε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε streaming, να περιηγείστε και να ολοκληρώνετε γρήγορα τις εργασίες σας, από το πρωί έως το βράδυ.

Ο υπολογιστής HP 39,6 cm (15,6") με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τη λεπτή και φορητή σχεδίαση micro-edge σάς επιτρέπει την απρόσκοπτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, όπου κι αν είστε.

Άνεση και παραγωγικότητα. Όλη την ημέρα.

Χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, μπορείτε να εργάζεστε, να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε και να παραμένετε συνδεδεμένοι όλη την ημέρα. Το ενσωματωμένο touchpad ακριβείας, που υποστηρίζει πολλαπλές κινήσεις αφής, επιταχύνει την περιήγηση και βελτιώνει την παραγωγικότητά σας.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας χωρίς να ανησυχείτε για την επαναφόρτιση. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 9 ώρες και 15 λεπτά, μπορείτε να εργάζεστε, να βλέπετε περισσότερα και να περνάτε τον χρόνο σας με απόλυτη ξεγνοιασιά

Πάρτε τον παντού. Δείτε περισσότερα

Χάρη στη λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, την οθόνη με πλαίσιο micro-edge 6,5 mm και την αναλογία οθόνης προς σώμα 81%, μπορείτε να παίρνετε τον υπολογιστή μαζί σας παντού, να βλέπετε και να κάνετε περισσότερα.

Αντιθαμβωτική Οθόνη

Απολαύστε τον ήλιο και το αγαπημένο σας περιεχόμενο με αυτή την αντιθαμβωτική οθόνη. Με τις ιδιότητες χαμηλής ανάκλασης και γυαλάδας, έχετε λιγότερες αντανακλάσεις όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

HP Support Assistant

Με τη χρήση του HP Support Assistant, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση των υπολογιστών τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για ενημερώσεις λογισμικού και οδηγών συσκευών, να επιλύουν προβλήματα από την εφαρμογή και να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη της HP σε περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση του BIOS και των οδηγών των συσκευών τους από το HP Support Assistant.

HP CoolSense

Η τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την HP, λειτουργεί σε συνεργασία με το hardware του υπολογιστή για να διαχειρίζεται τη θερμοκρασία του συστήματος και να διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν μια άνετη εμπειρία χρήσης.

Η τεχνολογία HP CoolSense χρησιμοποιεί αισθητήρες θερμοκρασίας για να μετρά τη θερμοκρασία του υπολογιστή και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα των ανεμιστήρων και άλλων παραμέτρων όπως η φωτεινότητα της οθόνης για να διατηρήσει τη θερμοκρασία σε ασφαλή επίπεδα. Στόχος είναι να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του υπολογιστή, καθώς και την απόδοση του συστήματος.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

HP

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i5
Μοντέλο
1155G7
Συχνότητα
2,5 GHz
Γενιά
Tiger Lake (11th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,69 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • roumoun
    1
    11 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ περιορισμένο το τι μπορείς να κάνεις αν του βάλεις κάτι εκτός από το λογισμικό που έρχεται με αυτό (Windows 11) δεν τα βγάζεις εις πέρας, του πέρασα Windows 10 και Linux να το πειραματίσω λιγάκι, κολλάει σε ότι κάνεις γενικα καθώς η HP δεν σου δίνει υποστηρίξει για software και drivers εκτός του Win11. Δεν είναι καλή αγορά, εγγυημένα σε 2 χρόνια δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς παρόλα το μαγευτικό Hardware που διαθέτει. Προσοχή που δίνεται τα λεφτά σας, κάντε καλή έρευνα πριν αγοράσετε κάτι. Λέω την προσωπική μου εμπειρία με το προϊόν.

    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • atkokkinaki

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Touchpad
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

37 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες