Arai Ar Tour X5 Frost Black Κράνος Μηχανής On-Off ECE 22.06 1736gr με Pinlock
Κράνη Μηχανής

Arai Ar Tour X5 Frost Black Κράνος Μηχανής On-Off ECE 22.06 1736gr με PinlockΚωδικός: 48509286

Το Tour-X5 είναι ένα επανασχεδιασμένο κράνος. Όπως συμβαίνει με όλα από το Arai, κάθε βελτίωση γίνεται με προτεραιότητα την προστασία. Και αυτό το νέο μοντέλο σας φέρνει όλο και πιο κοντά στο...

Δες όλη την περιγραφή

Το Tour-X5 είναι ένα επανασχεδιασμένο κράνος. Όπως συμβαίνει με όλα από το Arai, κάθε βελτίωση γίνεται με προτεραιότητα την προστασία. Και αυτό το νέο μοντέλο σας φέρνει όλο και πιο κοντά στο ιδανικό σχήμα Arai για προστασία. Είναι καιρός για μια νέα περιπέτεια με το ολοκαίνουργιο Tour-X5.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 755,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 756,00 €

  2. 755,00 €

Περιγραφή

Το Tour-X5 είναι ένα επανασχεδιασμένο κράνος. Όπως συμβαίνει με όλα από το Arai, κάθε βελτίωση γίνεται με προτεραιότητα την προστασία. Και αυτό το νέο μοντέλο σας φέρνει όλο και πιο κοντά στο ιδανικό σχήμα Arai για προστασία. Είναι καιρός για μια νέα περιπέτεια με το ολοκαίνουργιο Tour-X5.

Σύστημα VAS-A

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι το σύστημα προσωπίδας και η ζελατίνα του. Το νέο σύστημα προσωπίδας VAS-A έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση του Glancing-Off και διευκολύνει τη μετάβαση, χωρίς εργαλεία, σε ένα από τα άλλα στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Adventure, Off-road και On-road.

Super Fibre Shell

Χρησιμοποιεί την κατασκευή κελύφους από Super Fibre Shell της Arai, η οποία λέγεται ότι έχει 40% μεγαλύτερη αντοχή από τις κανονικές ίνες γυαλιού, εν μέρει χάρη στο ότι έχει πολύ λεπτότερα νήματα και μια μοναδική ρητίνη. Έχει επίσης τη ζώνη περιφέρειας του Arai που ενισχύει την περιοχή γύρω από τη θύρα του γείσου. Όπως όλα τα Arai, αυτό είναι ένα απίστευτα ισχυρό εξωτερικό κέλυφος.

Καλή ροή αέρα

Ο αερισμός στο Arai Tour-X5 είναι εξαιρετικός, με αεραγωγό δύο θέσεων και κλειστό πηγούνι που κατευθύνει τον αέρα προς τα πάνω στο πίσω μέρος της προσωπίδας και προς το μέτωπο. Διαθέτει επίσης ένα ρυθμιστικό στο εσωτερικό για να επιτρέπει στον αέρα να φυσάει κατευθείαν στο στόμα, αν το θέλετε.

Το μέτωπο φέρει την ανοιχτή ή κλειστή οπή με το λογότυπο Arai που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Arai Quantic, και η οποία παρέχει πολύ καλή ροή αέρα στο κεφάλι και κατά μήκος του.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Έχει σχεδιαστεί για να δέχεται μια ενδοεπικοινωνία aftermarket της επιλογής σας χάρη σε ένα επίπεδο τμήμα στα πλαϊνά που παρέχει άφθονο χώρο για να το κολλήσετε.

Συνήθως, τα ηχεία τοποθετούνται στα μάγουλα του Arai, αλλά τώρα υπάρχουν έτοιμες εσοχές πίσω από αυτά, καθιστώντας την τοποθέτηση πολύ πιο εύκολη και προκαλούν πολύ λιγότερη ταλαιπωρία κατά την αφαίρεση της επένδυσης για καθαρισμό.

Κατασκευαστής

Arai

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KR521490
Τύπος
On-Off
Βάρος (+/-50 gr)
1736 gr
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Polycarbonate
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Double D Ring
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Υποδοχή Ενδοεπικοινωνίας
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Περιέχεται στην Συσκευασία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη