Visco Parts ΑΞΘ-062 Προφυλακτήρας Θαμνοκοπτικού

Visco Parts ΑΞΘ-062 Προφυλακτήρας ΘαμνοκοπτικούΚωδικός: 48618861

15,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 14,80 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Προφυλακτήρας Θαμνοκοπτικού
Διάμετρος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • zeppos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι τουλάχιστον must για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί χορτοκοπτικό κοντά σε δεντράκια, τειχάκια, σκαλοπάτια ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο με κάποιο ύψος.

    Δεν θα βοηθήσει αν θέλετε να κόψετε πάνω σε απλωμένο γεωϋφασμα ή σωλήνα που ακουμπάει στο έδαφος, αλλά για οποιοδήποτε εμπόδιο έχει ύψος έστω 4-5 εκατοστά από το έδαφος, είναι πραγματικά σωτήριο εξάρτημα. Τοποθετείται πολύ εύκολα σφίγγοντας απλώς 2 παξιμάδια σε σχεδόν οποιοδήποτε κοντάρι (ο κατασκευαστής δίνει 26mm-28mm αλλά με πατέντα να τυλίξεις κάποιο εύκαμπτο πλαστικό γύρω-γύρω μπαίνει και σε πιο χοντρό κοντάρι αν χρειαστεί), έχει διάμετρο 30cm, είναι σχετικά ελαφρύ και είναι κατασκευασμένο από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό.

    Με τον προφυλακτήρα μπορεί κάποιος να κουρέψει ανάμεσα σε δεντράκια ή κοντά σε σύρμα χωρίς να φοβάται ότι θα τα χτυπήσει με τη μεσινέζα. Στη δική μου περίπτωση με βοήθησε να τελειώσω μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καμία ζημιά, δουλειά για την οποία προηγουμένως ήθελα σχεδόν μία ώρα με άπειρη προσοχή γιατί έπρεπε να κουρεύω ανάμεσα σε φωτίνιες φυτεμένες ανά μισό μέτρο που είχαν πίσω τους λιγότερο από μισό μέτρο απόσταση από τειχάκι με σύρμα. Πλέον δεν έχω φόβο ούτε να φθείρω τον κορμό της φωτίνιας, ούτε να κόψω το σύρμα, ούτε να κόψω τη μεσινέζα.

    Πραγματικά ο μόνος λόγος να μην το αγοράσει κάποιος είναι να κόβει διαρκώς σε μεγάλες ανοιχτές εκτάσεις που δεν υπάρχουν εμπόδια. Σε οτιδήποτε άλλο είναι εντελώς απαραίτητο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GregPanDRC

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή κατασκευή και ποιοτικό πλαστικό αν ειναι για εργασία περιστασιακή μετά από 10 φυτα-δεντρακια φαίνεται το πραγματικό του βάρος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    αν ηταν λίγο ποιο μεγαλο θα άξιζε

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

58 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη