Asus Creator Q Q540VJ-I93050 15.6" OLED 120Hz (i9-13900H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) 0°Black (US Keyboard)
Laptops

Asus Creator Q Q540VJ-I93050 15.6" OLED 120Hz (i9-13900H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) 0°Black (US Keyboard) Κωδικός: 48713871

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 2880x1620
  • Core i9 13900H-2.6GHz
  • Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.8Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.419,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.419,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.419,00 €

Περιγραφή

Η ανάδειξη της δημιουργικότητάς σας είναι πιο εύκολη από ποτέ με τον πανίσχυρο ASUS Creator Laptop Q. Εξοπλισμένος με την 13ης γενιάς CPU Intel® Core™ H-series, ένα σύστημα ψύξης με διπλό ανεμιστήρα και τριπλό εξαερισμό και γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 3050, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη απόδοση για οτιδήποτε δημιουργικό, είτε είστε καλλιτέχνης, vlogger, δημιουργός βίντεο, μουσικός ή απλά κάποιος που του αρέσει να διασκεδάζει. Κάθε είδους οπτική δημιουργία θα φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στη φανταστική οθόνη FHD OLED, με τα εξαιρετικά ακριβή, ζωντανά χρώματα, και τα αυτιά σας θα εκτιμήσουν πραγματικά το πανίσχυρο σύστημα ήχου Dolby Atmos® με τον πολυδιάστατο ήχο του. Γίνετε δημιουργικοί, αποκτήστε το ASUS Creator Laptop Q!

Στον πυρήνα της αβίαστης δημιουργίας περιεχομένου είναι η απόδοση, και τα ισχυρά εξαρτήματα του ASUS Creator Laptop Q κάνουν τη δημιουργικότητα εύκολη και διασκεδαστική για τους YouTubers, τους TikTokers, τους podcasters, τους vloggers, τους μουσικούς, τους καλλιτέχνες - στην πραγματικότητα, για οποιονδήποτε χρειάζεται να δημιουργήσει. Χρειάζεστε μια γρήγορη ώθηση για μια δύσκολη εργασία; Απλά μεταβείτε στη λειτουργία Performance για να απελευθερώσετε τη μέγιστη κατανάλωση ενέργειας 90 W TDP από την 13ης γενιάς Intel Core™ CPU και τη GeForce RTX™ GPU. Ο SSD PCIe® SSD έως 2 TB σας παρέχει άφθονο υπερταχύ αποθηκευτικό χώρο για όλα τα έργα σας και φορτώνει όλα τα κλιπ ή τα προσχέδια των ιδεών σας εν ριπή οφθαλμού.

CPU

Η εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ της εργασίας σε έργα και της παραγωγής του τελικού περιεχομένου είναι ευκολότερη με έναν γρήγορο φορητό υπολογιστή: θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο περιμένοντας πράγματα και περισσότερο χρόνο για να φτιάξετε το περιεχόμενό σας. Ο εκπληκτικά γρήγορος επεξεργαστής Intel® Core™ i9-13900H αναλαμβάνει την πολυδιεργασία, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομες είναι οι προθεσμίες σας. Και υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Performance, η οποία μπορεί να αυξήσει την ισχύ της CPU σε σταθερή TDP 45 W. Ο φορητός υπολογιστής ASUS Creator Laptop Q δεν θα σας απογοητεύσει όταν ξαφνικά εμφανιστούν αυτές οι καταπληκτικές ιδέες της τελευταίας στιγμής!

GPU

Ο φορητός υπολογιστής ASUS Creator Laptop Q χρησιμοποιεί μια GPU NVIDIA® GeForce RTX™ επιπέδου στούντιο που αφήνει την οπτική σας δημιουργικότητα να ρέει πραγματικά. Οι GPUs της σειράς GeForce RTX™ 3050 που υποστηρίζονται από ειδικό υλικό για ray tracing, AI και βίντεο, προσφέρουν δημιουργικότητα που είναι όλα μέσα. Απολαύστε υπερρεαλιστικά γραφικά με προηγμένη ανίχνευση ακτίνων και DLSS. Ολοκληρώστε τις ιδέες σας γρηγορότερα με την επιτάχυνση AI που εξοικονομεί χρόνο σε κορυφαίες δημιουργικές εφαρμογές. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι και με μέγιστη σταθερότητα από τα NVIDIA Studio Drivers. Επιπλέον, αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων Studio που αξιοποιεί τη δύναμη του RTX για δημιουργικές ροές εργασίας με υποστήριξη AI.

THERMAL

Συχνά δεν υπάρχει τίποτα το περιστασιακό στο να είσαι ένας "περιστασιακός" δημιουργός, με απαιτητικά χρονοδιαγράμματα και αυστηρές προθεσμίες, ακόμη και αν είναι αυτοεπιβαλλόμενες! Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας ο φορητός σας υπολογιστής να μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε του πετάτε χωρίς φασαρία. Η εξαιρετική ψύξη είναι απαραίτητη για μέγιστη απόδοση και η θερμική τεχνολογία ASUS IceCool Plus στο ASUS Creator Laptop Q χρησιμοποιεί αναβαθμισμένους σωλήνες θερμότητας 8 mm και 6 mm με διπλούς ανεμιστήρες που επιταχύνουν αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. Ο ανεμιστήρας και η πτερωτή 86 λεπίδων είναι κατασκευασμένα από σκληρό και ελαφρύ εποξειδικό πολυμερές υγρών κρυστάλλων (LCP) πλευρικής αλυσίδας. Με λιγότερους κραδασμούς, ο επεξεργαστής Intel Core και η GPU NVIDIA μπορούν να λειτουργούν άνετα σε συνδυασμένη TDP έως και 90 W σε λειτουργία απόδοσης. Αυτός είναι ένας πολύ μακρόσυρτος τρόπος για να πούμε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο ASUS Creator Laptop Q για την παροχή των καλύτερων επιδόσεων!

Οθόνη

Για τις οπτικές δημιουργίες, η ποιότητα της οθόνης είναι το παν, και αυτό σημαίνει ακριβή και ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και φωτεινό λευκό για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες. Η οθόνη FHD OLED του ASUS Creator Laptop Q πληροί όλες τις προϋποθέσεις: είναι πιστοποιημένη με DisplayHDR™ True Black 600 με μέγιστη φωτεινότητα 600 nit, PANTONE® Validated για ακρίβεια χρωμάτων επαγγελματικού επιπέδου και πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για φιλικές προς τα μάτια χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός και λειτουργία χωρίς τρεμοπαίξιμο. Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στο επόμενο επίπεδο οπτικής υπεροχής!

Συνδεσιμότητα

Η γρήγορη και εύκολη διάδοση των δημιουργικών σας ιδεών στον κόσμο είναι ο τομέας στον οποίο το ASUS Creator Laptop Q υπερέχει. Υπάρχει μια υπερταχεία θύρα Thunderbolt™ 4 που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων έως και 40 Gbps, μια θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C®, μια θύρα HDMI® 2.1 που υποστηρίζει έως και μια εξωτερική οθόνη 4K για όποτε χρειάζεται να διοχετεύσετε τα οπτικά σας στοιχεία ή να κάνετε streaming βίντεο σε τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα, μια θύρα RJ-45 που σας προσφέρει πρόσθετη ευελιξία για ενσύρματες συνδέσεις δικτύου υψηλής ταχύτητας και μια τυπική συσκευή ανάγνωσης καρτών SD που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων.

Σχεδιασμός και χρώμα

Για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, ο φορητός υπολογιστής ASUS Creator Laptop Q έρχεται με ένα ειδικό φινίρισμα 0˚ Black, με διακριτικά διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε μέρος του φορητού υπολογιστή. Επίσης, το πληκτρολόγιο και η περιοχή στήριξης παλάμης έχουν ένα μοναδικής υφής λακαρισμένο φινίρισμα που είναι σκληρό και ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα. Στο καπάκι, θα βρείτε το εντυπωσιακό λογότυπο ASUS με φινίρισμα καθρέφτη, που αντανακλά τη δημιουργική πρωτοποριακή σας στάση.

Μπαταρία

Για μια αποδοτική ζωή εν κινήσει, ο φορητός υπολογιστής ASUS Creator Laptop Q διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας 70 Wh που συνεχίζει να λειτουργεί - όπως ακριβώς και η δημιουργικότητά σας. Έτσι, χαλαρώστε στην αγαπημένη σας καφετέρια ή σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση της μπαταρίας!

Πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense

Το πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense έχει μια απίστευτα ικανοποιητική αίσθηση, με τη βέλτιστη αναπήδηση και διαδρομή των πλήκτρων, υπολογισμένη με ακρίβεια.

Σύνδεση με ένα άγγιγμα

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο κουμπί λειτουργίας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με ένα άγγιγμα.

Σύστημα κάμερας και ήχου AI

Πάρτε ξανά τον έλεγχο των συναντήσεών σας με το καινοτόμο σύστημα κάμερας και την τεχνολογία ήχου ASUS AI noise-canceling, με νέους αλγορίθμους που κάνουν τις κλήσεις συνδιάσκεψης ακόμα πιο παραγωγικές.

Ήχος

Για απαράμιλλη ποιότητα ήχου, το ASUS Creator Laptop Q διαθέτει στερεοφωνικό σύστημα ήχου πιστοποιημένο από τους ειδικούς ήχου της Harman Kardon. Παρέχει ισχυρό, καθηλωτικό ήχο που είναι κρυστάλλινα καθαρός. Η καθηλωτική τεχνολογία Dolby Atmos® σας απολαμβάνει την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με ήχο που κινείται γύρω σας, προσθέτοντας εκπληκτικό ρεαλισμό στη μουσική, τις ταινίες και την τηλεόραση.

MIL-STD-810H στρατιωτικού επιπέδου

Οι φορητοί υπολογιστές ASUS είναι κατασκευασμένοι με εξαιρετική ανθεκτικότητα και πληρούν το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H των ΗΠΑ, υποβάλλοντας 8 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 21 σκληρές διαδικασίες δοκιμών - υπερβαίνοντας τα πρότυπα του κλάδου. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και συνεπώς τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός σας υπολογιστής ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο - σήμερα και για πολύ καιρό στο μέλλον.

ProArt Creator Hub

Το ProArt Creator Hub είναι μια προσωπική πύλη όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της συσκευής σας, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ή να βελτιστοποιείτε τη ροή εργασίας σας για ατελείωτη δημιουργικότητα. Διαθέτει έναν πίνακα ελέγχου επισκόπησης, προφίλ ανεμιστήρων για την προσαρμογή της απόδοσης ψύξης και ρυθμίσεις ελέγχου για την εξατομίκευση των δημιουργικών εξαρτημάτων ASUS. Υπάρχει επίσης ένα νέο Color Control που σας βοηθάει να βελτιστοποιήσετε τα χρωματικά εργαλεία: συνεργαστήκαμε με την Pantone® για την παροχή ψηφιακών δεδομένων χρώματος που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε την άγρια δημιουργικότητά σας.

MyASUS

Το MyASUS παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές ASUS που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να συντηρείτε το σύστημά σας, να ενημερώνετε το λογισμικό σας, να βελτιστοποιείτε την απόδοση του υπολογιστή σας και να επικοινωνείτε με την ASUS για υποστήριξη μετά την πώληση.

GlideX

Το GlideX είναι μια λύση διαμοιρασμού οθόνης μεταξύ διαφορετικών συσκευών που χρησιμοποιεί ενσύρματες ή ασύρματες συνδέσεις για να σας προσφέρει έναν μεγαλύτερο και καλύτερο χώρο για εργασία και παιχνίδι. Το GlideX βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας σας εν ριπή οφθαλμού!

ScreenXpert

Το ScreenXpert for ASUS PCs - το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το Microsoft Store ή να το βρείτε στο μενού Έναρξη του υπολογιστή σας - σας βοηθά να διαχειρίζεστε παράθυρα εφαρμογών σε όλες τις οθόνες που είναι συνδεδεμένες στο ASUS PC σας και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της ροής εργασίας σας!

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
2880x1620
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 3050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,8 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες