Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 15.6" IPS FHD (i3-1115G4/8GB/256GB SSD/W11 S) Arctic Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 15.6" IPS FHD (i3-1115G4/8GB/256GB SSD/W11 S) Arctic Grey (US Keyboard) Κωδικός: 48798166

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 IPS
  • Μνήμη 8GB DDR4-3200
  • 256GB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe
  • HDMI/USB 3.2/USB-C
  • Βάρος 1.66kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 315,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 315,60 €

  2. 380,01 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 απευθύνεται σε χρήστες που ψάχνουν για ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση. Προορίζεται για βασικές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, γραφική επεξεργασία, γραφειακές εργασίες και προβολή πολυμέσων. Είναι ένας φορητός υπολογιστής με τεχνικές προδιαγραφές, όπως ο επεξεργαστής Intel Core i3-1115G4, 8GB μνήμη RAM και έναν SSD δίσκο 256GB, αλλά δεν έχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, οπότε θα πρέπει να το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Αρχιτεκτονική Tiger Lake

Η αρχιτεκτονική Tiger Lake αξιοποιεί τη νέα τεχνολογία SuperFin, έναν συνδυασμό νέων τεχνολογιών τρανζίστορ για τη διασφάλιση μιας σταθερής απόκρισης παροχής ισχύος. Ο πυρήνας της CPU Willow Cove με επανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική κρυφής μνήμης και Control Flow Enforcement για καλύτερη ασφάλεια, προσφέρει δραματικές αυξήσεις συχνότητας σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Νέες τεχνολογίες IP όπως PCIe Gen 4, GNA 2.0, Thunderbolt 4, USB 4, IPU6, προσφέρουν πρόσθετη λειτουργικότητα για μεγαλύτερη εμπειρία χρήστη.

Αυστηρή ασφάλεια

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένας χάκερ να κρυφοκοιτάζει τη ζωή σας μέσω της κάμερας σας, οπότε το IdeaPad 5 ήταν εξοπλισμένο με ένα φυσικό κλείστρο απορρήτου που μπλοκάρει την κάμερα όταν δεν θέλετε να σας βλέπουν.

Η χρήση ενός αυτοκόλλητου σημειώματος είναι τόσο μοντέρνα. Και με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας, μπορείτε να ρυθμίσετε το IdeaPad σας να μην ξυπνάει καν αν δεν ανιχνεύσει τη βιομετρική σας υπογραφή.

Κατεβάστε τα σύνορα

Μπείτε στους κόσμους των αγαπημένων σας ταινιών και σειρών με ένα πάνελ οθόνης σχεδιασμένο μέχρι το τελευταίο χιλιοστό που μεγιστοποιεί την εμπειρία θέασης, δίνοντάς σας περισσότερη οθόνη για τα χρήματά σας. Το ονομάζουμε αυτό Active Area Ratio, ή την ποσότητα της οθόνης σε σύγκριση με το μέγεθος των περιβαλλόντων πλαισίων, και το IdeaPad 5 έχει απίστευτο Active Area Ratio 90%.

Μια πινελιά φινέτσας

Αυτό δεν είναι το τυπικό ψυχρό πλαστικό ή μεταλλικός φορητός υπολογιστής που κουβαλάτε μαζί σας - είναι ένα αξεσουάρ μόδας. Το IdeaPad 5 κατασκευάστηκε με ένα νέο επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια, καθιστώντας αυτό το μηχάνημα μαλακό και άνετο στην αφή με ανθεκτικό χρώμα που δημιουργεί μια αίσθηση υφάσματος στην επιφάνεια.

Πολλές επιλογές

Το IdeaPad 5 διαθέτει πλήθος επιλογών, όπως μια θύρα USB-C με δυνατότητα παροχής ενέργειας για να φορτίζετε τις συσκευές σας απευθείας από το φορητό υπολογιστή σας, καθώς και γρήγορη φόρτιση για να φορτίζετε τη μπαταρία σας το συντομότερο δυνατό. Και με ταχύτατους δίσκους SSD και άφθονες επιλογές μνήμης, αυτός ο υπολογιστής είναι κάτι περισσότερο από ένας καθημερινός φορητός υπολογιστής.

Ενίσχυσε την ψηφιακή σου ευεξία

Με τις στοχευμένες λύσεις από το IdeaPad 3, όπως τη φροντίδα των ματιών και την ακύρωση θορύβου, δεν θα έχεις πρόβλημα καταπόνησης των ματιών, πόνο που σχετίζεται με τη στάση του σώματος και απόσπαση προσοχής.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i3
Μοντέλο
1115G4
Συχνότητα
3 GHz
Γενιά
Tiger Lake (11th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
60 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
256 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,65 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μοντέλο
Lenovo Ideapad 3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες