Namco - Bandai Ηλεκτρονικό Παιδικό Παιχνίδι Tamagotchi Uni για 6+ Ετών
Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

Namco - Bandai Ηλεκτρονικό Παιδικό Παιχνίδι Tamagotchi Uni για 6+ ΕτώνΚωδικός: 48870151

Το Tamagotchi Uni είναι η νεότερη γενιά του αγαπημένου σας διαδραστικού εικονικού κατοικίδιου με ροζ κέλυφος και επιτρέπει στους θαυμαστές του να συνδεθούν με έναν εντελώς νέο τρόπο - το Tamaverse! Το

Δες όλη την περιγραφή

Το Tamagotchi Uni είναι η νεότερη γενιά του αγαπημένου σας διαδραστικού εικονικού κατοικίδιου με ροζ κέλυφος και επιτρέπει στους θαυμαστές του να συνδεθούν με έναν εντελώς νέο τρόπο - το Tamaverse! Το Tamaverse είναι το metaverse του κόσμου του Tamagotchi που επιτρέπει στους οπαδούς από όλο τον κόσμο να παίζουν μαζί στην Tama Arena, στο Tama Party, στο Tama

Δες όλη την περιγραφή
55,11
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 55,11 €

Περιγραφή

Το Tamagotchi Uni είναι η νεότερη γενιά του αγαπημένου σας διαδραστικού εικονικού κατοικίδιου με ροζ κέλυφος και επιτρέπει στους θαυμαστές του να συνδεθούν με έναν εντελώς νέο τρόπο - το Tamaverse! Το Tamaverse είναι το metaverse του κόσμου του Tamagotchi που επιτρέπει στους οπαδούς από όλο τον κόσμο να παίζουν μαζί στην Tama Arena, στο Tama Party, στο Tama Fashion και στο Tama Travel! Διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά του Tamagotchi, όπως η φροντίδα, η επικοινωνία, η φορητότητα και το παιχνίδι, το εικονικό σας κατοικίδιο είναι καλύτερο από ποτέ - είναι πιο Μοναδικό, Ενωμένο και Παγκόσμιο!

Το Tamagotchi Uni διαθέτει επίσης διάφορα νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους θαυμαστές τη δική τους μοναδική εμπειρία, όπως DIY δραστηριότητες, εξερεύνηση με τον χαρακτήρα σας και μια κοινωνική πλατφόρμα μέσα στη συσκευή. 

Μπορείτε να συνδεθείτε με το Tamagotchi Uni των φίλων σας για να βγείτε για παιχνίδι, να δώσετε και να λάβετε δώρα, ακόμα και να παντρευτείτε! Επιπλέον, το Tamagotchi Uni συνοδεύεται από ένα ροζ λουράκι, ώστε να μπορείτε να το φοράτε στον καρπό σας για να το παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε και να αλληλεπιδράτε με το UniTama σας με έναν εντελώς νέο τρόπο! Έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και καλώδιο USB-C.

Κατασκευαστής

Namco - Bandai

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
7623224
Ηλικία
6 + ετών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη