Εκκινητής-Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V

Εκκινητής-Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V Κωδικός: 48881007

Ο φορτιστής και εκκινητής μπαταριών αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να διατηρηθεί η επαρκής ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας όταν η μπαταρία του θα έχει αποφορτιστεί. Αυτό...
Δες όλη την περιγραφή

60,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 60,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 60,00 €

Περιγραφή

Ο φορτιστής και εκκινητής μπαταριών αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να διατηρηθεί η επαρκής ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας όταν η μπαταρία του θα έχει αποφορτιστεί. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν θα αφήσετε τα φώτα, το ραδιόφωνο κ.ά, να λειτουργούν όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό.

Επίσης, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες που παρέχονται στην συσκευασία καθώς και τις σωστές διαδικασίες σύνδεσης, για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, θυμηθείτε ότι οι εκκινητές μπαταριών πρέπει να φορτίζονται περιοδικά, ώστε να είναι έτοιμοι για χρήση όταν τους χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KJL71M2D5WB
Είδος
Εκκινητής-Φορτιστής
Λειτουργίες
-
Τάση
12 V

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
tasosmaziotis

εχει και μπαταρία δικια του ωστε να λειτουργεί και χωρίς την μπριζα???

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες