ThikiShop

Veger Τρόμπα Αυτοκινήτου 150PSI Επαναφορτιζόμενη 12V

Veger Τρόμπα Αυτοκινήτου 150PSI Επαναφορτιζόμενη 12V Κωδικός: 48897090

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 6000mah
  • Είσοδος θύρας τύπου c: DC5V-2A
  • Τάση λειτουργίας: 12V (max)
  • Ρεύμα λειτουργίας: 8A (max)
  • Διαστάσεις: 170x70x50mm
  • Βάρος: 648g
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 49,89 €

Περιγραφή

Η τρόμπα TCCBAC είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και ακριβές φούσκωμα ελαστικών. Προσφέρει αύξηση ισχύος 35% και φουσκώνει έως και 150 PSI σε λίγα λεπτά! Ιδανική επιλογή για ταξίδια, εκδρομές και κάθε άλλη περίσταση με περιορισμένη πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

*Λάβετε υπόψη ότι το TCCBAC δεν έχει σχεδιαστεί για εργασίες μεγάλου όγκου όπως στρώματα αέρα, σανίδες κουπιών ή ελαστικά βαρέως φορτίου.

Εύκολη στη χρήση

Απλή λειτουργία, με ένα κλικ. Η φορητή τρόμπα TCCBAC παρέχει τέσσερις προδιαμορφωμένες λειτουργίες φουσκώματος για ποδήλατα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και μπάλες, μαζί με τρεις προκαθορισμένες μονάδες (PSI, KPA, BAR, Kg/cm2).

Ευέλικτη και έτοιμη για κάθε σου ανάγκη

Ο σύμμαχός σου για κάθε έκτακτη ανάγκη. Η επαναφορτιζόμενη τρόμπα διαθέτει ενσωματωμένο LED, για να σε διευκολύνει ακόμα περισσότερο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μπαταρία υψηλής χωρητικότητας

Η τρόμπα αυτοκινήτου διαθέτει μια ισχυρή, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, εξαλείφοντας την ανάγκη για καλώδια ρεύματος. Έτσι, αποτελεί ιδανική λύση για τα ταξίδια, τις εκδρομές σου και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν έχεις πρόσβαση στο ρεύμα.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Μόλις επιτευχθεί η προκαθορισμένη τιμή πίεσης, η αντλία ελαστικών TCCBCA σταματά αυτόματα, προσφέροντάς σου μία πιο ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία. Επιπλέον, η χειροκίνητη λειτουργία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την τιμή πίεσης, με μέγιστη χωρητικότητα 150 PSI, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών φουσκώματος.

Κατασκευαστής

Veger

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
TC-AP01
Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
Τάση
12 V
Πίεση
150 psi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • SmartUnboxers
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η Veger TccBac Air Pump είναι λίγο μεγάλη σε μέγεθος και το βάρος της είναι 650 γραμμάρια. Συνοδεύεται από μία ωραία θήκη μεταφοράς που βοηθάει στη φορητότητα.

    Δοκίμασα της τρόμπα με το πατίνι της xiaomi που έχω. Μόλις κούμπωσα στη βαλβίδα αμέσως πήρα ένδειξη της πίεσης του αέρα στο ελαστικό. Ρύθμισα την πίεση στο προτεινόμενο μέγεθος που είναι τα 45 psi. Ξεκίνησε η παροχή αέρα και σταματάει αυτόματα μόλις πιάσει το ποσό. Όλη η διαδικασία κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

    Δοκίμασα και με το ελαστικό στο αυτοκίνητο μου. Άλλαξα τη μονάδα σε bar και ρύθμισα στο επιθυμητό επίπεδο. Στα θετικά η μεγάλη δύναμη της τρόμπας που κάνει τη διαδικασία πολύ γρήγορη αλλά από την άλλη παράγει αρκετό θόρυβο. Και εδώ μόλις πιάσει το επιθυμητό επίπεδο σταματάει αυτόματα η διαδικασία.

    Είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και ακριβές φούσκωμα σε ταξίδια, εκδρομές και κάθε άλλη περίσταση, με δυνατή παροχή αέρα και μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Είτε πρόκειται για λάστιχο οχήματος είτε για μπάλα, με τη συγκεκριμένη τρόμπα μπορούμε να τα φουσκώσουμε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μικρά αρνητικά το βάρος και ο κάπως έντονος θόρυβος που όμως δεν επηρεάζουν τη συνολική εμπειρία χρήσης.

    PROS
    - Γρήγορη παροχή αέρα
    - Δυνατή μπαταρία
    - Πολλές μονάδες μέτρησης

    CONS
    Έντονος θόρυβος

    Δείτε το βίντεο παρουσίασης και στο κανάλι μου στο YouTube.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Κουμπώνει καλά στη βαλβίδα
    • Ακρίβεια μπαρόμετρου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες