Candy Πλυντήριο Ρούχων 9kg με Ατμό 1600 Στροφών Γκρι 31018695 31018695
Πλυντήρια Ρούχων

Candy Πλυντήριο Ρούχων 9kg με Ατμό 1600 Στροφών Γκρι 31018695 31018695 Κωδικός: 48912487

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα (Kg): 9
  • Στροφές: 1600
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 16
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 53 cm

Πλυντήριο ρούχων της Candy με χωρητικότητα κάδου 9 κιλά, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 379,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 384,99 €

  2. 379,00 €

  3. 390,37 €

  4. 415,21 €

Περιγραφή

RapidÓ PRO

Το RapidÓ PRO είναι το πιο γρήγορο πλυντήριο που εξοικονομεί χρόνο με εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης: χάρη στον καινοτόμο κινητήρα Speed-Drive Motor και το σύστημα Quick&Clean, μπορεί να πλύνει πλήρως το φορτίο σε μόλις 39 λεπτά χωρίς να μειώνει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Το καινοτόμο πρόγραμμα Steam Hygiene Plus, δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από το BAF (British Allergy Foundation), εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό των υφασμάτων.

Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα

Η επιλογή του σωστού κύκλου πλύσης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Χάρη στη λειτουργία Snap & Wash, μπορείτε να μάθετε ποιο πρόγραμμα είναι το πιο κατάλληλο για την ποσότητα, τον τύπο και το χρώμα των ρούχων σας σε μια στιγμή χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

hOn Εφαρμογή

Ετοιμαστείτε να φέρετε επανάσταση στη ζωή σας με την εφαρμογή hOn. Πώς; Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 60 κύκλους για όλους τους τύπους υφασμάτων, παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την αφαίρεση λεκέδων και τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού. Επιτρέπει επίσης τη συνεχή παρακολούθηση της απόδοσης και της κατανάλωσης και προσφέρει προτάσεις για τη βελτιστοποίησή τους. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες αυτοσυντήρησης για να αποτρέψετε βλάβες και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος σας για να εξασφαλίσετε εξαιρετική απόδοση για τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά με την ησυχία σας ότι μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή και να ελέγχετε την κατάσταση πλύσης από το smartphone σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν δεν είστε στο σπίτι.

Γρήγορα προγράμματα

Το RapidÓ PRO σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο και να τον ξοδεύετε σε πράγματα που σας αρέσουν περισσότερο με την πλήρη γκάμα γρήγορων προγραμμάτων του. Χάρη στο νέο Speed Drive Motor, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο πλύσης έως και 50% χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης.

Πρόγραμμα εύκολου σιδερώματος 39 λεπτών

Το πρόγραμμα RapidÓ PRO Easy Iron Plus 39' επιτρέπει στον ατμό να εισχωρήσει βαθιά στα ρούχα, χαλαρώνοντας τις ίνες. Διαθέτει 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, μειώνει τις τσακίσεις και μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για το σιδέρωμα.

Τέλεια αποτελέσματα

Ο πρωτοποριακός και ανθεκτικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες από άνθρακα Speed-Drive Inverter μπορεί να αυξήσει την απόδοση καθαρισμού έως και 50% (σε σύγκριση με ένα πρότυπο κινητήρα γενικής χρήσης), ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τους ενοχλητικούς κραδασμούς του πλυντηρίου ρούχων.

Γρήγορο καθάρισμα

Η αποκλειστική τεχνολογία Quick&Clean αναμιγνύει νερό και απορρυπαντικό σε ένα ενιαίο, εξαιρετικά συμπυκνωμένο διάλυμα. Η συσκευή ψεκάζει το διάλυμα στο τύμπανο με πίδακα υψηλής πίεσης, που διεισδύει βαθιά στις ίνες των υφασμάτων. Αυτή η νέα τεχνολογία αυξάνει την απόδοση πλύσης του απορρυπαντικού, μειώνοντας έτσι την κανονική θερμοκρασία πλύσης: στους 20°C ένα αποτέλεσμα πλύσης 40°C, στους 40°C ένα αποτέλεσμα πλύσης 60°C και στους 60°C πραγματικά μπορείτε να επιτύχετε βαθιά καθαρισμός πολύ λερωμένων υφασμάτων.

Πρόγραμμα Steam Hygiene Plus

Το RapidÓ PRO διαθέτει το πρόγραμμα Steam Hygiene Plus για τη μείωση των τσακίσεων, την απλοποίηση του σιδερώματος και την αφαίρεση οσμών και αλλεργιογόνων. Αυτός ο καινοτόμος κύκλος φτάνει και διατηρεί θερμοκρασία 60°C και συνδυάζει τον ατμό με ένα ισχυρό ξέβγαλμα για να εξασφαλίσει υγιεινό πλύσιμο και ρούχα χωρίς αλλεργίες.

Άνεση

Ο πρωτοποριακός, εργονομικός σχεδιασμός του Candy RapidÓ PRO αναπτύχθηκε για να κάνει το πλύσιμο χωρίς άγχος. Διαθέτει τη μεγαλύτερη και ψηλότερη πόρτα της αγοράς, η οποία κάνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση αβίαστη και εύκολη.

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1600 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
16
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Γκρι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
49 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
9 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:48 hrs
Κατανάλωση Νερού
46 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
78 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Ζύγισμα Ρούχων
Όχι
Slim Line
Όχι
Για Μικρούς Χώρους
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
53 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Antonios_Karapatakis
    5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    simera to paralaba to s/k fa to balo ke fa epanerfo
    ala i metafora itan apsoxi ke grigora apo Athina -Edessa
    doulebi kala ke ine efkolo me to hon app wifi to app exi ola ta progamata to basis sto wifi ke to app ta ola ke perimenis ke se dixni sto app ti kani se live xrono ke otan teliosi barai to kinito i to blepis esi an felis

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες