Ugreen USB 3.0 Hub 5 Θυρών με σύνδεση USB-C Ασημί
USB Hub

Ugreen USB 3.0 Hub 5 Θυρών με σύνδεση USB-C Ασημί Κωδικός: 48917841

Το USB hub Ugreen CM478 είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό gadget για όσους εκτιμούν την αποτελεσματικότητα στην εργασία στον υπολογιστή. Χάρη στις διάφορες θύρες του: USB 3.0, 2x...

Δες όλη την περιγραφή

Το USB hub Ugreen CM478 είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό gadget για όσους εκτιμούν την αποτελεσματικότητα στην εργασία στον υπολογιστή. Χάρη στις διάφορες θύρες του: USB 3.0, 2x USB 2.0 και HDMI. Το CM478 διευκολύνει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών συσκευών σε μια θύρα USB-C. Η συμβατότητα με διάφορα λειτουργικά συστήματα το...

Δες όλη την περιγραφή
20,80
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 20,80 €

Περιγραφή

Το USB hub Ugreen CM478 είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό gadget για όσους εκτιμούν την αποτελεσματικότητα στην εργασία στον υπολογιστή. Χάρη στις διάφορες θύρες του: USB 3.0, 2x USB 2.0 και HDMI. Το CM478 διευκολύνει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών συσκευών σε μια θύρα USB-C. Η συμβατότητα με διάφορα λειτουργικά συστήματα το καθιστά μια ευέλικτη λύση για πολλούς χρήστες.

Γρήγορα και αποτελεσματικά

Το USB hub Ugreen CM478 εγγυάται υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών άμεσα. Η θύρα USB 3.0 παρέχει ιλιγγιώδη ταχύτητα έως και 5 Gbps, ενώ οι δύο θύρες USB 2.0 παρέχουν έως και 480 Mbps. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η θύρα PD 100W επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση των συσκευών, καθιστώντας το CM478 ένα εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο.

Ποιότητα εικόνας

Με θύρα HDMI που υποστηρίζει 4K@30Hz, το USB hub CM478 της Ugreen σας επιτρέπει να μεταδίδετε βίντεο με την υψηλότερη ποιότητα. Είτε σχεδιάζετε μια παρουσίαση είτε θέλετε να απολαύσετε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη, το CM478 εγγυάται μια κρυστάλλινη εικόνα χωρίς καθυστέρηση.

Άνεση και ανθεκτικότητα

Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία. Το μήκος του καλωδίου των 20 cm παρέχει ευελιξία, ενώ το συμπαγές μέγεθός του (120 x 28 x 12 x 12 mm) επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, ο προσαρμογέας είναι ανθεκτικός στις φθορές και μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση.

Ευκολία χρήσης

Το Ugreen CM478 είναι μια συσκευή plug-and-play, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού. Απλώς συνδέστε το USB hub στον υπολογιστή ή το smartphone σας για να επεκτείνετε αμέσως τις δυνατότητες της συσκευής σας. Είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

Κατασκευαστής

Ugreen

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CM478
Interface
USB 3.0
Σύνδεση με Υπολογιστή
USB-C
Πλήθος Θυρών
5
Θύρες USB
USB-C
Παροχή Ρεύματος
Παροχή Ρεύματος USB
Υποστήριξη Apple
Όχι
Power Delivery (PD)
Ναι
Θύρα Φόρτισης
Όχι
Ethernet
Όχι
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες