Dell Inspiron 5430 14" (i7-1360P/16GB/1TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Dell Inspiron 5430 14" (i7-1360P/16GB/1TB SSD/W11 Home) (US Keyboard) Κωδικός: 49002751

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 14" 2560x1600
  • Μνήμη RAM 16GB DDR5 4800MHz
  • Δίσκος 1TB NVMe SSD
  • Βάρος 1.59Kg
Δες όλη την περιγραφή
747,12
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

4 τεμάχια στο Skroutz hub

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 747,12 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 747,12 €

  2. 747,12 €

Περιγραφή

Το Dell Inspiron 5430 14" με τον επεξεργαστή i7-1360P, 16GB μνήμη RAM, 1TB SSD και προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows 11 , απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή με αξιόπιστη απόδοση για καθημερινές εργασίες και πολυμέσα.

Ο επεξεργαστής i7-1360P παρέχει αρκετή ισχύ για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, γραφειοκρατικές εργασίες, αναπαραγωγή πολυμέσων και ελαφρύ παιχνίδι. Η μνήμη RAM 16GB επιτρέπει την ομαλή πολυεργασία και την εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ το SSD αποθηκεύει τα δεδομένα σας με γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Η οθόνη 14 ιντσών προσφέρει άνετη φορητότητα και είναι κατάλληλη για εργασία και ψυχαγωγία. Επιπλέον, η προεγκατεστημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 11 παρέχει επιπλέον λειτουργίες και ασφάλεια για επαγγελματική χρήση.

Εξαιρετικός ήχος που σας συγκινεί

Από τη μουσική μέχρι τις ταινίες και τις σειρές, ακούστε το περιεχόμενό σας όπως πρέπει να ακούγεται με τον spatial ήχο Dolby Atmos®.

Ηχεία προς τα πάνω, ήχος στην μπροστινή σειρά

Αποκτήστε εξαιρετική ποιότητα ήχου όπου κι αν πάτε με τα ηχεία που εκπέμπουν προς τα πάνω και διοχετεύουν τον ήχο προς την κατεύθυνσή σας.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με δονήσεις που αγαπάτε

Απολαύστε πλήρως το περιεχόμενό σας από οπουδήποτε με δυνατό και καθαρό ήχο από τα ηχεία του Inspiron 14. Ακούστε podcasts και λίστες αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας σύνδεση Bluetooth.

Ενσωματωμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής για ψυχική ηρεμία

Το ExpressSign-in σε συνδυασμό με το Windows Hello βελτιστοποιεί την εμπειρία σύνδεσης με την τεχνολογία ανίχνευσης παρουσίας.

Αφυπνίζει τον υπολογιστή σας όταν πλησιάζετε και τον κλειδώνει όταν απομακρύνεστε. Επιπλέον, όταν ένας θεατής προσπαθεί να δει την οθόνη σας από δίπλα ή πίσω σας, ο υπολογιστής σας αυτόματα texturizes την οθόνη σας για προστασία του απορρήτου και τη σβήνει όταν κοιτάτε αλλού.

Νιώστε τη δύναμη

Οι επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς προάγουν τους υπολογισμούς στον πραγματικό κόσμο και προσφέρουν εξαιρετικά αποδοτική πολυχρηστικότητα. Φτάστε στην κορυφαία απόδοση με την αστραπιαία και αποδοτική μνήμη LPDDR5 που σας επιτρέπει να αλλάζετε εφαρμογές με ευκολία, ενώ παράλληλα μεγιστοποιείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συνομιλία μέσω βίντεο υψηλής ποιότητας

Κάμερα FHD

Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό με την κάμερα ανάλυσης FHD. Όταν είστε έτοιμοι να αποσυνδεθείτε, ένα χειροκίνητο κλείστρο απορρήτου της κάμερας σας καλύπτει.

Μείωση ήχου AI

Καθαρός ήχος με ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα και AI που μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Περισσότερα οθόνη για να αγαπήσετε

Παρακολουθήστε την ψυχαγωγία σας να ζωντανεύει σε μια πανέμορφη οθόνη με αναλογία διαστάσεων 16:10, ψηλότερη από τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές 14 ιντσών με αναλογία 16:9. Η οθόνη μειώνει τις βλαβερές εκπομπές μπλε φωτός χάρη είτε στο λογισμικό Dell ComfortView είτε στις λύσεις υλικού Dell ComfortView.

Βιώσιμη γνώση

Ο Inspiron 14 έχει σχεδιαστεί με βιώσιμα υλικά και αποστέλλεται σε συσκευασία που αποτελείται έως και 100% από ανακυκλωμένο ή ανανεώσιμο περιεχόμενο και είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμη. Σε επιλεγμένους φορητούς υπολογιστές Inspiron χρησιμοποιείται η τεχνολογία seamless logo στο καπάκι, η οποία συμβάλλει στη μείωση των αποβλήτων κατά τη διαδικασία κατασκευής. Η νέα σειρά Inspiron είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο EPEAT Silver και έχει πιστοποίηση Energy Star.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 16 GB μνήμη RAM και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Αποθηκευτικός χώρος SSD 1TB

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 1TB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και υποδοχές


1. Αναγνώστης καρτών SD 2. USB 3.2 Gen 1 τύπου Α

3. Υποδοχή ήχου γενικής χρήσης

4. Υποδοχή τροφοδοσίας

5. HDMI 1.4

6. USB 3.2 Gen 1 Τύπος-A

7. Thunderbolt 4.0 (PowerDelivery & DisplayPort)

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
1360P
Συχνότητα
3,7 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
2560x1600

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,59 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Dell Inspiron

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες