Σετ 20 Μπαλόνια Latex Μαύρα
Μπαλόνια

Σετ 20 Μπαλόνια Latex Μαύρα Κωδικός: 49056264

Συσκευασία μπαλονιών 20 τεμαχίων κατασκευασμένα από latex, κατάλληλα για τη διακόσμηση του χώρου σας ή κάποιας εκδήλωσης. Τα μπαλόνια αυτού του είδους μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο. Εάν φουσκώσουν με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες και καθώς περνάει η ώρα μικραίνουν και πέφτουν. Σε περίπτωση που φουσκώσουν με αέρα δεν αιωρούνται,...
Δες όλη την περιγραφή

-10%στα 3+ τεμάχια

1,35
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 1,35 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,35 €

  2. 1,54 €

Περιγραφή

Συσκευασία μπαλονιών 20 τεμαχίων κατασκευασμένα από latex, κατάλληλα για τη διακόσμηση του χώρου σας ή κάποιας εκδήλωσης. Τα μπαλόνια αυτού του είδους μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο. Εάν φουσκώσουν με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες και καθώς περνάει η ώρα μικραίνουν και πέφτουν. Σε περίπτωση που φουσκώσουν με αέρα δεν αιωρούνται, μπορείτε όμως να τα αφήσετε στο πάτωμα, να τα κρεμάσετε, να τα δέσετε ή να τα τοποθετήσετε σε stick και να τα βάλετε σε κάποιο βάζο, ποτήρι ή ακόμα και να τα κρατήσετε.
Τα μπαλόνια αποστέλλονται ξεφούσκωτα. Συνιστάται να μην φουσκώσουν με περισσότερα λίτρα αέρα ή ήλιο από αυτά που ενδείκνυνται από τον κατασκευαστή καθώς υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Latex
Σχήμα
Κλασικό
Χρώμα
Μαύρο
με Led
Όχι
Νούμερο
-
Σύνθεση
Όχι
Τεμάχια
20 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες