Pakketo William Καρέκλα Gaming Δερματίνης Μαύρη
Καρέκλες Gaming

Pakketo William Καρέκλα Gaming Δερματίνης ΜαύρηΚωδικός: 49134930

Καρέκλα gaming της εταιρείας Pakketo, ιδανική για ανθρώπους που παραμένουν πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους, είτε για παιχνίδια είτε για εργασία. Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα και μηχανισμό...

Δες όλη την περιγραφή

Καρέκλα gaming της εταιρείας Pakketo, ιδανική για ανθρώπους που παραμένουν πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους, είτε για παιχνίδια είτε για εργασία. Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα και μηχανισμό ανάκλισης, όπου σας επιτρέπει να κλειδώσετε την πλάτη της σε οποιοδήποτε σημείο για να βρείτε την πιο βολική θέση. Η επένδυση από συνθετικό δέρμα, παρέχει...

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 69,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,00 €

Περιγραφή

Καρέκλα gaming της εταιρείας Pakketo, ιδανική για ανθρώπους που παραμένουν πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους, είτε για παιχνίδια είτε για εργασία. Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα και μηχανισμό ανάκλισης, όπου σας επιτρέπει να κλειδώσετε την πλάτη της σε οποιοδήποτε σημείο για να βρείτε την πιο βολική θέση. Η επένδυση από συνθετικό δέρμα, παρέχει ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές αλλά και εύκολη δυνατότητα καθαρισμού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • * Μηχανισμός Relax / Ρυθμιζόμενη πλάτη: Ώστε το κάθισμα να ακολουθεί όλες τις κινήσεις του σώματος μπρος – πίσω, προσφέροντας πλήρη ελευθερία αλλά και σταθερή στήριξη της μέσης και της σπονδυλικής στήλης.
  • * Ρυθμιζόμενο ύψος: Ώστε να προσαρμόσετε και να “κλειδώσετε” το κάθισμα στη κατάλληλη εργονομική θέση που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύψος.
  • * Η πεντακτινωτή βάση είναι πολυπροπυλενίου σε μαύρο με μπλε χρώμα.
  • * Εσωτερικά φέρει επένδυση Foam.
  • * Επένδυση τεχνόδερμα: Επένδυση με τεχνόδερμα υψηλών αντοχών που παρέχει ανθεκτικότητα και εύκολο καθάρισμα.
  • * Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι μέσης & αυχένα: Που υποστηρίζει την πολύωρη χρήση του καθίσματος, εξασφαλίζοντας την ξεκούραση του χρήστη.
  • * Μπράτσα με κλίση για την καλύτερη στήριξη και ακολουθία των χεριών.
  • * Μοντέρνος σχεδιασμός με ένα Design που ξεχωρίζει στον χρωματικό συνδυασμό: Μαύρο - Μπλε.
  • * Ενισχυμένη μπουκάλα στήριξης Class 2.

Κατασκευαστής

Pakketo

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Δερματίνη
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
-

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Όχι
Υποπόδιο
Όχι
Ανάκλιση
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος Καθίσματος
59 cm
Βάθος Καθίσματος
50 cm
Ύψος Καθίσματος (min)
42 cm
Ύψος Καθίσματος (max)
52 cm
Ύψος Πλάτης Καθίσματος
77 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • VaggL
    2
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω περίπου 6 μήνες. Έκανα το λάθος να υποθέσω ότι οποιαδήποτε καρέκλα "θα την παλέψει" με μένα, που είμαι άνω των 100 κιλών και του 1.91, δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για το βάρος που αντέχει κλπ... και την πάτησα.

    Αποδείχτηκε πολύ μικρή για τα κυβικά μου. Είναι αρκετά στενή και οι άκρες του καθίσματος που σχηματίζουν "μπάκετ" δεν έχουν αρκετή γέμιση από αφρό, με αποτέλεσμα να πονούν τα μπούτια μου από τα σίδερα που βρίσκονται στο εσωτερικό. Αν έχετε πλατύ κάτω μέρος σώματος ΔΕΝ είναι για σας, μην συνεχίσετε καν το διάβασμα.

    Η μπουκάλα για την ρύθμιση του ύψους είναι αρκετά καλή και "αντέχει", αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον μηχανισμό κλίσης της πλάτης, που, μετά βίας κρατιέται και βγάζει συνέχεια... κραυγές αγωνίας *ΓΚΡΑΟΥ* όταν κουνιέμαι.

    Το κάθισμα είναι σχετικά καλό, πιάνομαι μετά από 2-3 ώρες, αλλά έχω κάτσει και σε χειρότερες καρέκλες που νιώθω το σίδερο από κάτω. Σε αυτήν δεν το ένιωσα τόσο, αλλά δεν είναι για πολλές ώρες. Η πλάτη της με ενόχλησε περισσότερο γιατί είναι πολύ λεπτή χωρίς αρκετή γέμιση αφρού και τα μαξιλάρια είναι ψιλοψεύτικα.

    Η δερματίνη για αυτή την κατηγορία τιμής δείχνει αρκετά καλή και δεν έχει καμία φθορά, σε αντίθεση με άλλες φθηνές καρέκλες που ξεφλουδίζουν γρήγορα.

    Θα έλεγα πως η συγκεκριμένη θα ταιριάξει σε πολύ αδύνατους ανθρώπους ή παιδιά μικρής ηλικίας και είναι μια καλή οικονομική λύση για εκείνους. Αν είστε θρεφτάρια ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ, πάρτε κάτι καλύτερο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από My Deco

    Ευκολη στην συναρμολόγηση . Σχετικά μετρίου μεγέθους θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο άνετη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

49 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν