Pocket Bravery PS5 Game - Προπαραγγελία
PS5 Games

Pocket Bravery PS5 Game - ΠροπαραγγελίαΚωδικός: 49166279

Το Pocket Bravery είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι μάχης σε στυλ SD, με χαρισματικούς χαρακτήρες, ζωντανά χρώματα και ένα σύστημα μάχης βασισμένο στα κλασικά παιχνίδια της δεκαετίας του '90. Φτιαγμένο για...

Δες όλη την περιγραφή

Το Pocket Bravery είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι μάχης σε στυλ SD, με χαρισματικούς χαρακτήρες, ζωντανά χρώματα και ένα σύστημα μάχης βασισμένο στα κλασικά παιχνίδια της δεκαετίας του '90. Φτιαγμένο για να προσελκύσει έμπειρους παίκτες, αλλά διαθέτει και χαρακτηριστικά για να διδάξει νέους.

Δες όλη την περιγραφή
29,99
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 29,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,90 €

  2. 29,00 €

  3. 29,99 €

Περιγραφή

Το Pocket Bravery είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι μάχης σε στυλ SD, με χαρισματικούς χαρακτήρες, ζωντανά χρώματα και ένα σύστημα μάχης βασισμένο στα κλασικά παιχνίδια της δεκαετίας του '90. Φτιαγμένο για να προσελκύσει έμπειρους παίκτες, αλλά διαθέτει και χαρακτηριστικά για να διδάξει νέους.

Ιστορία

Εμπνευσμένο από τα κλασικά fighting games της δεκαετίας του '90, όπως το Street Fighter, το Fatal Fury και το King of Fighters, το 'Pocket Bravery' διοχετεύει την αισθητική του 'neo geo' για ένα σύγχρονο fighting game με μια ρετρό πινελιά!

Με πρωτότυπους χαρακτήρες, ζωηρά χρώματα και ένα εντυπωσιακό σύστημα μάχης, το 'Pocket Bravery' έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους παίκτες υψηλού επιπέδου, ενώ παράλληλα είναι εύκολα προσβάσιμο για αρχάριους να το πάρουν και να το παίξουν!

Διαλέξτε τον χαρακτήρα σας

Διαλέξτε από ένα ποικίλο καστ 11 μοναδικών χαρακτήρων! Από όλες τις γωνιές του κόσμου, αυτοί οι μαχητές με τις γροθιές φέρνουν στο πεδίο της μάχης τις μοναδικές τους προσωπικότητες και τις απαράμιλλες δεξιότητές τους. Επιλέξτε τον πρωταθλητή σας, κατακτήστε τις ειδικές τους δεξιότητες και ετοιμαστείτε να τα βάλετε με τα φιλαράκια σας!

Επαναφορά του καθαρού κώδικα

Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία online multiplayer. Χάρη στον εξελιγμένο Roll Back Net Code οι παίκτες του Pocket Bravery μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτα online παιχνίδια με ελάχιστη καθυστέρηση - ακόμα και με παίκτες από διαφορετικές περιοχές! Οπότε, μπείτε στο διαδίκτυο και πολεμήστε τους φίλους σας.

Story mode

Εκτός από τους συναρπαστικούς τρόπους παιχνιδιού, το Pocket Bravery διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία. Ακολουθήστε το ταξίδι του Nuno σε μια ιστορία λύτρωσης και δόξας καθώς γίνεται μέλος της Αγέλης! Γνωρίστε μια σειρά από μοναδικούς χαρακτήρες, όλοι με τις δικές τους ιστορίες και κίνητρα. Βυθιστείτε στο σύμπαν του Pocket Bravery και ετοιμαστείτε να νιώσετε αυτά τα συναισθήματα.

Στοιχειώδεις συνδυασμοί

Φορτίστε τους μετρητές σας και εξαπολύστε ισχυρές επιθέσεις χρησιμοποιώντας τα στοιχεία, όπως φωτιά, νερό και ηλεκτρισμό. Επιλέξτε τον μαχητή σας με σύνεση για να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας, καθώς κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του μοναδικό σύνολο συνδυασμών με στοιχεία. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το παιχνίδι προσιτό σε αρχάριους και έμπειρους βετεράνους, καθώς υπάρχουν πάντα νέες στρατηγικές για να δοκιμάσετε!

Τελική επίθεση

Φορτίστε την τελική σας επίθεση ενώ πολεμάτε. Μόλις φορτιστεί πλήρως, εκτελέστε την και παρακολουθήστε τον μαχητή σας να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη και να εξαπολύει ένα καταστροφικό χτύπημα! Αυτή η κίνηση προκαλεί σημαντική ζημιά και μπορεί να αλλάξει την πορεία της μάχης υπέρ σας.

Πάρτε τον έλεγχο

Το Pocket Bravery έχει σχεδιαστεί με γνώμονα όλους τους παίκτες και τους τύπους παικτών! Το παιχνίδι προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα ελέγχου που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει από προεπιλεγμένους έως προσβάσιμους τύπους ελέγχου, καλύπτοντας τόσο τους ανταγωνιστικούς όσο και τους περιστασιακούς παίκτες.

Χαρακτηριστικά

Είδος
2D Platformer, Action, Fighting
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
11/10/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Ναι
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη