Tac Maven Gunnar Πολυεργαλείο Ασημί με Λάμα από Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μαχαίρια & Πολυεργαλεία

Tac Maven Gunnar Πολυεργαλείο Ασημί με Λάμα από Ανοξείδωτο Ατσάλι Κωδικός: 49198524

Πολυεργαλείο από την εταιρεία Tac Maven, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες. Συμπεριλαμβάνει πένσα needlenose, κανονική πένσα, κόφτης καλωδίων, λεπίδα,...

Δες όλη την περιγραφή

Πολυεργαλείο από την εταιρεία Tac Maven, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες. Συμπεριλαμβάνει πένσα needlenose, κανονική πένσα, κόφτης καλωδίων, λεπίδα, ψαλίδι, κόφτης πολλαπλών χρήσεων, ανοιχτήρι μπουκαλιών με επίπεδο κατσαβίδι, ανοιχτήρι κονσερβών με επίπεδο κατσαβίδι, κατσαβίδι Phillips, στερεωτήρας, μεταλλική...

Δες όλη την περιγραφή
31,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 31,90 €

Περιγραφή

Πολυεργαλείο από την εταιρεία Tac Maven, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες. Συμπεριλαμβάνει πένσα needlenose, κανονική πένσα, κόφτης καλωδίων, λεπίδα, ψαλίδι, κόφτης πολλαπλών χρήσεων, ανοιχτήρι μπουκαλιών με επίπεδο κατσαβίδι, ανοιχτήρι κονσερβών με επίπεδο κατσαβίδι, κατσαβίδι Phillips, στερεωτήρας, μεταλλική λίμα, χάρακας, πριόνι, απογυμνωτής καλωδίων.

  • Υλικό λεπίδας: Aνοξείδωτο ατσάλι
  • Βάρος: 265γρ.
  • Υλικό: 440 ανοξείδωτο (λεπίδα/ψαλίδι) 
  • Λαβή: 420 Ανοξείδωτο 
  • Διαστάσεις : (Π x Υ x Β): 11 x 4.2 x 1.8 cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
D19009

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πολυεργαλείο
Χρώμα
Ασημί

Τύπος

Επιβίωσης
Όχι
Μπρελόκ
Όχι
Εκπαιδευτικό
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • jkarras
    5
    Έμπειρος χρήστης

    Αγοράστηκε στα 30Ε μαζί με τα μεταφορικά ως ένα οικονομικό πολυεργαλείο γενικής χρήσης που μεν προσφέρει πολλές λειτουργίες σε αυτήν τιμή αλλά δεν υστερεί σε ποιότητα. Έρχεται με υφασμάτινη θήκη σε ένα χάρτινο κουτάκι περιποιημένο .
    Η Tac Maven είναι brand της διάσημης Ελληνικής Pentagon για τα σώματα ασφαλείας η οποία ξεκινάει δυναμικά και στα πολυεργαλεία, πέρα από το ρουχισμό και τις στρατιωτικές τσάντες της Tac Maven που είναι ποιοτικά).
    Όποιος το πιάσει στα χέρια του θα νομίζει ότι κοστίζει πάνω από 80Ε, πραγματικά καλή αγορά καλύτερο από leatherman εφόσον τα leatherman για λίγο παραπάνω ποιότητα και μπορεί και αντοχή έχουν 5 με 6 φορές μεγαλύτερο κόστος από αυτό και υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθεί / κλαπεί και ουσιαστικά είναι πολύ ακριβά για τις λειτουργίες που δίνουν. Η Victorinox βέβαια είναι μια κατηγορία από μόνη της στην ποιότητα και το υψηλότερο απογοητευτικό κόστος καθώς ότι βγάζει είναι πραγματικά αθάνατο.
    Πάμε στο Tac Maven Gunnar (ένα νέο brand στα πολυεργαλεία) που για μένα είναι το must to have vfm multitool (τέλειο για τεχνικούς η/υ, camping, στρατιωτικούς, για υπαίθριες εξορμήσεις, για ερασιτέχνες άλλα και επαγγελματίες), με ποιοτικά μέταλλα 440 και 420.
    - Το μαχαιράκι έρχεται ακονισμένο ικανοποιητικά (περνάει το τεστ με το φύλλο Α4) και από ότι βλέπω θα είναι και εύκολο να ακονιστεί στο μέλλον , όπως και το ψαλιδάκι πολύ καλό, κόβει αρκετά φύλλα μαζί.
    - Η πένσα πολύ καλή, δυνατή αρκετά εκ πρώτης χρήσης (θα ήθελα να είναι λίγο πιο χοντρά τα άκρα της, αλλά και έτσι που είναι δεν έχω θέμα), μεγάλο θετικό τα κοφτάκια που έχει ( τα οποία αλλάζονται κιόλας αν χαλάσουν ), και κόβουν άνετα καλώδια, σύρματα κ.α (Προσοχή: αν είναι ατσαλο-σύρματα ή πρόκες μπορεί να έχουν πρόωρη φθορά και θα χάσουν την κόψη τους.)
    - Η λίμα διαθέτει αριθμημένο χαρακάκι από πίσω της, σουβλί ικανοποιητικό με τρύπα πάνω ώστε να ράψετε κάτι πρόχειρα.
    - Τα κατσαβίδια σε αυτή την τιμή ικανοποιητικά δεν ξέρω σε μεγάλα ζόρια αν θα αντέξουν.
    - Το πριονάκι κόβει ξύλα ανάλογου μεγέθους.
    Μεγάλο θετικό είναι ότι όλα τα εργαλεία του κλειδώνουν και έτσι είναι πιο εύχρηστο και πιο ασφαλές.

    Από αντοχή θα δείξει πως θα πάει.

    • Βάρος
    • Εργονομία λαβής
    • Σταθερότητα λαβής
    • Είναι κοφτερό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stavros DrD
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά πολύ δυνατό εργαλείο! Φτιαγμένο από αρκετά καλά μέταλλα για την τιμή του. Όλα λειτουργούν άψογα, ειδικά το ψαλίδι και το μαχαίρι, έρχονται τροχισμενα καλύτερα σε σχέση με τα leatherman! Το μαχαίρι και το ψαλίδι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 440A. Το υπόλοιπο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 420. Έρχεται μαζί με θήκη ζώνης, λαδωμένο και έτοιμο για χρήση!
    Επισης, μπορείτε να αγοράσετε ανταπτορα για το κατσαβίδι για να βάζετε ότι μύτη θέλετε!
    ***Η κανονική συντήρηση τέτοιων εργαλείων είναι καθάρισμα μετά από κάθε χρήση , λύσιμο και λάδωμα αρκετά συχνά, όπως κάνω στο leatherman surge, αλλά είναι τόσο φθηνό το συγκεκριμένο που δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες! Το ακόνισμα του μαχαιριου είναι το ίδιο εύκολο όπως με μαχαίρια 420hc οπότε δεν θα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα...

    • Βάρος
    • Εργονομία λαβής
    • Σταθερότητα λαβής
    • Είναι κοφτερό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • JohannStrauss
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σαν αρχή ακόμα είμαι ευχαριστημένος αρκετά αφού όπου χρειαστεί το χρησιμοποιώ χωρίς να εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Σε σχέση με ενα leatherman δεν έχει κάτι να ζηλέψει ίσως σε πιο δύσκολες συνθήκες να φανεί η διαφορά τιμής. Πάντως είναι πολύ όμορφο, πρακτικό και βαρύ στο χέρι, 265 γρ.

    • Εργονομία λαβής
    • Σταθερότητα λαβής
    • Είναι κοφτερό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες