Μύλοι Αλατιού - Πιπεριού

Profi Cook Pc-psm 1160 Χειροκίνητος Μύλος Μπαχαρικών Inox σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 49242206

Μύλος αλατιού της εταιρείας Profi Cook ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος αλατιού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Λευκό
24,90
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 14,91 €

Περιγραφή

Μύλος αλατιού της εταιρείας Profi Cook ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος αλατιού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε.
Ο χειρισμός του είναι εύκολος καθώς περιστρέφοντας απλά την κεφαλή του, θα επιτευχθεί η άλεση του περιεχομένου του.
Το υλικό κατασκευής είναι το ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά. Προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση και τον χρόνο, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
355634

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Χειροκίνητος
Υλικό
Inox
2 Θέσεων
Όχι
Χρώμα
Λευκό
Τεμάχια
1 τμχ
Διαφοροποίηση
Αλατιού

Διαστάσεις

Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη