Ad
Crock-Pot Ηλεκτρική Γάστρα 240W με Χωρητικότητα 5.6lt Ασημί
Διάφορες Συσκευές Μαγειρέματος

Crock-Pot Ηλεκτρική Γάστρα 240W με Χωρητικότητα 5.6lt ΑσημίΚωδικός: 49260879

Ηλεκτρική γάστρα της εταιρείας Crock-Pot η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο μαγειρικό σκεύος που λειτουργεί με ρεύμα, όχι σε μάτι ή φούρνο κουζίνας, και μαγειρεύει το φαγητό σε χαμηλές θερμοκρασίες για πολλή ώρα. Αποτελείται κατά κανόνα από ένα εξωτερικό περίβλημα με θερμαντικά στοιχεία, μια εσωτερική κατσαρόλα και ένα καπάκι, το οποίο κλείνει ερμητικά. Ο...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ισχύς: 240W
  • Χρώμα: Ασημί
138,52
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+69,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 138,52 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 138,52 €

  2. 159,65 €

  3. 180,76 €

  4. 178,44 €

Περιγραφή

Ηλεκτρική γάστρα της εταιρείας Crock-Pot η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο μαγειρικό σκεύος που λειτουργεί με ρεύμα, όχι σε μάτι ή φούρνο κουζίνας, και μαγειρεύει το φαγητό σε χαμηλές θερμοκρασίες για πολλή ώρα. Αποτελείται κατά κανόνα από ένα εξωτερικό περίβλημα με θερμαντικά στοιχεία, μια εσωτερική κατσαρόλα και ένα καπάκι, το οποίο κλείνει ερμητικά. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι συνήθως μεγαλύτερος από 3 ώρες, σε χαμηλή θερμοκρασία. Ο τρόπος αυτός δεν επιτρέπει στο φαγητό να στεγνώσει ή να καεί, ενώ αντίθετα βοηθάει στο να μαλακώσουν οι ίνες των τροφίμων. Η χωρητικότητα της είναι 5.6 λίτρα και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες 4-6 ατόμων.

  • Ισχύς: 240W
  • Χρώμα: Ασημί

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CSC066X
Είδος
Γάστρα
Ισχύς
240 W
Χωρητικότητα
5,6 lt
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη